تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 183 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 1830

نام تاپيک: Mafia II - نسخه Console

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

بچه ها این شایعه حقیقت داره که بازی از PC روی کنسول پورت شده؟!

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

شما چطوری از داستان بازی سر در میارید؟تمام دیالوگها را می خونید و معنی می کنید؟
    خوب من نه حسشو دارم دیالوگ بخونم و نه زبان انگلیسیم خوبه.یعنی اگه دیالوگها رو نخونم از بازی لذت نمی برم؟
    خوب شد Fifa دیالوگ نداره!!!
    نه اتفاقا متاسفانه خیلی انگلیسی نمیفهمم
    ولی اگر کسی بتونه دقیقا جزییات داستان بازی رو بفهمه از ما خیلی بیشتر با بازیا حال میکنه
    مثلا داستان COD MW2 رو من تو ویکیپدیای فارسی خوندم و واقعا از خود خجالت کشیدم که ذره ای از این داستان زیبا رو متوجه نشدم.

3. 2 کاربر از Damian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بچه ها این شایعه حقیقت داره که بازی از PC روی کنسول پورت شده؟!
    noch !!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه huggy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

WARNING: خطر لو رفتن داستان بازی، کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !

سلام دوستان امروز خدا ترین چپتر رو آماده کردن چپتری که ویتو عضو خانواده میشه !!!!

چپتر 9 (6 می)

محتوای مخفی: چپتر 9 
    آپارتمان ویتو
    ویتو با صدای زنگ تلفن بیدار میشه و جو پشت خط هستش و میگه که یه مشکلی پیش اومده یه تفنگ بردار و بیا بار .
    تو بار
    ادی میگه من میخوام تورو به کارلو فالکون( یکی از روئسای مافیا ) معرفی کنم . فالکون از ویتو میپرسه که نظرت در مورد لوکو چیه ؟؟ ویتو جواب میده : لوکو یه عوضیه که سعی کرد ازم پول بدزده و منو انداخت زندان .
    فالکون میگه که لوکو می خواد یه کاری بر علیه ما انجام بده و ما هم باید قبل از اینکه کاری بکنن ما یه کاری بکنیم. ادی بقیشو بهت توضیح میده .
    بعد از رفتن فالکون ادی میگه چند نفر از اعضای ما دیشب دزدیده شدن و ما هم فکر می کنیم که لوکو پشت این جریانه !! و اگه افراد ما حرف بزنن کار ما ساختست !!!
    ویتو میگه از من چی میخوایید ؟؟ ادی جواب میده تو باید لوکو رو دنبال کنی و ببینی که واقعا لوکو پشت این جریانه یا نه ؟؟ و اگه پشت این جریان بود لوکو رو بکش و افراد مارو ازاد کن .
    جلوی مخفیگاه لوکو
    ویتو میگه انگار ادی راست میگفت و لوکو پشت این ماجراست! حالا باید یه راحی پیدا کنم که برم تو .
    ویتو از یه مرده که داشته ماشینشو تعمیر میکرده میپرسه که چجوری میشه وارد ساختمون بشم و مرده هم دلیلش رو میپرسه و ویتو هم میگه سگم فرار کرده و رفته اون تو !! مرده میگه بزار دو چیز رو بهت بگم اول اینکه تو اصلا تو دوروغ گفتن مهارت نداری و دوم اینکه اگه سگت کلید نداشته باشه تنها راهی که میتونه وارد ساختمون بشه از طریق فاضلاب هستش !!!
    تو قصاب خونه یا هرچی که اسمشو میخوایید بزارید !!
    لوکو داره داد می زنه که پولهای فالکون کجاست ؟؟ یارو هم میگه من فقط حسابدار فالکون هستم !! لوکو میگه این بوی گند ( بوی لباس ویتو که تو فاضلاب گلاب کاری شد ) از چیه و چشمش به ویتو میخوره !! ویتو میگه که فالکون منو فرستاده و خودمم واسه این اومدم که انتقامم رو به خاطر اینکه منو انداختی زندان ازت بگیرم . لکو: پس داری برای فالکون کار میکنی هان ؟؟ اگه میدونستی تو چه درد سرس افتادی ترجیح میدادی تو همون زندون می موندی !!!
    توی بار
    ادی میگه چرا یه حموم نرفتی ؟؟ ویتو هم در مورد اتفاقی که افتاده توضیح میده بعد ادی میگه که برو لباست رو عوض کن و برگرد.
    بعد از عوض کردن لباس- توی بار
    جو و ادی توی بار هستند و به ویتو میگن فالکون خانواده رو امشب جمع میکنه تا تو و جو رو به خانواده معرفی کنه و شما هم عضو خانواده بشید .اما قبلش یکی میخواد باهات حرف بزنه . لیو گلانته اونطرف تو بار نشسته و ویتو هم از لیو به خاطر اینکه از زندان آزادش کرده تشکر میکنه و لیو میگه که من فقط به دومین قولم عمل کردم و ویتو ازش میپرسه اولیش چی بود لیو میگه معرفی تو به خانواده !!
    طبقه بالا
    ادی میگه این اتفاق فقط یه بار تو زندگی میفته پس مواظب رفتارتون باشید و به جو میگه تو اول بیا تو !!
    بعد از چند - ساعت توی اتاق
    فالکون ویتو رو معرفی میکنه و به ویتو میگه : این خانواده یه رازه و تو به این خانواده اومدی چون ما تورو انتخاب کردیم.این خانواده برای دنیای بیرون وجود نداره !! این خانواده از خانواده خودت هم مهمتره ، از خدا و از کشورت هم باید مهمتر باشه !! اگه من بگو که برادرت رو بکش باید بکشیش و حالا انگشتی که باهاش شلیک میکنی رو نشون بده.
    انگشت ویتو رو میبرن و به ویتو هم میگن که قسم بخوره که اگه به خانواده خیانت بکنه روحش تو جهنم بسوزه !!! ( این همه آدم کشته و خانواده رو به خدا ترجیح داده روحش نمی سوزه !!؟؟؟ اگه خانواده رو لو بده میسوزه ؟؟!!! )
    بعد خود ویتو توضیح میده که بعد از انجام این همه کار خطر ناک بالاخره حس میکرده که داره آدم مهمی مشه .

