تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 229 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تورس: میلان یا اینتر را ترجیح می دهم

فرناندو تورس، مهاجم باشگاه لیورپول در صحبتهایی از تمایل فراوانش برای حضور در فوتبال ایتالیا صحبت کرده و اعلام کرده که پس از درخشش در لالیگا و لیگ برتر تمایل زیادی دارد تا حضور در سریAرا نیز تجربه کند.

سایت گل: ال نینیو، ستاره اسپانیایی باشگاه لیورپول ، این روزها یکی برترین مهاجمان فوتبال جهان است و در لیست بازیکنان دریافت جایزه توپ طلایی سال 2008 پس از کریستیانو رونالدو ولیونل مسی قرار داشت.

قطعا سران باشگاه های بزرگ دنیا، آرزوی به خدمت گرفتن او را دارند و البته این ستاره نیز در صحبتهایی از آرزوهایش سخت گفته و اعلام کرده که روزی این خواسته هایش را محقق خواهد کرد. تورس در گفت و گو با مجله Don Balonاین رابطه گفت:« من تا اینجا در لالیگا ولیگ برتر بازی کرده ام و قطعا روزی حضور در سریA را همراه با تیمی مثل میلان یا اینتر تجربه خواهم نمود. این بسیار خوب است که روزی بتوانی ادعا کنی که در سه لیگ معتبر فوتبال توپ زده ای و شاید روزی حضور در بوندس لیگا را نیز تجربه کنم.» البته این مهاجم 25 ساله تصمیم ندارد تا به این زودی آنفیلد را ترک کند. او در این رابطه گفته:« من در لیورپول بسیار خوشحالم و تا 4 سال دیگر با این تیم قرارداد دارم. اینجا با من بسیار خوب رفتار می شود و می خواهم محبت های افراد را باقهرمانی در رقابتهای لیگ برتر جبران کنم. هواداران لیورپول سالهاست در انتظار این قهرمانی هستند.»

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

همه به دنبال آنچلوتی

انتزو برونزتی فاش کرده کارلو آنچلوتی بسیار مورد توجه باشگاه‌های مختلف قرار دارد.

سایت گل: باشگاه‌های ثروتمند لیگ برتر ممکن است در تابستان بدون مربی باشند. گاس هیدینک قطعا در چلسی نخواهد ماند و مارک هیوز هم ممکن است از منچسترسیتی اخراج شود. شایعات زیادی درباره این شکل گرفته که هر دو باشگاه به دنبال کارلو آنچلوتی هستند. یک ایجنت فیفا امروز فاش کرد که آنچلوتی مورد توجه رئال مادرید هم قرار دارد.

انتزو برونتزتی که روابط نزدیکی با میلان دارد گفته است: «آنچلوتی مورد توجه ترین مربی امروز فوتبال است. او از سوی رئال مادرید، چلسی، منچسترسیتی، بایرن مونیخ و رم مورد توجه است. البته رابطه آنچلوتی و گالیانی (نایب‌رییس میلان) عالی است و شاید او در میلان بماند. البته او در پایان ماه می تصمیم خود را خواهد گرفت.»

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بزرگان ایتالیا به دنبال ستاره لچه

باشگاه لچه تایید کرده که آندره‌آ آسپوزیتو را بسیاری از باشگاه‌ها می‌خواهند.

سایت گل: گوییدو آنجلوتزی مدیر ورزشی لچه فاش کرده که اینتر، میلان و یوونتوس قصد دارند بازیکن جوان این تیم را به خدمت بگیرند. این مدافع 22 ساله در این فصل عالی کار کرده و با وجود فصل نه چندان خوب لچه خوش درخشیده است

. سه باشگاه بزرگ ایتالیا به دنبال آن هستند که او را خریداری کنند و سالنتینی تایید کرده نگه داشتن او کار دشواری خواهد بود: «اسپوزیتو در انتها به تیمی بزرگ خواهد پیوست. تمام باشگاه‌های بزرگ به دنبال او هستند، یعنی میلان، اینتر و یوونتوس

در هر حال باید تا انتهای فصل صبر کنیم تا ببینیم چه می‌شود.» این هفته لچه با رم بازی دارد و آنجلوتزی می‌گوید تیمش می‌تواند مردان اسپالتی را به دردسر بیندازد: «رم تیم بزرگی است، هر چند مشکلاتی هم در طول فصل داشته. ولی ما اعتقاد داریم سه امتیاز را می‌گیریم.»

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

ميلان بايد يه سري بازيکن جوون بگيره ...ديگه سنه بازيکناش زيادي رفته بالا....

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اون که صد در صد
    فصل بعد اباته....پالوشی...گورکاف...دی گنارو....البرتاتزی بر میگردن میلان
    فاوالی - امرسون - شوا - مالدینی - و .... از میلان میرن

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آباته: از نولینو متشکرم

این ستاره جوان تورینو گفته پیشرفتش را مدیون مربی سابق این تیم است.

