آره منم موافقم!
آره منم موافقم!
به نظر من فیلمنامه ضعیف تر از اونی بود که کارگردان بزرگی مثل فینچر بخواد کارگردانیش کنه
البته اگر منظورتون بازی جیم کری در ژانر غیر کمدی ست خب قبلا
تجربه حضور در فیلمهایی مثل majestic و eternal sunshine .... رو داشته
دیروز تکرار " شماره 23 " رو دیدم, وای, وای, وای, کیفیت افتضاحه افتضاح !
سان.سور و زوم های فراوان هم به کنار, دوبله ام که دیگه بدتر ...
خداییش با این شرایط میشه از یه فیلم سر در آورد ؟![]()
ببخشید دوستان چند تا عرض داشتم:
من چند تا فیلم رو که دوبله و سانسور شده بود با فیلم اصلی دیدم و مقایسه کردم.
به نظر من فیلم اصلی از زمین تا آسمون با فیلم دوبله یا سانسور شده فرق میکنه.
ببینید هر چقدر هم که دوبله خوب باشه بازم نمیشه فیلم اصلی, صدای بازیگرا توی فیلم خیلی اهمیت داره.
شاید برای یه وقتی که میخواید سرتون گرم بشه و یه فیلم نگاه کنید فیلم دوبله بد نباشه ولی فیلم های بزرگ تاریخ سینما رو نمیشه اینطوری نگاه کرد.
مثلا فکر کنید فیلم Fight club یا Forrest Gump رو دوبله ببینید, به نظر شما مسخره نمیاد؟
آقا بی خیال. به این چیزا فکر نکن اینا طبیعیه. شما هیچ وقت انتظار نداشته باش که بری تو یه جمعی بشینی و بگن آقا مثلا فیلم ... رو دیدین و تو بگی آره ، و تو اون فیلم رو تو تلویزیون ایران دیده باشی فقط. همون به عنوان انترتینمنت نگاه کن فیلمها رو در تیویه ایران![]()
[qu--e=Hec--ris-;2218050]آقا بی خیال. به این چیزا فکر نکن اینا طبیعیه. شما هیچ وقت انتظار نداشته باش که بری تو یه جمعی بشینی و بگن آقا مثلا فیلم ... رو دیدین و تو بگی آره ، و تو اون فیلم رو تو تلویزیون ایران دیده باشی فقط. همون به عنوان انترتینمنت نگاه کن فیلمها رو در تیویه ایران[/qu--e]
کاملا موافقم
خدا به داد -- C-u--ry F-r -ld Me- برسه , چه بلایی سرش میاد خدا میدونه![]()
سلام.
2 دلیل که الان حدود 1.5 ساله هیچ فیلمی رو از تلویزیون نمیبینم نه خارجی نه ایرانی .
یکیش همین دوبله و دیگری سانسور کردن هاست .
دومی رو اصلا نمیتونم تحمل کنم حتی اگر فیلم سانسور نداشته باشهیک جاشو پیدا میکنند میزنند !
من فیلم کوهستان سرد رو دارم زن داداشم میگفت اونی که تلویزیون گذاشت حدود 90 دقیقه فقط بود ! در حالی که 150 دقیقه به بالاست !
نمونه ی شاهکارشون هم توی سانسور اخیرا روز و روزگاری در امریکا بود .
تلویزیون شده برای من فقط دیدن نود و فوتبال اونم بعضی اوقات .
الان هم که نوروز آمده شاید این طنز مدیری رو دیدم .
سلام
وقتی فیلم ایرانی اجاره نشینها سانسور می شه،سانسور فیلمهای خارجی زیاد تعجب اور نیست
دقیقا مژگان خانوم , الان هم فیلم شاخه گلی برای عروس رو نشون میداد سانسور داشت.
اینا وقتی به فیلمهای خودمون رحم نمیکنن از فیلم های خارجی چه انتظاری میشه داشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)