خلاصه چپتر های دیگه در امضام هستش

پایان چپتر 9
    Last edited by huggy; 31-08-2010 at 19:54.

6. 5 کاربر از huggy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام بچه ها.
    می بخشید سئوالم ضایع هست.
    تلویزیون ما وسط حال خونه است و خوب می دونید که چه خطراتی هم در انتظارم هست.
    اگه میشه بگید کجاهای بازی مورد داره و قبلش چی می باشد.
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

سلام بچه ها.
    می بخشید سئوالم ضایع هست.
    تلویزیون ما وسط حال خونه است و خوب می دونید که چه خطراتی هم در انتظارم هست.
    اگه میشه بگید کجاهای بازی مورد داره و قبلش چی می باشد.
    ممنون.
    سوالتون اصلا هم ضایع نیستش !!!!

چپتر 7 که کلا ضایست !!! رو دیوارای خونه ها هم پوستر های ..... داره !!! مواظب باش کار خطر ناکیه !!!!!! نکن.

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سوالتون اصلا هم ضایع نیستش !!!!

چپتر 7 که کلا ضایست !!! رو دیوارای خونه ها هم پوستر های ..... داره !!! مواظب باش کار خطر ناکیه !!!!!! نکن.
    واقعا ممنون.
    راستی پس بقیه ی جاهاش مورد نداره ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

چرا داره ولی تو چپتر 7 اندشه !!!!! نکنی بهتره !!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

شما اصلا مجلات رو از روی زمین بر ندار!
    جلوتر از چپتر 7 هم مورد داره ولی الان یادم نیست!ولی چون بازی بیشتر میره تو فاز تیراندازی موردا کمتره!
    ولی چپتر 13 رو مطمئنم مورد داره!همون اول کار

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

واقعا ممنون.
    راستی پس بقیه ی جاهاش مورد نداره ؟
    وقتي كه ويتو سر خواهرش با اون مرده تو خيابون دعوا ميكنه ... تا اونجايي كه من يادمه فيلم نيست كاراكتر ها حركت ميكنن ... مجبوري ببينيش (نميدونم چپتر چنده) ....... يه چيز ديگه كلا تو بخش Extra نرو بهتره فيلم هايي كه تو خونه جو هست رو از همون اول رد كني

13. این کاربر از Jeff hardy M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •