این پرسپولیسیا بدجور دارن میسوزن. پیام خراسان هم اومد لیگ برتر.
این پرسپولیسیا بدجور دارن میسوزن. پیام خراسان هم اومد لیگ برتر.
maryampaezi202000
به شما به خاطر امضاتون گیر ندادن؟
ماله مارو به زور تبدیل به 4*3 کردن
گفتن که سایزش رو کوچکتر کنم ولی هنوز وقت نکردم.
حلا شما که زحمشو کشیدی از امضاء شما استفاده میکنم.![]()
![]()
![]()
همین امضاء که داری من طرفدارشم. بازیه دیشب هلند رو کی دید.
بیچاره فرانسه خیلی تلاش کرد!![]()
براي ديدن و خواندن برنامه مثلث شيشه اي با حضور فيروز كريمي در شبكه 5 تهران به آدرس هاي زير مراجعه كنيد:
فيلم برنامه:
متن گفتگو و عكس هاي برنامه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاريخ برنامه: جمعه 24/3/1387 ساعت 21:50کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قلعه نويي و احتمال يک تصميم ناگهاني
بازگشت فکري به دنياي بازيگري
محمود فکري بازيکن مغضوب ناصر حجازي که در بدو ورود اين مربي به استقلال از جمع آبي پوشان جدا شده بود ، با حضور امير قلعه نويي روي نيمکت استقلال ، بعنوان دستيار وي مشغول بکار شد اما ظاهرا فکري همچنان توانايي بازي در استقلال را درخود مي بيند.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" محمود فکري که اين روزها بعنوان دستيار امير قلعه نويي در استقلال فعاليت مي کند در انتظار چراغ سبز امير براي بازگشت به دنياي بازيگري است تا بار ديگر در ميادين ظاهر شود.
پس از آنکه عليرضا منصوريان تصميم به خداحافظي گرفت قلعه نويي در انديشه پيدا کردن يک بازيکن با تجربه براي فصل آينده تيمش فرو رفت و حتي در اين باره با اطرافيان خود مشورت نمود و جالب آنکه برخي از نزديکان قلعه نويي به وي پيشنهاد داده اند که نام محمود فکري را بعنوان مربي بازيکن دراختيار باشگاه براي فصل آينده قرار دهد.
فکري درباره اين موضوع به خبرنگار ورزشي برنا مي گويد : اين موضوع به تصميم آقاي قلعه نويي بر مي گردد اما شخصا احساس مي کنم بتوانم حداقل براي دقايقي در هر مسابقه وارد زمين شده و تيم ر اجمع جور کنم اما تا اين لحظه امير خان صحبتي در اين باره با من نداشته است .
گفتني است که درليست بازيکنان قلعه نويي براي فصل آينده فعلاً نامي از محمود فکري به چشم نمي خورد اما به گفته برخي نزديکان وي ، احتمال ورود نام فکري به اين ليست وجود دارد
بازگشت مجتبي جباري به تهران
شماره هشت با يک جلسه تمرين فيکس مي شود
مجتبي جباري از فردا در تمرينات استقلال تهران شرکت مي کند .
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" با توجه به هماهنگي مسئولان استقلال با فدراسيون فوتبال،جباري از فردا در تمرينات اين تيم شرکت ميکند تا در بازي با پگاه گيلان آبي پوشان پايتخت را همراهي کند .
جباري پس از بازي امشب تيم ملي مقابل سوريه دمشق را ترک خواهد کرد تا براي تمرين فرداي استقلال در تهران باشد.
جباري قرار بود در بازي رفت استقلال و پگاه نيز در ترکيب استقلال حاضر شود، اما با مخالفت دايي شماره هشت استقلال نتوانست براي تيم باشگاهي اش به ميدان برود.
مجتبي جباري تنها با يک جلسه شرکت در تمرين روز يکشنبه استقلال مقابل پگاه گيلان فيکس به ميدان مي رود .
زمان و مكان بليط فروشي بازي استقلال تهران و پگاه گيلان
خبرگزاري فارس: روابط عمومي سازمان ليگ برتر به طور دقيق زمان و مكان فروش بليت مسابقه تيم هاي فوتبال استقلال تهران و پگاه گيلان را اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، روابط عمومي سازمان ليگ برتر محل و زمان بليت فروشي مسابقه فينال جام حذفي(حماسه آزاد ساري خرمشهر)را كه قرار است ساعت 17 روز دوشنبه بيست و هفتم خرداد در ورزشگاه آزادي تهران برگزار شود را به شرح ذيل اعلام كرد:
محل فروش بليط:
1-ورزشگاه آزادي
2-ورزشگاه شهيد كشوري
3-ورزشگاه شهيد شيرودي
4-ورزشگاه استقلال جنوب(شهداي هويزه)
5-ورزشگاه تختي
6-ورزشگاه شهيد حيدرنيا
زمان فروش بليط:
ساعت 8 الي18 روز يكشنبه (26 خرداد)
لازم به توضيح است، بليت هاي باقي مانده از ساعت 8 صبح روز مسابقه به غير از ورزشگاه آزادي در ساير ورزشگاه هاي اعلام شده توزيع خواهد شد.
انتهاي پيام/
قبل ازدیدار مقابل پگاه گیلان :هتل المپیک میزبان استقلالی ها شدتهران –خبرگزاری ایسکانیوز : با صلاحدید امیر قلعه نویی قبل از دیدار مقابل پگاه ، تیم فوتبال استقلال تهران از عصر امروز در هتل تهران المپیک اردو زد.به گزارش روز شنبه گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز "، تیم فوتبال استقلال که دیدار رفت فینال جام حذفی را در رشت با نتیجه یک بر صفر به شاگردان نادر دست نشان واگذار کرده بود
روز دوشنبه ساعت 18 در ورزشگاه آزادی تهران میزبان بازی برگشت جام حذفی مقابل پگاه خواهد بود.
این بازی در حالی برگزار می شود که بازیکنان تیم استقلال با هیچ مصدومیتی مواجه نیستند./110
پس چرا تو کرج بلیت نمیدند.نصف استادیوم از کرج و اطرافش میان.
مجبوریم بریم آزادی بلیت بگیریم.
باشگاه استقلال تهران 80 هزار پيراهن را دوشنبه در بين هواداران خود پخش ميكند تا استاديوم آزادي يكپارچه آبيپوش شود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در آستانهي ديدار برگشت فينال جام حذفي كه دوشنبه بين تيمهاي استقلال و پگاه برگزار ميشود، باشگاه استقلال اعلام كرد، از صبح روز بازي تعداد 80 هزار پيراهن را بين تماشاگران به صورت رايگان پخش ميكند تا ورزشگاه آزادي يكپارچه آبيپوش شود.
همچنين باشگاه استقلال با ارسال فراخوان از كليه هواداران اين تيم خواست تا در ديدار فينال جام حذفي حضور گسترده داشته باشند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)