بله.يعني از هر منبع 130 تا ميمونه.
خداكنه اوني كه حمله ميكنه نوع حملش غارت باشه!چون فقط 200 تا گندم ميرسه با 100 تا آجر..چوب كه 124 تا بيشتر ندارم آهنهم 32 تا دارم گندم هم 300 تا دارم خست هم 234 تا.
بله.يعني از هر منبع 130 تا ميمونه.
خداكنه اوني كه حمله ميكنه نوع حملش غارت باشه!چون فقط 200 تا گندم ميرسه با 100 تا آجر..چوب كه 124 تا بيشتر ندارم آهنهم 32 تا دارم گندم هم 300 تا دارم خست هم 234 تا.
آره از هر منبع 130 تا ميمونه. شما بايد حداقل 2 تا مخفيگاه سطح 10 داشته باشيد. اينا كفاف نميدن.
اين تايپيك شمارش پست نداره:
بازیهای آنلاین و شبکه ای کلیه تاپیک ها و مباحث در مورد بازی های آنلاین و بازی های شبکه ای در این زیرشاخه صورت میگیرد [ شمارش پست ها : خاموش ]
بچه ها يه ترفند.
اگه شما منابع خشا و چوبتون رو بيشتر ارتقا بديد بيشتر سود مينيد. ميپرسيد چرا؟ اينجوري بازار داد و ستد مياد دستتون. اگه توي بازار توي قسمت خريد برين ميبينين اثر بازيكنا يا چوب ميخوان يا خشت. شما هم از اين دوتا زياد دارين. دادوستد كنين و منابع ديگر رو هم افزايش بديد.
آره از هر منبع 130 تا ميمونه. شما بايد حداقل 2 تا مخفيگاه سطح 10 داشته باشيد. اينا كفاف نميدن.مگه سطح 10 مخفیگاه چه قدر پنهان میکنه؟
الان مخفیگاه من سطح 1 و فردا ظهر هم زمان حمایتم تموم میشه. به نظرتون چیکار کنم؟ مخفیگاهو ارتقاع بدم یا به حرف کاردان گوش کنم همه ی منابع رو برسونم 2؟
الان تولید چوب و آهن 28 خشت 32 گندم 5.
سلام.اين ياو حمله كرد ديد چيزي گير نيوورد منم بهش يه پيغام فرستادم و چيزايي گفتم كه حسابي داره ميسوزه!
الانم بهم گفته Ok pas begir khodeto!ميخواد حمله كنه دوباره!الان 12 تا گرز دار توتني داره.فك كنم با اتحادشون ميخواد حمله كنه
نه خدا رو شكر اتحاد نداره.به هر حال بازم چيزي بهش نميرسه حمله كنه!
اوه اوه اوه!دقت نكرده بودم!بي انصاف فك كنم به دوستش گفته يه نفر ديگست ميخواد حمله كنه!
شما تو کدوم ورلدی؟اوه اوه اوه!دقت نكرده بودم!بي انصاف فك كنم به دوستش گفته يه نفر ديگست ميخواد حمله كنه!
من سرور4 هستم.هه هه هه!30 تا گندم و 15 تا خست برد!عجب اينا رودست ميخورن!
این گندمارو کاریش نمیشه کرد؟ بااینکه همشونو بردم سطح 2 مقدار تولیدشون 4 در ساعت. اگر هم بخوام ارتقاع بدم گرون در میاد دیگه حالا حالا ها نه میشه مخفیگاه ارتقاع بدم نه منابع. کسی پیشنهادی نداره؟
راستی کسی میدونه چرا به تعداد پست هام تو فروم اضافه نمیشه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)