منظورت رو میشه کامل بگی!من که نفهمیدم یعنی چی! رفتم تو ادیت و لود کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد توپها هیچ تغییری نکردن و کفش ها هم همین طور بی نتیجه بود!!!!!!!!کمکم کنید![]()
منظورت رو میشه کامل بگی!من که نفهمیدم یعنی چی! رفتم تو ادیت و لود کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد توپها هیچ تغییری نکردن و کفش ها هم همین طور بی نتیجه بود!!!!!!!!کمکم کنید![]()
برای ادیت توپ و کفش و امثالهم باید از برنامه هایی مثل Game Graphic Studio یا AFS Explorer استفاده کنی.
با سلام.
اقا ما سه فصله که تو مسترلیگ قهرمان میشیم ولی هیچ کدوم از بازیکنهای معروف رو نمی تونم بخرم. می خواستم ببینم راهی برای خریدشون هست و یا آیا گزینه ای وجود داره که نقل و انتقالات راحت تر بشه؟
میگم این علامت فلش کنار بازیکنا واون دوتا خط کنارش برای چی هست؟(یکیشون سبزه و یکیشون ابی) توی قسمتی که میریم ترکیب تیم رو بچینیم رو میگم البته اون فلش فکر کنم برا خستگی وشادابی بازیکن باشه(درسته؟) ولی اون دوتا خط رو نمیدونم برا چی هست لطفا بگید برا چی هست به نظر من یکی ترکیب چینیش مشکل تر شده
اگه محبوبیتت a بشه میتونی بخری.
اگه masterleague level رو easy بذاری هم کارت راهت تر میشه .
از کجا بفهمم که محببوبیت من چقدر است ؟
من هر کاری کردم هر چقدر پیشنهاد دادم این کریس رونالدو نیومد رئال که نیومد؟
اقا ما چه کنیم دفاعمون خوب بشه خط حمله تیمم نمرش s هست ولی دفاع تازه d گرفته قبلش از اونم کمتر بود خیلی راحت گل میزنم وخیلی راحتر گل میخورم تاپ پلیر و وری هارد گزاشتم تنظیمات مستر لیگ رو
اون سوال قبلی ما رو هم جواب بدید
Last edited by mrmmnb; 01-12-2007 at 14:32.
مشکل این PES2008 مشکل دفاع تیم است
بعضی اوقات توی بازی یهو دفاع تیم باز میشه
و یه پاس بلند توی عمق باعث گل خوردن تیم میشه
اصلا توی PES2008 نمیشه یه دافع منسجم داشت ..
من الان از a که خیلی وقته گذشتم و تو سطح s هستم واز سطح s هم بالاتر نمیره
در ضمن master leage level رو normal هست
از دوستان کسی تونسته بازیکن بزرگ بخره
من بوفن -اشلی کول-جو کول-پیرلو-و کارلوس
کواریم هم معروف نیست ولی قدرت فوق العاده ای داره(cwarim(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)