به این راحتیا که نیس. برو تو سایته IR-TCI.ORGورجن 5ش با قابلیت ویرایش هستش .کرک شدهم هست .سرعته اینترنتم پایینه وگرنه برات اپ میکردم. از تو سایت برو به قسمت برنامه هایS60 V3 اونجا سرچ کن .کار اقایه ادیک هست.
به این راحتیا که نیس. برو تو سایته IR-TCI.ORGورجن 5ش با قابلیت ویرایش هستش .کرک شدهم هست .سرعته اینترنتم پایینه وگرنه برات اپ میکردم. از تو سایت برو به قسمت برنامه هایS60 V3 اونجا سرچ کن .کار اقایه ادیک هست.
امير جان درايو براي مموري كارت اومد نه مموري گوشيم
سلام دوستان میتونم از مموری 4 گیگ برای n73 me استفاده کنم. قیمتش چنده؟
خوب در مموری کارت به این آدرس برو و تمها رو پاک کن...>
private > 10207114 >import
حالا که به اینجا رفتی میتونی داخل پوشه ها رو بگردی و تمها رو پاک کنی (هر پوشه متعلق به یک تمه...)
فقط دقت داشته باش که پوشه private بصورت hidden میباشد...
میتونی بزاری ولی قیمتش رو نمیدونم...
فایل اصلیشو دارم ورژن 5 هم هستش ولی موقه نصب میگه این ورژن آپدیت شده است و برای نصب به ورژن اصلیش نیاز است .
سلام
یکی کمک کنه
نمیدونم چرا تمام فیلمها و عکسهایی که تو گالری بودن غیب شدن در صورتی که از طریق فایل منیجر قابل مشاهده هستند
لطفا یکی کمک کنه
ممنون
ايابرنامه فارسي سازn73هست واگرفارسي شد دربرنامه هاوسرعت ان تاثيرمنفي مي گذاردلطفا توضيح بيشتري بدهيد ممنون شماهستم rezaee2
با سلام
یکی میتونه چه جوری باید عکسی که میخوام واسه wallpaper بزارم رو تمام صفحه کنم؟
یعنی وقتی عکس و واسه wallpaper میزارم کل صفحه رو نمیگیره؟
ممنون
حق با شماس من خیال کردم برا 73 میخوای. رو 5700 امتحان کردم همین اروری که شما میگین داد.به نظر من ورجن 4.16 رو گیر بیار شاید شد.چون مال من از اول این روش بود. حالا سعی میکنم برات گیر بیارم. با فایل منیجر گوشی رو زیرو رو کردم ولی پیدا نکردم!!!!!
در حالت عادی نمیشه. باید عکس تو تبدیل به تم بکنی تا تمام صفحه بشه .با برنامه هایه تم ساز .مثلا them diyکه تو خود گوشی این کار رو میکنه. برنامه برا کامیوتر هم carbid این خیلی کامل و خوبه ولی حجمش زیاده!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)