اين رم نابودگر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آبرومون رفته الان 16 جدوليم چه فايده بريم از امثال سيه نا و جنوا و پالرمو ببازيم بعد بيايم چلسي و ببريم...
خدايي روي شانس بوديم ديشب مثل اينتر كه جلوي ما روي شانس بود...
فقط اميدوارم از اين بازي روندشون مثل پارسال شه
اين رم نابودگر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آبرومون رفته الان 16 جدوليم چه فايده بريم از امثال سيه نا و جنوا و پالرمو ببازيم بعد بيايم چلسي و ببريم...
خدايي روي شانس بوديم ديشب مثل اينتر كه جلوي ما روي شانس بود...
فقط اميدوارم از اين بازي روندشون مثل پارسال شه
چلسي با اين غرورش شانس اورد تو المپيك باخت چون حالا هيچكيو دستكم نميگيره...
من به عنوان يك عشق رم هنوز موندم كه چطور وچينيچ يه زمين فوتبال رو دوييد و تك به تك گل كرد
يعني اصلا چلسي دفاع نداشت؟؟؟؟
بچه ها دیشب عجب گندی بالا آوردیمااا![]()
حقمون باخت بود ولی نه با نتیجه 3-1البته من با صدر هم عقیدم و معتقدم خوب شد چلسی باخت تا کسی رو دست کم نگیره
ولی بازم میگم حقمون باخت 3-1 نبود
کاملا تایید میشهبه نظر من تنها دلیل باخت چلسی تو این بازی غرورش بود نه چیز دیگه .
شما لیورپولی ها خواهشا حرف نزنین که دیشب دقیقه 90 با یه پنالتی از باخت توی آنفیلد فرار کردین شما وضعتون بدتر از ما هستچلسی باخت؟
دیگه شما باشین دلتون خنک نشه از باخت لیورپول.
خودت که گفتی دستکم گرفته بود نتیجش رو هم دیدچلسي با اين غرورش شانس اورد تو المپيك باخت چون حالا هيچكيو دستكم نميگيره...
من به عنوان يك عشق رم هنوز موندم كه چطور وچينيچ يه زمين فوتبال رو دوييد و تك به تك گل كرد
يعني اصلا چلسي دفاع نداشت؟؟؟؟![]()
با اینکه دیشب باختیم هنور هم صدر جدولیمدو تا بازی بعدیمون هم آسونه....فقط چلسی رو عشقه
![]()
آره . وقتی اسکولاری رو جو میگره . همین میشه دیگه .
لیورپول هم نشون داد که چه ک@!#نیه !!
من جاشون بودم می رفتم !@#$ داورو ماچ می کردم( !@#$ = صورت )
![]()
بچه جان تو حالا میذاشتی پست هات 2 رقمی بشه بعد میومدی اینجا نظر میدادی.
الان از روی امتیازات این گروه میشه فهمید کدوم تیم نابودگره
یا حق
چه خلوت شده اينجا
آره خوب بچه ها زندگی و درس دارنچه خلوت شده اينجاولی قبل و بعد بازی های چلسی تقریبا همه میان
من خودم امسال نمیتونم زیاد بیام درس دارم وگرنه اینجا رو میترکوندم
راستی بچه ها منچستر هم باخت.... فردا هم بازیمون با بلکبرن ساعت 5 هست و شبکه سه نشون میده از دست ندین
فعلا بای![]()
سلام .
آره . ولی بهترش این بود که مساوی میشدن ! آرسنالم شاخ نمی شد !!![]()
خوب بازی رو 2-0 بردیم ... اگه هوا اینقدر بد نبود راحت 4-5 تا میزدیم ولی مهم برد بود
تبریک.....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)