سلام دوست عزیز سری به پست زیر بزن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز سری به پست زیر بزن :
سلام![]()
همونطوری که گفته بودم بله ورژن جدید بتا هم اومد
Kaspersky Internet Security v7.0.0.60 Beta
![]()
![]()
Download Link
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدActivation Code
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدKaspersky Anti-Virus 7.0.0.60 Beta
![]()
![]()
Download Linkکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدActivation Code
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPS : Compatible with Windows Vistaموفق باشید ...![]()
Last edited by chovalier; 01-05-2007 at 19:49.
سلام دوست عزیز
برای پیدا کردن کلید کاسپرسکی نیاز نیست اینجا تاپیک تازه بزنید باید به انجمن کرک وسریال و تاپیک مخصوص
کاسپرسکی سری بزنید که آخرین کدهای فعال آنجا معرفی می شود یا حداقل در خود این انجمن در تاپیک خود کاسپرسکی
مطرح کنید.
دوست عزیز در همان تاپیک اگر پست اول را ببینید نسخه آخر همراه با کلیدهای مربوطه قرار داده شده است. نیازی به
زیر و رو کردن تمام صفحات نیست.
سلام از این لینک هم می تونید ورژن بالا رو بگیرید
Download
Password
renegadeddl.com
ببخشید الآن آخرین نسخه کاسپر چنده ؟
احتمالا همینه البته بگم که بتا هستببخشید الآن آخرین نسخه کاسپر چنده ؟
چون لینکهای دوست عزیزمون از خود سایت هست احتمالا این آخرین ورژن هست
دوست عزیز
آخرین نسخه در اولین صفحه همین تاپیک قرار داده شده است.نسخه ای که دوست عزیزمان معرفی کرده است نسخه
بتا است که هنوز ایرادات فراوانی دارد و در صورت استفاده از آن مشکلات مربوط به آن را هم باید در نظر داشته باشید.
من ورژن بتا 7 رو نصب کردم پشیمون شدم.
اصلا اجرا نمی شد و فقط اسکن می کرد!!
سلام
آنتي ويروس من چند وقتي هست به مشكل خورده
و هر چند وقت يكبار از من ((( كي ))) جديد ميخواد چند بار اين مشكل را با كد رجيستري جديد برطرف كردم
ولي ايندفعه كه ميخوام (( كي )) بدم ارور ميده و آنتي ويروس هم غير فعال شده
ورژن :5.0.0391
اينم ارور
attention! license key ........\kaspersky antivirus-keys until 2010\kps-2y-000add31.key
cannot be installed because it is not compatible with the application *kaspersky anti-virus perosonal pro.
سلام دوست عزیز
این نسخه که مال عهد دقیانوسهمن دوسال قبل آن را نصب کرده بودم تازه آنوقتها هم نسخه جدیدتری وجود
داشت اگر می خواهی از نسخه 5 استفاده کنی نسخه های بسیار جدیدتری هست .علت این پیامی هم که می بینی
این است که شما از یک کی یک محصول دیگر کاسپرسکی برای فعال کردن این نسخه استفاده کرده اید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)