دوست عزیز اون موقع درست متوجه نشدم.
فکر کردم که شما درباره برنامه video converter حرف میزنید.
حالا این کاری که شما میخوای انجام بدی فکر کنم همین Video Convert Master انجام بده.
لینک دانلودشو بالا گذاشتم.
دوست عزیز اون موقع درست متوجه نشدم.
فکر کردم که شما درباره برنامه video converter حرف میزنید.
حالا این کاری که شما میخوای انجام بدی فکر کنم همین Video Convert Master انجام بده.
لینک دانلودشو بالا گذاشتم.
Last edited by pouria_br; 29-08-2010 at 11:21.
یه نرم افزار برای تبدیل فایل های عکس به avi میخوام .یه سری عکس دارم که اگه بچسبونم به قراره یه انیمیشن بهم بده فقط کیفیت عکسا برام مهمه .
از Pro Show Gold استفاده کن.
سلام،
من برای تبدیل و رایت فایل های فیلم که از نت می گیرم (با فرمتای FLV MKV بیشتر) به DVD و رایت اونا از ConvertXtoDVD استفاده می کنم ولی محیط کاربری و منو هایی که برای DVD میسازه (Title Menu) خیلی ابتدایی و زشته و در ضمن زیرنویس هایی که روی فیلما قرار میدم رو با فونت زشتی رایت میکنه... هر چقدر هم منو های مختلف و فونت های مختلف رو امتحان کردم همشون به درد نخورن.
برنامه ای میتونید معرفی کنید مخصوص همین کار باشه و منو و زیرنویس رو تا حد امکان به روزتر رایت کنه روی DVD ؟
ممنونم![]()
سلام ؛
دوست عزیز واقعاً هیچ برنامه ای نمی تونه تضمین کنه که روی مثلاً 5800 فایلاش اجرا میشه یا نه ، باید چند تا برنامه رو امتحان کنی تا بهترینش رو خودت پیدا کنی.
من خودم برای استفاده تو sony ericsson از 4Easysoft MKV Converterاستفاده می کنم ( تو قسمت genral video اولین گزینه >> mp4 ) ، امتحانش کنید شاید جواب داد !!
تو گوگل سرچ بزن : 4easysoft + دانلود
اوّلین مورد پرتابل هم هست که از همون دارم استفاده میکنم.
موفّق باشید
سلام.از نرم افزار xmedia recode استفاده کن.فقط اول سر 5800 رو انتخاب کن...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:39 AM ---------- Previous post was at 10:37 AM ----------
سلام.یک مبدل ویدیویی با مشخصات زیر میخواستم...
1.از همه فرمتها پشتیبانی کنه(mkv هم باشه)
2.HD رو ساپورت کنه...
3.زیر نویس فارسی رو هم قبول کنه..
ممنون
Video DVD Maker PRO v3
http://oron.com/lw7oknrv5g3d/VDMPv3.22.0.60.rar.html
استاد M.Saadat
لطفا اگه میشه دوباره نرم افزاری واسه تبدیل ts رو معرفی کنید که باهش کیفیت افت نکنه .
Last edited by mineworld; 30-08-2010 at 11:03.
بفرمایید:
http://www.softpedia.com/progDownload/TSConverter-Download-55801.html
سلام دوستان يك نم افزار قدرتمند براي تبديل tps به ساير پسوندها ميخوامكه با كيفيت بالا اين كار رو بكنه ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)