دوست عزیز مگه با 160 تومان n78 نو گیر میاد ؟
من جایی رو سراغ اگه پیدا کردی آدرس بده ما هم بخریم
دسته دوم هم عیب های داره
دوست عزیز مگه با 160 تومان n78 نو گیر میاد ؟
من جایی رو سراغ اگه پیدا کردی آدرس بده ما هم بخریم
دسته دوم هم عیب های داره
یه 30 -40 تومن بزار روش یه نو ی 78 رو بگیر ...!
سام لیک ....
بلاخره از دست 1200 راحت شدیم : دی حالا فعلا این سلطان را دارم ....
مثلا از از صبح تا ظهر هیچ کدوم اس ام اسها به دست من نمیاد...
وقتی ریست میکنم همه مسیجهای که تو این مدت فرستادن یک دفعه میاد البته بعضی وقتها اینجوری میشه
سلام دوست عزیز وقتی که اس ام اس بهت میفرستن رو صفحه نمایشت
علامت پیام چـشـــــمک نــــمی زنه ؟ اگــــه چشــــــمک میزنه حافظه ی گوشیت پــــر شــده
بایـــد محل ذخــیره پیام رو عـــوض کــــنی و روی MEMORY CARD بـــذاری
موفــــق باشیــــد![]()
بچه ها گوشی من یه مشکلی داره اینه که به هیچ وجه اس ام اس نمیفرسته.هم اس ام اس دریافت میکنه هم میتونم تماس بگیرم و تماس دریافت کنم.مشکل از چی میتونه باشه؟به خط مربوطه؟خطم ایرانسله
خطط ایرانسله دیگه ... اس ام اس ایرانسلم قطعه ..![]()
سلام به همگي.لازمه بگم كه تو زنجان كه من اين گوشي رو كلا مشكي(پشت و رو) تو همه ي مغازه ها ديدم.اينكه ميگيد فقط سه رنگه اينطور نيست.اما گوشي من كه هنگ ميكنه حالت sleep mode ظاهر ميشه و بعد يه مدت كه بازم هنگ كرد اين حالت ديگه نيست!البته وقتي اين حالت مياد ديگه نيوي ويلش كار نمي كنه.ورژن 20 هست.
با سلام++++من میخوام n78بگیرم الان قیمت این گوشی تقریبا چنده؟؟؟؟چینی یا فنلاندی یا تحت لیسانس رو ازکجا باید تشخیص بدیم؟؟؟؟این گوشی چه مشکلاتی رو ممکنه داشته باشه؟؟؟؟؟ممنون میشم اگه به این سوالا جواب بدین...........
در مورد رنگ گوشی به سایت رسمی نوکیا مراجعه کن خودت به جواب میرسیسلام به همگي.لازمه بگم كه تو زنجان كه من اين گوشي رو كلا مشكي(پشت و رو) تو همه ي مغازه ها ديدم.اينكه ميگيد فقط سه رنگه اينطور نيست.اما گوشي من كه هنگ ميكنه حالت sleep mode ظاهر ميشه و بعد يه مدت كه بازم هنگ كرد اين حالت ديگه نيست!البته وقتي اين حالت مياد ديگه نيوي ويلش كار نمي كنه.ورژن 20 هست
بهتره اپدیت نکنید چون این ورژن هک نمیشه یه چند وقت صبر کنید ببینیم کسی میتونه هک کنه یا نهدوستان ورژن 30.014 هم منتشر شده هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)