سایت گل: یکشنبه، اینیاتزیو آباته با پیراهن تورینو مقابل میلان قرار خواهد گرفت در حالی که احتمالا در آینده به همین تیم میلان خواهد پیوست. آباته گفته اگر به روسونری برگردد باید از والتر نولینو مربی سابق تورینو تشکر کند.

این بازیکن 22 ساله اعتقاد دارد او بود که پیشرفت او را رقم زد: «بخشی از مالکیت من متعلق هب میلان است، ولی می‌خواهم تورینو در لیگ باقی بماند. برای من، بازی یکشنبه دیداری مثل هر بازی دیگری است و سه امتیاز ارزش دارد. این جا بسیار پیشرفت کردم و از نولینو ممنمونم که به من در زمینه‌های دفاعی بسیار چیزها آموخت. با او بود که یاد گرفتم چطور در پست مدافع کناری بازی کنم. اگر مصدوم نمی‌شدم بازی‌های بهتری انجام می دادم. به دلیل آسیب‌دیدگی‌ها نتوانستم کاملا آماده باشم. متاسفم ولی از حالا سعی می‌کنم تا انتهای فصل بهترین بازی‌ها را انجام دهم تا به هدف مشترک خود برسیم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بوریلو: میلان به لیگ قهرمانان می‌رسد

مهاجم میلان به خوبی دارد بهبود می‌یابد و از تیمش خواسته تسلیم نشوند.

سایت گل: مارکو بوریلو اعتقاد دارد رسیدن به لیگ قهرمانان سخت‌تر از گذشته شده ولی مطمئن است هم‌تیمی‌هایش تمام کارهای لازم برای رسیدن به این هدف را انجام خواهند داد. میلان در سری a سوم است و تنها دو امتیاز با یوونتوس، تیم دوم جدول فاصله دارد. با وجود آن که بوریلو در این فصل درگیر مصدومیت بوده ولی از نزدیک در جریان امور قرار داشته.

او می‌گوید این بار تیمش می‌تواند بر خلاف سال قبل به لیگ قهرمانان راه یابد: «نبرد بر سر جایگاه‌های صعود به لیگ قهرمانان اروپا دشوار است. جنوا و فیورنتینا قوی شده‌اند و یوونتوس هم جلوتر از ماست. باشگاه ما قصد صعود دارد و تا آخر برای این هدف می‌جنگیم. در چند بازی گذشته هم‌تیمی‌هایم حداکثر امتیازات را با سختی و رنج به دست آورده‌اند. در نتیجه ما ذهنیت مناسب برای یافتن مکانی بالا در جدول را داریم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بزرگان به دنبال مستو

تنها پول فراوان باعث می‌شود جان‌دومنیکو مستو جنوا را در تابستان ترک کند.سایت گل: جیان‌دومنیکو مستو بازیکن کناری جنوا تنها در صورتی ماراسی را در تابستان ترک خواهد کرد که پیشنهاد گران‌قیمتی برای او برسد. این بال راست توجه میلان، یوونتوس و اینتر را جلب کرده و گفته می‌شود آنها قصد دارند در تابستان برای خرید او پیشنهاد ارائه کنند.

مورنو روجی مدیر برنامه های او گفته جنوا پول بسیاری برای خرید فروش او می‌خواهد. فصل درخشان جنوا باعث می‌شود باشگاه‌های بسیاری در تابستان به دنبال خرید ستاره‌های آنها باشند. روجی گفته است: «مستو در جنوا روزگار خوبی دارد. تنها چیزی که می‌تواند آن را عوض کند این است که پیشنهادی سنگین از طرف باشگاهی مثل یوونتوس، میلان یا اینتر برسد. اگر نه، او با رضایت کامل در جنوا خواهد ماند.» جنوا این فصل دارد به لیگ قهرمانان اروپا می‌رسد و بعید است بخواهند ستاره‌هایشان را به تیم‌های رقیب بفروشند.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برونزتى: بزرگان اروپا خواهان آنچلوتى هستند

ارنستو برونزتى مرد ايتاليايى و مشاور نقل و انتقالات فيفا و يوفا فاش كرد كارلو آنچلوتى مورد توجه بسيارى از باشگاه هاى مختلف قرار دارد. باشگاه هاى ثروتمند ليگ برتر ممكن است در تابستان بدون مربى باشند. گاس هيدينك قطعاً در چلسى نخواهد ماند و مارك هيوز هم ممكن است از منچسترسيتى اخراج شود. شايعات زيادى درباره اين شكل گرفته كه هر ۲ باشگاه به دنبال كارلو آنچلوتى هستند. برونتزتى كه روابط نزديكى با ميلان دارد گفت: آنچلوتى سوژه اول فصل نقل و انتقالات در تابستان است. او از سوى رئال مادريد، چلسى، منچسترسيتى، بايرن مونيخ و رم مورد توجه قرار دارد. البته رابطه آنچلوتى و گاليانى عالى است و شايد او در ميلان بماند با اين حال وى در پايان ماه مى تصميم خود را مى گيرد.

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

به نظر من که دوره کارلتو توي ميلان تموم شده ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •