دوست عزيز خيلي زحمت كشيدي خسته نباشيد
حالا نظر تون با كدوم درايور دوربين است باز هم همون استورنگ
سلام. ممنون. باید خدمتتون بگم که من خودم بین Strong و 5.25 که می شه گفت بهترین عملکرد رو داشتن فعلا Strong رو انتخاب کردم. البته برای فلش به نظر من بهترینشون JAC هست و در روز هم Strong و هم 5.25. ولی چون Jac توی روز بد عمل کرده من همون Strong رو انتخاب کردم.
سلام من آ 2 آپلودر رو از هرجا میگیرم کار نمیکنه یه لینک مطمین ندارید؟؟؟؟
ببينيد كلا اين برنامه يه ويروس سريش داره و از هرجا بگيري همراهش است
يعني ناشرش اين طوري كرده؟؟؟؟
خدمت شما دوستان بگم که من طی تحقیقاتی که کردم
اینو فهمیدم که بدلیل اینکه نویسنده برنامه ( the-laser ) برای جلوگیری از استخراج کردن برنامه و دسترسی به اطلاعات اون ( برای اینکه می خواد کسی دیگه نتونه برنامه ای مثل این بنویسه ) اومده اطلاعات رو بصورت رمزنگاری شده ذخیره کرده. خب برای همین آنتی ویروس ها که نمی تونن به فایل های اصلی درون فایل exe دسترسی پیدا کنن اونو بعنوان یک trojan مشخص می کنن. تا اونجایی که خوندم دوستان با node و avg باهاش مشکل دارند. البته یکی هم گفته از avast استفاده کنید که با توجه به تجربه قبلیم ( اینکه از Avast استفاده کردم و قبل از عوض کردن ویندوز از یک آنتی ویروس دیگه برای چک کردن استفاده کردم و دیدم کل هاردم پر از ویروس و تروجان و spyware شده و avast اصولا هیچکاری نتونسته بکنه. البته یک چندباری می گفت که ویروس پیدا کردم ولی نمی تونست پاک یا هرکار دیگه ای باهاش بکنه.
) پس انتی ویروس Avira Antivir رو پیشنهاد می کنم.
سلام من آ 2 آپلودر رو از هرجا میگیرم کار نمیکنه یه لینک مطمین ندارید؟؟؟؟
حالا من اونو برای شما اینجا آپلود کردم ولی توصیه می کنم قبل از دانلود با خیال آسوده و راحت آنتی ویروس رو پاک کنید.
ولی پس از اون از یک آنتی ویروس غیر از node و AVG ( اشتباه شد avast ) استفاده کنید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید