اگه برنامه ای هم نخوای بریزی تو گوشیت ، می تونی تو قسمت یادداشت ها واسه چند تا از یادداشت هات زنگ بذاری که همون کار آلارم رو انجام می ده.
اگه برنامه ای هم نخوای بریزی تو گوشیت ، می تونی تو قسمت یادداشت ها واسه چند تا از یادداشت هات زنگ بذاری که همون کار آلارم رو انجام می ده.
سلام دوستان عزیز.بدون مقدمه,این گوشی برای من با این شرایط مناسب هست؟
1-خوب انتن بده و خوش دست و راحت باشه-به عبارتی در درجه ی اول یه موبایل باشه!(شارژ خوبی هم داره-البته این باطری bst-33 رو روی w950 داشتم و خیلی خوب دوام میاورد)
2-سرعت خوبی داشته باشه(حالا نخواستیم در حد پاکت باشه!-اما دیگه برا باز کردن دوربین 2 ماه وقت نخواد!)
3-دوربین و صدا در حد روزی نهایت 1 ساعت اهنگ(البته تبدیل 3.5 مم دارم برا سونی اریکسون) و 3-4 تا عکس.
4-دوام در مقابل هر از گاهی سقوط ازاد از یک متری!مثلا روی میز
اگه جواب + هست,لطف کنین بگین موقع خرید به چی باید توجه کرد؟کلا گوشی های سونی چین هستن و ازین اداهای لیبل فنلاند
ساخت امریکا ندارن!!!!فکر نمیکنم ری مارک داشته باشه.
پیشاپیش ممنون
دمت گرم خیلی برنامه ی باحالیه
همه ی امکانات الارم خود گوشی رو هم داره
میشه برا هر الارمی هم که تنظیم میکنی یه اهنگ مخصوص بذاری.
فکرشو نمیکرد همچین برنامه ی گیرم بیاد
اپلود کردم چون خودم زیاد سرچ کردم گفتم شاید کسی بدردش بخوره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا اصلا گوشي من خود به خود جوري شده هر فايل جاوا نصب ميكنم خطا ميده هرچي كه داخلش هست از قبل نصب شده الان ديگه هيچي نصب نميشه . چيكارش كنيم تا به حال اينجوري مشكل نداشتم با اين همه گوشي كه داشتم . از سوني اريكسون بعيد اينجوري جاوا رو مشكل داشته باشه
سلام
يه سوال
وقتي زبان G900 انگليسي باشه نميشه فارسي پيام داد؟
منظورم با دكمه هاست نه صفحه لمسي!
جز گزینه 4 بقیه موارد رو داره ! فکر نمیکنم زیاد مقاوم باشه ! کلا ظزیفه یه جورایی !
لیبل اینا نداره. سعی کن پلمبش رو بخری .
فرمت اینترنال کن ببین درست میشه نباید میشکل داشته باشهآقا اصلا گوشي من خود به خود جوري شده هر فايل جاوا نصب ميكنم خطا ميده هرچي كه داخلش هست از قبل نصب شده الان ديگه هيچي نصب نميشه . چيكارش كنيم تا به حال اينجوري مشكل نداشتم با اين همه گوشي كه داشتم . از سوني اريكسون بعيد اينجوري جاوا رو مشكل داشته باشه
سلام دوستان عزیز
منمn81 رو فروختم و g900 خریدم خیل حال میده مخصوصا صفحش![]()
مبارکه دوست عزیز![]()
چند تا سوال:
1-عکساش در مقایسه با کا850 چطوره؟
2-صداش از نظر کیفیت و بلندی نسبت به دبلیو960 و سایر گوشیها چطوره؟اسپیکر؟اگه میشه هکش کرد آیا کیفیت صدا هم پایین میاد؟
3-صداش از لحاظ کیفیت و بلندی توی هندسفری چطوره؟
4-سرعتش چطوری هستش؟
5-سایر معایب؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)