البته من یه کابل کراس هم خریدم.
اگر اونم بدرد کاری میخوره میشه ممنون میشم بهم بگید
البته من یه کابل کراس هم خریدم.
اگر اونم بدرد کاری میخوره میشه ممنون میشم بهم بگید
Last edited by bayern; 23-05-2012 at 16:25.
سلام دوستان عزیز ..... دوستان من یه pc و یه لپ تاپ دارم که جفتشون هم ویندوز 7 نصبه ..... تنها چیزهایی هم که دارم یه مودم ADSL هست و یه کابل USBمیشه با اینا یه کاری کرد که بشه با 2 تا سیستم همزمان رفت توی نت ؟؟؟؟
یا من برم یه مودم WiFi بخرم بهتره ؟؟؟؟ من یه بار امتحان کردم نشد واسه همین میخوام برم مودم wifi بخرم .....
سوال بعدی اینکه اگه مودم wifi بخرم مشکلم حل میشه ؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
اگه کابل شبکه هم داری مشکلت حل هست به این صورت که مودم رو با کابل USB ( اگه مودمت این قابلیت رو داشته باشه ، بهتر بود نوع مودم رو میگفتی ) به pc یا laptop وصل کنی و کلیه تنظیمات نت رو انجام بدی تا به اینترنت دسترسی داشته باشی . بعد با کابل شبکه اون یکی سیستم رو به دیگری کانکت کنی و با یه IP دهی ساده دوتا سیستم رو در یک شبکه LAN قرار بدی به اینصورت که مثلا ای پی سیستم اولیت باشه 192.168.1.2 و دومی باشه 192.168.1.3 . اینطوری هر دو خیلی راحت به نت دسترسی دارن
ولی اگه با استفاده ار wifi این کار رو بکنی به لپ تاپ فشار کمتری میاد . البته فرق چندانی ندارن
در پناه حق باشید
بله با مودم wifi مشکلتون حل میشه
البته اگه مودم شما کابل شبکه هم بخوره شما میتونید اینترنت رو شیر کنید
سلام دوست عزیز
شما اگه به طور کامل با لپ تاپ به اینترنت وصل میشید دیگه مشکلی ندارید . به طور کامل لپ تاپ شما در شبکه خانگیتون قرار داره . کافی هست از کد های UNIC برای ارتباط استفاده کنید .
کافی هست در داخل RUN ویندوز xp یا SEARCH bar ویندوز 7 در منو استارت هست این کد رو تایپ کنید ( در سیستمی که میخواهید اطلاعات شیر شده لپ تابتون رو ببینید که همون pc شما میشه ) :
yor IP \\ ( برای مثال 192.168.1.2\\ )
اگه سیستم ها به درستی به هم متصل باشند شما پیغامی دریافت میکنید باید به اون یکی سیستم LOGIN بشین که همون یوزر و پس اون یکی سیستم هست ( توجه کنید حتما باید پسورد داشته باشه و یوزر هم ادمین باشه ) .
در صورت صحت اطلاعات پنجره ای حاوی مطالب شیر شده مشاهده میکنید .
در پناه حق باشدید
این مدلی که دوستمون معرفی کردند دیکه نیازی به WIFI پیدا نیمی کنید . با این مودم میتونید به صورت کابلی 4 سیستم رو در یک LAN قرار بدید
باسلام لطفا بگید چطوری میشه لپ تاپ رو با کایل usb به کامپیوتر وصل کرد تا بتوان از فضای هارد لپ تاپ بعنوان هارد کمکی کامپیوتر استفاده کرد در ضمن هارد کامپیوتر اکسترنال است و مدل لپ تاپ هم ایسره ممنون ممنون
چطوری می تونم با کابل شبکه لپتاپ و پی سی رو شبکه کرد برای انتقال داده !؟
تا حالا کارای شبکه نکردم. اگه آموزشی چیزی سراغ دارید لطفا لینک بذارید...
سلام.
صفحه اول رو ببین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)