آقا من نتونستم اون کچلی فردی که طراحی میکنمو برطرف کنم
چیکار کنم؟
آقا من نتونستم اون کچلی فردی که طراحی میکنمو برطرف کنم
چیکار کنم؟
ببخشيد؟!
منظورتون رو نگرفتم واضح تر بگيد تا كمكتون كنم.![]()
من نیاز به یه خونه ی بزرگ تر دارم خونمو خودم دس کاری کردم که یه کم بزرگتر بشه ولی جالب نشد!چه طوری می تونم یه خونه ی بزرگ تر بخرم ؟ (پول زیادی دارم)
رمز پول ::من نیاز به یه خونه ی بزرگ تر دارم خونمو خودم دس کاری کردم که یه کم بزرگتر بشه ولی جالب نشد!چه طوری می تونم یه خونه ی بزرگ تر بخرم ؟ (پول زیادی دارم)
Ctrl+Shift+C
بعد تایپ کنید
motherlode
گفتم که پول دارم! . فقط روش خریدن خونه رو می خواستم؟؟؟؟؟؟رمز پول ::
Ctrl+Shift+C
بعد تایپ کنید
motherlode
رو موبایل یا تلفنت کلیک کن و move رو بزن!!گفتم که پول دارم! . فقط روش خریدن خونه رو می خواستم؟؟؟؟؟؟
بعد مشخص کن کیا باهات بیان و و....
یه سوال!!
سیم هایی که مال من نیستند قبرشون بعد از مردن کجا میره؟؟
چی چی رو ببخشین بچه
خواهش میشه
یعنی تا حالا تو برخورد نکردی؟
تو قسمت کری ایت ا سیم ، که میریم افراد دلخواهمونو خلق میکنیم موهم براشون میذاریم، بعد وقتی که شروع میشه به ایفای نقش و زندگی تو شهرکشون همه شون کچل میشن
اگه ملتفت نشدی بیخیال
حالا چیکار کنیم کچل نشن؟؟
انقده انگولک میکنم تا میفهمم
مگی ، وای بحالت اگه دیگه این پستمو پاک کنی
تو کلیسای نزدیک مردابه
ببین دو حالت داره یا اینوریه یا اینوریه
هردوشون میره توی قبرستون نو میتونید برید ببینید اگه زیادی کنجکاوید ولی خیلی هم کنجکاوی نداره سیمت فقط باید یک نوع تتریست داشته باشه که نترسه غیر از اون در هر صورت میترسه اما یه باگ وقتی با یه روح حرف بزنید ترسش میریزه اما روح بعدیرو که ببینه دوباره فرار میکنه![]()
ببین دو حالت داره یا اینوریه یا اینوریه
هردوشون میره توی قبرستون نو میتونید برید ببینید اگه زیادی کنجکاوید ولی خیلی هم کنجکاوی نداره سیمت فقط باید یک نوع تتریست داشته باشه که نترسه غیر از اون در هر صورت میترسه اما یه باگ وقتی با یه روح حرف بزنید ترسش میریزه اما روح بعدیرو که ببینه دوباره فرار میکنه![]()
رفتم!! نبود!!
مثلا Nancy Landgraab که خیلی پولدار هست مرد!!
خواستم برم سره خاکش تو قبرستون نبود!!
مگه كچل هم ميشن؟!
نميفهمم شما چي ميگيد! اخه ميگيد كچل ميشن! ولي كچل نميشن! اگر درست فهميده باشم احتمالا باگ هستش.
كساني كه اونجا هستن وجود نداشتن!
اين فقط يه عكس ازشونه و سيم نيستن!
جدي ميگم. كساني هم كه ميميرن از سيم هاتون قرشون مياد تو خونتون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)