خیلی سخته........تا حالا هم جایی ندیدم.........
خیلی سخته........تا حالا هم جایی ندیدم.........
من تمام پست های مربوط به اون بحث رو پاک کردم.چه اسپم ، چه مفید . جریان تاپیک رو به هم زده بود.
این وسط ممکنه اشتباهی هم رخ داده باشه که شما ببخشید.
بحث هم همینجا تمام.
با تشکر
سلام دوستان
ابتدا از تمام دوستانی که زحمت کشیدن و این اطلاعات کامل در مورد x1 قرار دادند ممنون !!!
یک سوال داشتم :
وقتی از کیبرد سخت افزاریه x1 استفاده می کنیم میشه کاری کرد که حروف فارسی تایپ بشه ؟
راهی هست که کی برد دو زبانه بشه ؟ ( انگلیسی و فارسی )
امروز تو آرياشهر 700 تومن شده با رم 4 گيگ بدون گارانتي
سلام به همگی.
میبینم که باز تاپیک رفته به جاده خاکی.
دوستان اگر کمی خودشون مراعات کنن دیگه این دلخوری ها پیش نمیاد.خلاصه گذشته رو بیخیال.ادامه بدیم.
سلام.مدیریت معلومه پست هارو ندیده پاک کرده...من تو پست اخر از دوستانی که اکسپریا دارن پرسیدم شارژر usb هست...مدت شارژم پرسیدم...اما 5 6 تا از پستامو پاک کردن.حامد جانم نمیدونم چرا نمیاد...حتمآ برای محرمه...
ممنونن که یادم کردی.آره.به همون دلیل بود.
=======================================
یه خواهش از دوستانی که برنامه یا مطلب مهمی رو در مورد X1 میگذارن دارم اون هم این هست که عنوان اون مطلب رو به صورت Bold یا در حد امکان با یک رنگ دیگه بگذارن که به راحتی دیده بشه.واسه Index کردن ممکنه از قلم بیوفته.ممنون.
آقا شما رو بخدا یکی کمک کنه ببینم میشه این مشکل حالت ویبره رو توی x1 حل کنه ؛ خیلی ویبره ضعیفی داره ....اصلا متوجه تماس ها نمیشم؛ من هم بجهت شغلم باید موبایلم بیشتر تو حالت ویبره باشه..... ولی اصلا متوجه نمیشم یکی تماس گرفته .... حالا یکی کمک کنه .......دوستان یه راه حلی پیدا کنید
من يه راه حلي به ذهنم رسيد!آقا شما رو بخدا یکی کمک کنه ببینم میشه این مشکل حالت ویبره رو توی x1 حل کنه ؛ خیلی ویبره ضعیفی داره ....اصلا متوجه تماس ها نمیشم؛ من هم بجهت شغلم باید موبایلم بیشتر تو حالت ویبره باشه..... ولی اصلا متوجه نمیشم یکی تماس گرفته .... حالا یکی کمک کنه .......دوستان یه راه حلی پیدا کنید
آقا يه دونه از اين خودكار ها هست كه قبل از اين كه گوشي زنك بوخوره رقص نورش روشن ميشه(با استفاده از امواج موبايل) ... اونا را بگير
ببين مشكلت حل ميشه
من براي يه نفر همين مشكلش رو حل كردم!
واقعا که همشهری , با این پیشنهادت ؛ خوب اومدیم و اون خودکار رو گرفتم حالا باید همش مواظب باشم این نورش کی میرقصه ! همش باید جلو چشمم بذارم !!! اگه این راه رو بخوام برم که خوب موبایل به این خوشگلی رو میذارم جلو چشمم!!!
دوست عزیز در کل ویبره گوشی یک حالت داره و نمیشه حالت ویبره رو زیاد یا کم کرد.
اکسپریا هم که تو جیب ویبره رو زیاد معلوم نمیکنه با اینکه تو دست حالتش قویه ولی متاسفانه تو جیب زیاد معلوم نمیشه.ولی خوب راه حلش زیاده.
1:میتونی از طریق برنامه مشکلت رو حل کنی که برات میس کال رو یاداوری کنه.(برنامه spb mobile suite)و برنامه های دیگه.
2:اگه هم میخواهی که قبل از میس کال به تماس گیرنده پاسخ بدی و مشکلت خیلی حاده .سونی اریکسون یه نوع ساعتی زده(ساعت مچی) که با بلوتوث(a2dp) کار میکنه و حتی حالت ویبره هم داره و موقع زنگ خوردن گوشی میتونه حالت ویبره داشته باشه و روی خود ساعت میتونی شماره های تماس گیرنده رو هم ببینی.موقع گوش دادن به موزیک میتونی از روی خود ساعت اهنگ رو عوض کنی و دیگه لزومی نداره که گوشی رو از جیبت در بیاری و فکر کنم قیمتش از 35 هست تا 70 تومن و حتی بیشتر.که بنظرم بهترین راه حل همینه.
موفق باشی.
Last edited by ninja3000sh; 09-01-2009 at 01:33.
سلام دوستان
من گوشیم رو از سوئیس گرفتم و زبونش سوئیسی هست
زبان انگلیسی ندارد
جی کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)