تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 241 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

با درود

دوستان عزیز با عرض پوزش از اینکه واقعا نتونستم که 168 صفحه رو مطالعه کنم یه سوال دارم

جدیدن سیستم بنده یه ویروس و یا میشه گفت کرم گرفته که فایلهای هیدن شده رو نشون نمیده وهر چی شو هیدن می کنم و اون دو تا تیک زیر شو هیدن رو هم بر میدارم بازم بر می گرده به حالت دیفیکالت عدم نمایش
    در صفحه اول این تاپیک یه سری اموزش برای ویروسی که فایلها رو مخفی می کنه نوشته بود اون راه رو امتحان کردم و از داخل ریجستری درست شد مشکل اینجاست با چند انتی ویروسی که امتحان کردم نتونست چیزی پیدا کنه و پاکش کنه
    انتی ویروسها نود سی ودو ورژن 4 -- مک افی ورژن 2008 -- Avast Pro v4 نورتون و کسپر اسکای 2009 که همشون رو اپدیت کرده امتحان کردم پیزی نیافتند البته یه سری فایل پیدا کردند که بعضی هاشون مال خیلی وقت پیش بود و تازه با پاک شدنشون هیچ گونه رفع مشکلی نشده

ممنون میشم زود پاسخ بدید چون برای اپلود فایلهام تا الان هم خیلی تاخیر داشتم

یا حق
    خوب الان مشكل نشون دادن فايلاي مخفي حل شده يا نه ؟ اگه با آنتي ها ي آپديت شده اسكن كردين چيزي پيدا نشده يعني ويروسي در كار نيست . و فقط آثار ويروس ها بوده كه اونم حل كردين . براي اطمينان نرم افزار زيرو اجرا كن و كليد Auto Remove رو بزن :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان!
    کامپیوترم نزدیک یه ماهی هست که الوده به ویروسی شده که باعث شده
    1.وقتی بخوام task manager رو باز کنم با پیغام task manager has been disabled by your administrator مواجه شم!
    2.در رجیستری هم هم همین طور registry editing has been disabled by your administrator

3. و اما مشکلی که منو واقعا به دردسر انداخته اینه که cpu کامپیوتر منو به شدت داغ میکنه. و فن از پسش بر نمیاد. کیس من به شدت سروصدا میکنه و هر صدای عجیب و غریبی که فکرشو بکنید درمیاره. اون اولا که فکر میکردم مشکل سخت افزاریه مجبور شدم cpu رو عوض کنم. ولی بازم این مشکل ادامه پیدا کرد.چند بار ویندوز عوض کردم ولی بازم حل نشد.اینم بگم که من این ویروسو از یه فلش مموری گرفتم!

میخواستم اگه دوستان بلدن چطوری میشه از شر این ویروس خلاص شد منو راهنمایی کنن!

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام و تشکر
    یک ویروسی هست که وقتی سیستم اون رو میگیره به هیچ وجه امکان نصب آنتی ویروس بهش داده نمیشه . حتی وقتی که درایو رو فرمت کردم و ویندوز نصب کردم بازهم نتونستم آنتی ویروس رو نصب کنم تا ویروس کشی کنم .
    حتی هارد رو روی یک سیستم دیگه که آپدیت بود ویروس کشی کردم و وقتی دوباره گذاشتمش روی سیستم نتونستم آنتی ویروس رو نصب کنم .
    این ویروس اسمش چیه و چطور میشه اینطور ویروس ها که امکان نصب آنتی ویروس رو نمیدند حتی بعد از نصب ویندوز از بین برد .
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان سلام
    ویروس VBS:Malware-gen رو چجوری از بین ببرم ؟
    avast اپدیت امروز شده هم اونو از بین نبرد
    چکار کنم دوستان ؟
    لطفا راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام دوستان!
    کامپیوترم نزدیک یه ماهی هست که الوده به ویروسی شده که باعث شده
    1.وقتی بخوام task manager رو باز کنم با پیغام task manager has been disabled by your administrator مواجه شم!
    2.در رجیستری هم هم همین طور registry editing has been disabled by your administrator

3. و اما مشکلی که منو واقعا به دردسر انداخته اینه که cpu کامپیوتر منو به شدت داغ میکنه. و فن از پسش بر نمیاد. کیس من به شدت سروصدا میکنه و هر صدای عجیب و غریبی که فکرشو بکنید درمیاره. اون اولا که فکر میکردم مشکل سخت افزاریه مجبور شدم cpu رو عوض کنم. ولی بازم این مشکل ادامه پیدا کرد.چند بار ویندوز عوض کردم ولی بازم حل نشد.اینم بگم که من این ویروسو از یه فلش مموری گرفتم!

