ما آخرش نفهمیدیم این چیه میشه بیشتر توضیح بدی
دوست عزیز این آیکنها برای p990 نیست بلکه برای w960 , w950 .. هستش
![]()
ما آخرش نفهمیدیم این چیه میشه بیشتر توضیح بدی
دوست عزیز این آیکنها برای p990 نیست بلکه برای w960 , w950 .. هستش
![]()
آقا من اسکینو نصب کردم ولی واکمنم تغییر نکرد مشکل از کجاست؟
دوستان در سایت شهراورد این رو نوشتن . کسی می تونه نظری بده ؟ تعویض اسپیکر p990
من خودم اسپیکر یکی از مدل های سامسونگ انداختم که نمونش توی بازار نیست . ولی کیفیت اسپیکر اروجینال ۶۰۲۰ و یا ۶۶۰۰ هم بد نیست (نوکیا) و سایزش هم دقیقا هم اتدازست و اهمش هم زیاد تفاوتی نداره . این ها صداهای ریز رو خیلی بهتر و قوی تر پخش میکنند . ولی اورجینالش گیر نمیاد و به اسم اورجینال میفروشن که زود گز گز می افته . قیمت اورجینالش اگه از این تعمیرکارها گیر بیای 7 . 8 تومن بیشتر نیست .
ورژن آخرش تو همین انجمن معرفی شده.
بروید و دانلود کنید.
موفق باشید.
كار خاصي نداره نصب يه اسكين ، فقط جايگزيني 2 تا فايله كه مسير هاش هم مشخصه كه بعد از ريختن پيغام overwrite ميده . اگه اين پيغام رو داد يعني اسكينش عوض شده و با يه رستارت كردن مياد . اگه پيغام رو نداد يعني مسير رو اشتباه ريختي
آقایون سلام من توی این صفحه "http://forum.p30world.com/showthread.php?t=220677" توی پست 10 آیکونهاشو ندارم تم شو گرفتم میشه کمکم کنید اگه کسی داره لطفاً بده، لینکش فایل نداره میخوامش با همون رنگ باشه سفیدشو دارم ولی جالب نیست
اگه کسی داره میخوام من خودم تغییرش میدم ولی آیکوناشو کسی داره بده
سلام دوباره....
یه بنده خدایی یه جایی از من سوال کرده من چون P1 نداشتم جوابشو نمیدونستم.اگه ممکنه راهنمایی کنید.
ممنون.
اینم سوالش:
سلام
من واكمن 3 رو روي گوشيم ريختم اما قبل ريختن فايل زبان يادم رفت راهنما رو بخونم .
الان زبانش فرانسه است اگه ميشه فايل زبان انگليسي رو بذاريد
يه مشكل ديگه هم دارم: گوشي من(p1) از اول فارسي بود اما وقتي زبانشو انگليسي ميكنم صفحه كليد فارسيش الماني ميشه
خيلي ممنون
سلام
فریمور جدید برای p990 نیومده؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم مد اضافه کردن دکمه Exit برای ماشین حساب گوشیبرای گوشی های غیر از P990
برای M600,P1,W950,W960,...
بازم میگم... خاصیت این دکمه اینه که دیگه نیازی نیست یعد از Back کردن برنامه رو از TaskManager هم ببندید!
حالت قبل و بعد رو ملاحظه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)