این خاصیت وبگارد آویراستدوستان راهی هست که سرعت اینترنت کم نشه مال از وقتی که اویرا رو نصب کردم نصف شده !!
ایرادی بهش وارد نیست
جزء معایب جدی یه آنتی ویروس هم بحساب نمیاد
این خاصیت وبگارد آویراستدوستان راهی هست که سرعت اینترنت کم نشه مال از وقتی که اویرا رو نصب کردم نصف شده !!
ایرادی بهش وارد نیست
جزء معایب جدی یه آنتی ویروس هم بحساب نمیاد
Last edited by alpha007; 04-10-2010 at 23:17.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من الان یه کرک 3 ماهه گرفتم از سایت avira ولی حالا می خواستم که اجراش کنم این پیغام رو میده
Administrator rights are required for this feature
چه کنم ؟
شما روش کلیک نکن
از محیط خود آویرا این کی رو بهش بده اوکی؟
مسیر زیر رو انجام بدید
آویرا رو باز کنید. روی سربرگ help کلیک کنید. روی گزینه license management کلیک کنید.
سپس روی hbedv.key کلیک کنید. و کلید رو بهش بدید.
موفق باشید
آپدیت کلاسیک را چطوری آفلاین از رایانه اپدیت بردارم و در رایانه دیگه استفاده کنم؟ محتویات پوشه فایل سیف را زیپ میکنم و اسمش را هم vdf_fusebundle.zip میگذارم ولی ارور اپدیت میدهد. از خود سایت فایل اپدیت را دانلود میکنم جواب میدهد روی همه رایانه ها.محتویات فایل زیپ سایت با محتویات فایل سیف فرق میکند انگار.
روش دستی دیگه توی ورژن جدید انجام نمیذیره.
برای رفع مشکل:
این فایل رو دانلود کنید.
اجرا کنید. مسیر نصب نرم افزار رو بهش بدید. سپس فایل آپدیت در دسکتاپ شما ساخته میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
کلید 90 روزه
Key: ZFJJJ-JJJPF-W95NJ-YSKFE-W3DY2
Key: ZGMMM-MMMQG-E2ZVW-TWXY7-DLC85
کی فعال آویرا تا 2012
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام من تازه avira premium را ریختم و نمی دانم چی کار کنم تا 90 روز برایم بدون مشکل کار کند ممنون میشم key و license را به هم بدهید ورا هنمایی کنید که چطور آن را نصب کنم
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)