میخواستم اگه دوستان بلدن چطوری میشه از شر این ویروس خلاص شد منو راهنمایی کنن!
    دوست عزيز كار اصلي اكثر ويروس ها همين مواردي هست كه ذكر كردين شما بايد با آنتي ويروس آپديت شده سيستم رو اسكن كنين پيشنهاد منESET Smart Security 4.0.437 هست. در ضمن اگه ويندوز عوض كنين و درايو ديگه اي رو باز كنين به سبب وجود فايل اتوران دوباره ويروس فعال ميشه .

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

با سلام و تشکر
    یک ویروسی هست که وقتی سیستم اون رو میگیره به هیچ وجه امکان نصب آنتی ویروس بهش داده نمیشه . حتی وقتی که درایو رو فرمت کردم و ویندوز نصب کردم بازهم نتونستم آنتی ویروس رو نصب کنم تا ویروس کشی کنم .
    حتی هارد رو روی یک سیستم دیگه که آپدیت بود ویروس کشی کردم و وقتی دوباره گذاشتمش روی سیستم نتونستم آنتی ویروس رو نصب کنم .
    این ویروس اسمش چیه و چطور میشه اینطور ویروس ها که امکان نصب آنتی ویروس رو نمیدند حتی بعد از نصب ویندوز از بین برد .
    ممنون
    بعضي ويروس ها هستن كه باعث اين كار ميشن نمونش كظم غيظ يا sality , ... شما بايد با آنتي ويروس بوتيبل دار سيستم رو اسكن كني . اين برنامه رو اجرا كن و كليد Auto Remove رو بزن ببين چي ميشه :
    کد:
    تونستي عكسي از تسك منيجرت بذار

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوستان سلام
    ویروس VBS:Malware-gen رو چجوری از بین ببرم ؟
    avast اپدیت امروز شده هم اونو از بین نبرد
    چکار کنم دوستان ؟
    لطفا راهنمایی کنید
    بايد تو محيط safe mode اسكن كني .
    فايل هاي زير رو تو مسير هاي زير رو هم ديدي پاك كن :
    C:\ut.bat
    C:\a.bat
    C:\ut9x.bat
    C:\WINDOWS\system32\CF28686.exe
    C:\DOCUME~1\xxxxx\LOCALS~1\Temp\1.reg

تمام Temp فايل هاي اينترنت اكسپلورر رو پاك كن و سيستم ريستور رو خاموش كن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafabad2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض كمك

با سلام سيستم من وقتي به اينترنت وصله خيلي كنده در ضمن توي task manager
    كه ميرم يك عالمه از اين دوتا فايلا cmd.exe وservices.exe حدود 30 تا 40 تايي از هر دو تا هست كه اولي رو ميشه بست ولي دومي رو نميشه كاري كرد حالا اين دو تا ويروسه يا چيز ديگه
    Last edited by mostafabad2007; 13-09-2009 at 17:24.

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سيستم شما ويروسيه ، از چه آنتي ويروسي استفاده ميكنين ؟ بايد با آپديت جديد سيستم رو اسكن كنين .
    يا نرم افزار زيرو نصب كنين :
    کد:

داره خودمونی میشه kindgirl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شهر رویاهای گم شده

پيش فرض

ببخشید یه سوال
    وقتی لپ تاپ و روشن میکنم و وارد میشه چیزایی که فکر کنم مربوط به ویروس میشه میاد که وقتی رو ok کلیک کنم میره
    همینطور موقع خاموش کردنEnd Now
    میشه کمک کنید
    ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •