كجاييد؟
سريع سريع پست بديد ديگه قبل از شروع شدن نيمه دوم
كجاييد؟
سريع سريع پست بديد ديگه قبل از شروع شدن نيمه دوم
ها ها ها ...![]()
خوشمان آمد ویارئال بسیار زیبا بازی کرد...![]()
بارسایی ها مثل خر تو گل گیر کرده بودن
در آخر هم دیدن چهره در هم خیابانی که اشک در چشمانش حلقه زده بود مرا سرشار از لذت کرد. در آخر هم گفت: "هیچی دیگه یعنی ما هم بریم رئالی بشیم ..."![]()
من هم به نوبه خودم این شکست بارسا رو به شما تبریک میگم.
طفلکی ها یه عالمه زور زده بودن اختلاف رو رسوندن به دو امتیاز.حالا چی شد؟ 8 امتیاز.
به همین راحتی.
اگه همین رو نگه داریم تو بازی الکلاسیکو هم که تو خونه خودمونه هم میبریمشون و مثل نیم فصل اول 3 هفته مونده به پایان لیگ جشن قهرمانی میگیریم.
![]()
ممنون
این بنده خدا که بازیکن خوبیه چرا بهش فرصت نمیده.
از باخت بارسا بسی خوشحال شدیم اگه رئال تا آخر فصل مثل آدم بازی کنه و امتیاز نده قهرمانیم.
با سلام سلام سلام سلام خدمت همه شما دوستان :
اول از همه برد شیرین تیم ویارئال رو تبریک میگم و دومآ باید بگم که رئال با نبود ستارگان خود اینجوری بازی میکنه وای به حال تیم های دیگه وقتی رئال همه بازیکنهاش اماده اماده باشن اون وقته که باید گفت:ویوا رئال
یک خبر:
اولش باید بگم که در بازی دیشب تیم ویارئال بدجوری عالی بازی کرد وتیم بارسا جز دو موقعیت دیگه چیزی نداشت ولی در باره گل سوم تیم ویا رئال که صد در صد گل بود و سالم سلام حتی از گل پاس هم سالم تر ولی از اینها که بگذریم خبر اصلی درباره گرانرو بازیکن با استعداد و خوب رئال است که تیم استون ویلا بدجوری چشش دنبال این پدیده جدید رئال است.(ایشالا چشش کور شه)
خبرگزاري فارس: وب سايت رسمي رئال مادريد از حضور مهاجم هلندي در ديدار برابر والنسيا خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، رود فان نيستلروي از كمند مصدوميت رهايي يافته و مي تواند در هفته بيست و نهم لاليگا به ميدان برود.
گلزن اول رئال مادريد پس از دو هفته استراحت مي تواند به تركيب تيمش باز گردد و نيمي از مشكلات شوستر را با حضور خود از ميان ببرد.
فان نيستلروي مقابل آلمريا از ناحيه زانو راست آسيب ديد؛ اما اين آسيب ديدگي نيازي به استراحت طولاني مدت نداشت و با دو هفته استراحت به مرز آمادگي رسيد.
وي نمي تواند در بازي هفته آينده مقابل دپورتيوو لاكرونيا به ميدان برود؛ اما در ديدار مقابل والنسيا حاضر خواهد بود.
رامون کالدرون اعلام کرد:حتی اگر شوستر لالیگا را هم از دست بدهد باز هم مربی رئال خواهدبود.
رئیس لس مرنگوئس ها بعد از شایعاتی مبنی بر کنار گذاشتن شوستر،رسما اعلام کرد او را از دست نمی دهد.کادرون گفت این فصل به هیچ وجه ناموفق نبودیم.شوستر اینجا می ماند.بدون شک؛من به او اعتماد کامل دارم.برای مربی شدن در رئال او همه شرایط را داراست.بازی هجومی میخواهد،بازیکن سابق رئال بوده و خیلی خوب راه کنار آمدن با بازیکنان بزرگ را می داند.این فصل ما ۴ تیم بزرگ را در ورزشگاه آن ها شکست دادیم؛فعلا از بارسا جلو هستیم پس هیچگونه شکستی نخورده ایم.
کالدرون معتقد است حذف شدن از دو جام دیگر نا امید کننده است ولی رسانه ها هم خیلی چیز ها را بدتر از آنچه که هست نشان می دهند.
او می گوید:در رئال همه چیز اغراق آمیز است.ما در اول فصل همه جام ها را می خواستیم.این واقعا سخت است.در این دو جام ما حریفان سختی داریم.
این چیزی است که ما هر سال آن را به عنوان هدف قرار میدهیم.به خاطر تاریخ،اعتبار و بودجه ی باشگاهمان.ما سعی خود را میکنیم.جایزه ها نماد هستند.
ویژه:رئال برترین صدرنشین اروپا..........
رئال مادرید با ۲۰ برد از ۲۷ بازی و ۵۹ گل زده بهترین صدرنشین فعلی لیگهای معتبر اروپایی است و نسبت به آرسنال در انگلیس - اینترمیلان در ایتالیا - لیون در فرانسه و بایرن مونیخ در فرانسه از رکورد بهتری برخوردار است .
اینترمیلان از ۲۷ بازی خود ۵۲ گل و ۱۹ برد دارد . آرسنال از ۲۸ بازی ۱۹ برد و ۵۷ گل دارد . در فرانسه لیون از ۲۷ بازی با ۱۷ برد و ۵۱ گل زده صدر نشین است و بایرن نیز در آلمان از ۲۳ بازی خود تنهاموفق به ۱۴ بازی شده است .
ای بابا من هرچه منتظر شدم که یکی چیزی درباره ان امضا ما بده نداد که نداد حالا نظرتون چیه؟(شوخی)
راستی بچها خبر نسبتآ بد اینکه نیستلروی به بازی با دیپور نمی رسه واقعآ گندش بزنن ین شانس رو تازه نه روبن و نه رواموس هست دیگه خیلی بد شد.
سلام به همه عزيزان
احمد جون امضات عاليه حرف نداره اما بهتره درستش كني
استفاده از تصاوير بزرگ در امضا ممنوعه همونطور كه مي بيني منم عكس رائولو برداشتم
آره ديگه ...
ديشب بارسلون خوشگل شكست خورد
ديديد گفتم مي بازه بارسلون
ديدي آقا وحيد هي مي گفتي بارسا مي بره بارسا مي بره
ديدي بهت گفتم مي بازه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)