سلام
من بازی رو از وست گیم گرفتم ولی می خواد بره تو بازی صفحه سیاه می مونه
سلام
من بازی رو از وست گیم گرفتم ولی می خواد بره تو بازی صفحه سیاه می مونه
مشخصات سیستمت چی هست ؟
ram 1gig 667bus
cpu 2 amd semperon
vga 9800gt
رم و سی پو شما خیلی خوب نیست نمیدونستم سمپرون ها هم 2 هسته ای دارن...
شما مطمئنی کارت گرافیکتون 9800 جی تی هست نه به گرافیکتون نه به این سی پی یو و رمتون.
9800 جی تی رو چند گرفتی؟
مشکل را پیدا کردم
دوستانی که موقع loading هنگ می کند برای کارت گرافیکی است و باید کارت خود را آپدیت کنند
برای من geforce 8600 است که طریقه اپدیتش را قرار میدم البته برای مدلهای دیگر هم که در لیست لینک زیر هست نیز جواب میده:
The driver I am using is for an NVidia GeForce 8600M GT, and related cards. If you’ve ever tried to update drivers for that card, you know it makes you want to shoot yourself. The driver (version 176.28) can be found here:
If your graphics card is listed there, download the new driver, unzip it, and install it. If the included installer program doesn’t work:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1. Go to Control Panel -> System -> Hardware -> Device Manager -> Display Adapters, and double click on your card.
2. Switch to the “Driver” tab, and click “Update Driver”.
3. Tell it to “install from a specific location” and click next
4. Check the box that says “Include this location in the search”, then select the folder where you extracted the zip file to.
5. Hit next, and it should update. Hope this helps.
Last edited by moonomid; 21-02-2009 at 17:40.
منظورم از 2 cpu , cpu دو هسته ای نبود 2Gh بود
گرافیک هم 9800gt گین وارد هست 190 گرفتم 2 ماه پیش البته سیستم این نبود ولی چون می خواستم ارتقا بدم اونا رو فروختم و از ناچاری فلن با این سر می کنم
ولی این سیستم از حداقل سیستم بازی بیشتره پس باید بازی اجرا شه درسته؟![]()
من با این سیستم تقریبا ضعیف مشکل حادی برای بازی ندارم
cpu amd 3500
vga 7300gt 256m
ram 2*1 ddr2 800 ocz
5 بار هم با همین سیستم بدون مشکلی تمومش کردم
cpu شما اگه 2 گیگا هرتز باشه و دو هسته ایی نباشه که جواب نمیده فکر کنم تک هسته ایی حداقا 2.8 می خاد .
خدا رو شکر منم همین الان بازی رو تموم کردم ، فوق العاده بود . مخصوصا دو مرحله آخر یعنی فتح برلین و فتح قصر ژاپنی ها . ولی ای کاش یکم بیشتر بود 15 مرحله خیلی کمه
باید یه سال صبر کنیم تا cod بعدی بیاد .
آقا خدا خيرت بده من 10 تا پست مبني بر اين مساله زدم انگار نه انگار، كسي نگفت خرت به چند من مشكل اينجوري حل ميشه تا اينكه ديروز گفتم سيو گيم كامل رو دانلود كنم و مراحل ديگه رو برم كه خدا رو شكر اين فكر عملي شد و تونستم مراحل ديگش رو هم بازي كنم.
البته انتظار بيشتر براي اين ورژن ميرفت و به قول دوستان moder warfare بهتر بود.
اميدوارم براي ورژن بعدي بيشتر كار بشه و باگي در بازي نباشه(هرچند بعيده)...
احتمالا مربوط به نرم افزاري هست كه با بازي نصب ميشه و براي بازي كردن online هست.
براي منم اينطوري ميشه. وقتي Esc رو ميزنم يه پنجره مياد و دكمه exit رو كه ميزنم منوي بازي مياد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)