واسه من که یکی دو ساله ثابت 57 هست . 45 هم کمه ها .
یه زنگ بزن .
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
واسه من که یکی دو ساله ثابت 57 هست . 45 هم کمه ها .
یه زنگ بزن .
به خدا وحید جان اینقدر این اسیا تک واس من مشکلات ایجاد کرده ای نسرعت توش گمه! مثلالا هر روز 2، 3 بار از شبکه dc میشه!
سلام داش احمد
B یعنی بایت و b یعنی بیت. سرعت اینترنت با Kbps محاسبه میشه. مثلا: الان تو هینت کانکشن ما نوشته 100Mbps.
یعنی 100.000.000 میلیون بیت در ثانیه. حالا اگه اینو تقسیم بر 8 کنید میشه سرعت دانلود به بایت که توی دانلودرها مینویسه.
::یا علی::
خیلی دلیل میتونه داشته باشه اول بگو کدوم مرکزی دوم اینکه اگه snr خط پایین باشه همین مشکلی که گفتی پیدا میکنی
منطقه دانشگاه...
snr چی هست دیگه ؟
من كه رفتم سراغ بتا نت خيلي سرعتش عالي هستش جالب اينجاست رفيق من براي من 1 مگابايت 4 گيگ ثبت ميكنه 35 هزار تومان ولي 256 نامحدود ميده سرعتشم عاليه در صورتي كه 128 آسياتك سرعتش روي 10 اينا بودش تازه بعد از اينكه ADSL2 شدش قبلش كه روي 8 بود ولي براي من ثابت روي 10 تا 14 بود ولي اين 256 روي 60 هستش
SNR میشه نسبت سیگنال به نویز توی بعضی مودم ها میشه دید اما اگه مودم شما نداره زنگ بزن بگو من همه چیو امتحان کردم شما فقط بگید SNR من چقدره اگه زیر 15 باشه همین مشکلی که گفتیو داری یعنی قطعی و سرعت پایین در نهایت راهش اینه که از مخابرات چک بشه و راه حلش هم تعویض پورت
عجب پینگ باحاله ----- همیشه این طوریه --- چند روز مونده قرارداد تموم بشه می ترکه
سلام.
من وقتی کانکت هستم به محض اینکه گوشی رو برمیدارم، دیسکانکت میشم. دلیلش چیه؟
تلفن بدون استفاده از اسپليتر به پريز وصله ؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)