سلام لطفا اینو رام به انگلیسی ترجمه کنید این نامه رو میخوام به شرکت نرو بزنم چونکه با نرم افزاری مشکل دارم اگه جایش نیاز به تغییر داشت دیگه خودتون زحمتشو بکشین مرسی وخداحافظ
سلام
من با نرم افزار nero 8.3.2.1 و SecurDiscViewer-1.4.1.0و InCDReader-5.9.4.0 مشکل دارم
من چندتا دی وی دی را با نرم افزار secure disc در نرم افزار nero 7 رایت کردم وحالا در windows 7 buil 7000
نمی توانم انها را بالا بیاورم و بعد اخرین نسخه های nero-securedisc-incdreader را دانلود کردم ونصب کردم ولی هیچی بالا نمی اید
چی کار کنم؟دی وی دی رایتر من lg است
ْGreetings
With All Due Respects I Have To Say I Have experienced Several Problems With Your Useful Softwares Nero 8.3.2.1 & SecureDiscViewer 1.4.1.0 & InCDReader 5.9.4.0
I Burnt Some DVDs With Secure Disc In Nero7 And Now I Cannot Open Them In Windows 7 (Build 7000)
I Even Installed The Last Version of Nero & SecureDisc & incdReader But The Problem Still Exist .
My DvDWriter Brand Is LG . Is There Any Known Problem With Windows 7 Or This Brand Of Writers In Your Softwares ?
I WIll Be Grateful If You Help Me In This Situation
سلام
میخواستم بدونم از چه راهی میتونم speaking خودم رو تقویت کنم؟
بقیه skill هام تقریبا در حد قابل قبولی هستند ولی چون انگلیسی رو خودم به تنهایی یاد گرفتم از این جهت speaking ضعیفه
اگر راهی بغیر از زبانکده ها و کلاسها مثلا با سی دی یا کتاب خاصی یا هرچیز دیگه باشه بگید ممنون میشم.
با تشکر.
اگر خندت نميگيره لوي آينه با خودت حرف بزن ! جدي ميگم خيلي مهمه .
بعدش هم يك اينترنت اي دي اس ال بگير (البته با معمولي هم ميشه ولي شايد اذيت شي) و برو ويس چت .
سلام دوستان
من 4 شنبه واسه کلاس زبانم باید یه لکچر آماده کنم راجع به رژیم غذایی و همون مثلث معروف رژیم غذایی میشه یک بزرگواری پیدا بشه کمکم کنه ؟ در ضمن سطح کتابم ایترچنج آبی هستش !
خواهش میکنم بگین چی باید بگم ؟ وگرنه 5 نمره از فاینالمو از دست میدم !
راستی یه سوال دیگه من میخوام یه تاپیک جدید تو این انجمن واسه یه بازی جدید بزنم اصلا نمیدنم چطوری میشه تاپیک جدید زد ! میشه بگین از کدوم آیکن باید ستفاده کنم ؟
بهترين منبع ويكيپديا هست . كه لينكشو گزاشتن . فقط توصيم اينه كه به هيچ وجه كپي نكني و خودت برداشتتو بنويس از روش وگرنه سر خودتو كلاه گزاشتي