محمود جان به سلامتینوشته شده توسط Mahmoud66
دلیلشم اینه که بالاخره هر برنامه ای فایل مربوط به خودش رو لازم داره برنامه های یاهو هم همینطور
موفق باشی کاری داشتی در خدمتیم عزیز
محمود جان به سلامتینوشته شده توسط Mahmoud66
دلیلشم اینه که بالاخره هر برنامه ای فایل مربوط به خودش رو لازم داره برنامه های یاهو هم همینطور
موفق باشی کاری داشتی در خدمتیم عزیز
اميد جان اون مشكل من حل نشد اين دفعه ياهو باز ميشه وبه روم هم ميره ولي يه دفعه ديسكانكت ميشه/؟؟؟؟؟
اين رو نميشه دانلود كرد expireشده اگه ممكنه دوباره اپلود كنيد تشكرنوشته شده توسط *NashenaS*
سلام اميد جون
ممنون بابت برنامه آنتي بوت
من جديدا يك مشكل برام ايجاد شده وارد هر رومي كه ميشم نمي تونم ويس بگيرم همش ارور ميده
![]()
هر كاري مي كنم درست نميشه!!
حتي DC ميشم ودوباره كانكت ميشم با يك خط ديگه ولي بازم ارور ميده!!
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
Last edited by layenz; 02-07-2006 at 22:57.
سلام اشكان جون
شما كه اينقدر با حوصله و گام به گام مسائل مربوط به چت ( همون آموزش هاي كه با عكس ميزاري) يكمي هم به همين صورت در
مورد ويسي كشي و كار با كراكر ها هم توضيح بدي ممنون ميشيم.
در ضمن بابت آموزش هاتم ممنون.
ایوان جان من هنوزم به نظرم میاد یه برنامه مشگل داری در دستگاهت داری اون بار که گفتم دستگاه رو یه چک کامل از نظر برنامه های مخرب مثل ویروس و تروا و غیره بکن انجام دادی؟نوشته شده توسط ivan
چون برات گفتم برای منم این اتفاق افتداه بود و بعد از یه مدت درست شد البته من فول اسکن کردم و چند تا چیزو ردیف کردم همینطور رجیستری رم باز سازی کردم بعد از اون خودش درست شد البته برات نوشتم شاید از سرور یاهو با کارت شما هم باشه که اینم به زمان نیاز داره با مسول مربوطه یه هماهنگی بکن
موفق باشی
من یه جای دیگه برنامه رو گذاشتم میتونید توی تاپیک پیداش کنیدنوشته شده توسط amir khatar
دوست من بهتری برنامه محافظت از ویس و جلوگیری از فریز شدن رو نصب کنینوشته شده توسط layenz
تا مشگلت حل شه
احتمالا" توی اون رو مها ویسی کشی و یا ویس رو فریز کردن
یادش بخیر
موفق باشی
بیشترین دلیلش اینه بعضی مواقع هم مربوط به سرور خود یاهو هستش
و خودش درست میشه
سلام
اين راهي كه باهاش تو مسنجر 7 بدون بوتر طرف رو بوت ميكنن هيچ راه جلوگيري نداره البته به جز استفاده نكردن از مسنجر 7
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)