سلام من موبایلمو دارم با nsu آپدیت میکنم اما 3 باره که داره تا نصفه میره و بعد دوباره از اول شروع میشه منم که نمیتونم cancel ش کنم تو رو خدا کمکم کنید![]()
سلام من موبایلمو دارم با nsu آپدیت میکنم اما 3 باره که داره تا نصفه میره و بعد دوباره از اول شروع میشه منم که نمیتونم cancel ش کنم تو رو خدا کمکم کنید![]()
چيز زيادي ننوشتن...فقط چند تا باگ كوچيك...بهبود كاركرد دوربين و صدا..همين...اين فيرم ور با ورژن قبليش زياد تفاوت نداره..تم افكت هم كه ورداشتن...بهتره منتظر اپديت باشي
رفيق گوشيتو ريست كن..با كد 7370
بك آپ يادت نره...تنظيمات و كابلهات رو چك كن..NSU گير بده ول كن نيست...سرورها هم جديدا خيلي خيلي اذيت ميكنن..با فونيكس اپديت كن
سلام
من این گوشیم رو می خوام اپدیت کنم الان وسطاشه... که یادم افتاد کاشکی به موزیک ادیشن تبدیل می کردم زیاد فرقی دارن با هم(Meبا Music...) ؟
مثلا دوبار پشت یر هم اپدیت کنم گوشی رو مشکلی پیش نمی یاد؟
دوست عزیز مال منم همین طوری بود گوشیم هم 6220 کلاسیک هستش شما بهتره که با فونیکس آپدیت کنین.این nsu خیلی گیر میده.پس همون بهتر که از اون استفاده نکنین .چون داره فایل ها رو آپدیت می کنه اشکالی نداره که اونو قطع کنین.سه بار که دانلود کنه و نتونه خودش دیگه بی خیال میشه.ولی بازم خودتون میتونین قطعش کنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موزيك اديشن از اسمش مشخصه...طراحي شده واسه پخش موزيك..تفاوت زيادي نداره..نه اگه دوباره هم اپديت كني مشكلي نيست
اين قضيه 3 بار رو نميدونم...اما خيلي ها با همين Nsu و بدون هيچ مشكلي اپديت كردن..چون شما مشكل داري دليل نشد ديگران هم مشكل پيدا كنن
من این گوشی رو اپدیت کردم اما هیچ اثری نداشت تازه فکر می کنم کند تر هم شده مشکل میتونه از چی باشه؟
ما كه نفهميديم گوشي شما چيه؟
و چي شده كه ميگي كند شده؟!
ماله من N73ـه اما زیاد تغییری من تو سرعتش ندیدم بعد اپدیت باید فرمت هم کنم؟
نه نيازي به فرمت نيست
n73 ذاتا كند هست و نميشه كاريش كرد..مشكل از جاي ديگس..نه آپديت!!
همینطوره
پردازنده n73 از نوع Dual ARM 9 هست و سرعتش 220 مگاهرتز
اغلب گوشی های جدید نوکیا ARM 11 با 369Mhz هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)