تورس: میلان یا اینتر را ترجیح می دهم
فرناندو تورس، مهاجم باشگاه لیورپول در صحبتهایی از تمایل فراوانش برای حضور در فوتبال ایتالیا صحبت کرده و اعلام کرده که پس از درخشش در لالیگا و لیگ برتر تمایل زیادی دارد تا حضور در سریAرا نیز تجربه کند.
سایت گل: ال نینیو، ستاره اسپانیایی باشگاه لیورپول ، این روزها یکی برترین مهاجمان فوتبال جهان است و در لیست بازیکنان دریافت جایزه توپ طلایی سال 2008 پس از کریستیانو رونالدو ولیونل مسی قرار داشت.
قطعا سران باشگاه های بزرگ دنیا، آرزوی به خدمت گرفتن او را دارند و البته این ستاره نیز در صحبتهایی از آرزوهایش سخت گفته و اعلام کرده که روزی این خواسته هایش را محقق خواهد کرد. تورس در گفت و گو با مجله Don Balonاین رابطه گفت:« من تا اینجا در لالیگا ولیگ برتر بازی کرده ام و قطعا روزی حضور در سریA را همراه با تیمی مثل میلان یا اینتر تجربه خواهم نمود. این بسیار خوب است که روزی بتوانی ادعا کنی که در سه لیگ معتبر فوتبال توپ زده ای و شاید روزی حضور در بوندس لیگا را نیز تجربه کنم.» البته این مهاجم 25 ساله تصمیم ندارد تا به این زودی آنفیلد را ترک کند. او در این رابطه گفته:« من در لیورپول بسیار خوشحالم و تا 4 سال دیگر با این تیم قرارداد دارم. اینجا با من بسیار خوب رفتار می شود و می خواهم محبت های افراد را باقهرمانی در رقابتهای لیگ برتر جبران کنم. هواداران لیورپول سالهاست در انتظار این قهرمانی هستند.»