يكي به داد من برسه چرا كسي جواب نميده؟ گوشي من n95 8g هست. از ديروز وقتي ميرم تو setting مينويسه no data دوربينش ارور ميده و از كار افتاده و يه سري اشكالات ديگه تو اجراي برنامه ها. لطفا كمكم كنيد.
يكي به داد من برسه چرا كسي جواب نميده؟ گوشي من n95 8g هست. از ديروز وقتي ميرم تو setting مينويسه no data دوربينش ارور ميده و از كار افتاده و يه سري اشكالات ديگه تو اجراي برنامه ها. لطفا كمكم كنيد.
صفحات قبل داشتيم در اين مورد پست ميداديمآقا احسان، شما نمیدونی این پیغام No Getaway Replay چرا میاد ؟؟؟![]()
اين اصطلاح بين منو و دوستام بود يه زمانيببخشید خیار واسه چی؟!اصلا خیار و سبزیجات به این موضوع چه ربطی دارن؟!
برش گردون به تنظيمات كارخانه - مستر ريست - ريست - فرمت - فلش
اينا رو ديگه بايد بلد باشي
ظاهرا كه اصله ولي اين كه ميگي 2.5 روز شارژ دوم مياره اين خيلي كمه احتمالا باطري مشكل دارهBL-6F 1200MAh 3.7 v
38206674032709700950670523
CELL MADE IN JAPAN
FURTHER PROCESSED IN CHINA
PILE FABRIQUEE AU JAPON
TRAITMENT ADDITIONNEL EFFECTUE EN CHINE
اینا دقیقانوشته های پشت باطریم هست. کسی میدونه اصله یا نه؟![]()
تغيرات تو آپديت گوشي رو هم ميتوني تو كلوپ 95 ساده با يه سرچ راحت پيدا كني
مستر ريست و فرمت كردم ولي درست نشد. خيلي عجيبه يه دفعه گوشي به هم ريخت كمك نميدونم چيكار كنم
تو 95 معمولی ورژن 2 هم این طوری بود. وقتی میرفتی تو ستینگ همین رو مینوشت ولی بعد 5 ثانیه اطلاعات میامدن. شما چه کار کردی که این جوری شد؟
ببر بیرون فلشش کنن.
چه طور میگین سرعت نداره؟؟؟؟!!!!
من نصف کارای اینترنتیم با ایرانسله. شما با "کانکشن" به اینترنت وصل شو. یه سری ارورا که میده مربوط به خود گوشیه و به ایرانسل ربط نداره. مثلا اگه گفت صفحه پیدا نشد. دوباره بزن. 3-4 بار بزنی میره. بعضی و قتا اینجوری میشه.
قبلا با اوپرا مجانی از ایرانسل استفاده میکردن. تازه بدون -----!
اکتور جان کاملا در اشتباهی. خیال کردی که اگه 8 گیگت خورد زمین و محافظ ال سی دیت شکست. دوباره میتونی یه شیشه ی محافظ با کیفیت مثل اولش گیر بیاری؟؟؟؟؟
نه نمیتونی. لا اقل تو ایران با قیمت مناسب نمیتونی مگه از رو یه8 گیگ دیگه برات در بیارن!
اگه 95 معمولی و 8 گیگ از یه ارتفاع بخورن روی یه چیز سخت و صاف مثلا سرامیک فکر میکنی چی بشه؟؟؟ بسته به ارتفاع محافظ صفحه ی 8 گیگ خورد میشه. ولی 95 هر جاییش بشکنه ال سی دیش بخاطر اینکه توی قاب فرو رفته نمیشکنه!
الحمدالله مشکلت حل شد. شما دفعه ی دیگه رفتی اونجا یه سر برو تو مپ. اکسس پوینت رو بزار رو wlan
بعد ببین چه طوری نقشه میگیره!
هر گوشی یه شناسه ی wlanمخصوص برا خودش داره . که با رمز #62209526 #* نشونش میده.
اگه بفهمن که داری از اینترنتشون استفاده میکنی قفلت میکنن. یعنی دیگه با اون گوشی نمیتونی از اونجا به شبکه وصل بشی.
این هم بک آپ از N95 8GB واسه اونایی که گوشیشونو آپدیت کردن و فیلم اسپایدر من تو گوشیشون اجرا نمیشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)