تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا از موتومینگ ( a1200 ) راضی هستید ؟

راي دهنده
312. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاملا راضیم

205 65.71%
  • اصلا راضی نیستم

22 7.05%
  • به جز بعضی اشکالات گوشی خوبیه

85 27.24%
صفحه 168 از 242 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 2416

نام تاپيک: کلوپ A1200

داره خودمونی میشه sadegh1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر گل و بلبل

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یه مدتی هست که آ1200 رو گرفتم.. ولی انصافا اگه مطالب 166 صفحای شما نبود کلی مشکل دشاتم باهاش که با استفاده از تجربه شما حل شده همشون.. فقط یکی مونده!!!
    من فریم ور من 25 هستش.. ازش راضی هستم هم سرعتش خوبه هم کیفیت عساش فقط با این برنامه pkg مشکل دارم .. تاحالا همه pkg هایی که معفی کردین رو امتحان کردم ول یجواب نداده!!! اگه بخوام بدون تعویض فریم ور این مشکل رو حل کنم چی کار کنم ؟
    ممنون و بدروود
    دوست عزیز شما دو تا کار میتونی انجام بدی:
    1 - یا اصلا بیخیال برنامه های mpkg بشی . که به نظر من تمام برنامه های این گوشی تو همین mpkg هست .
    2 - یا جرات فلش کردن گوشی رو به خودت بدی و از امکانات گوشیت حد اکثر لذت رو ببری.

به نظر من گزینه 2 رو انتخاب کن و حالشو ببر من خودم بهت یه لینک میدم که تمام آموزش فلش رو با تصویر توضیح دادم. هیچ مشکلی پیش نمیاد اگه از روی همون پیش بری.فقط باید سرعت نت بالا باشه چون حدود 6- مگابایت رو باید دانلود کنی.
    فقط حواست باشه که از یک فریمور خوب استفاده کنی که اونم بهت معرفی میکنم چون ممکنه وقتی گوشیت رو فلش کردی نه آنتن بده نه منوی بالا ی گوشیت عمل کنه که اونم مشکلی نیست درست میشه ولی وقتی که گذاشتی واسه دانلود فریمور بیهوده بوده.
    لینک آموزش فلش:(البته تو همین تاپیک هم گذاشته بودم بگردی پیدا میکنی ):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فریمورشم از اینجا دانلود کن بهتره:
    کد:
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر گل و بلبل

پيش فرض نرم افزاری کم حجم و سریع برای تبدیل تمام فرمت ها به RmvB و rm و ...

یه سوال دیگه داشتم دوستان!
    من با هر نرم افزاری که فایلهای تصوریی رو تبدیل میکنم به rm باز هم نیمتونم تو گوشی ازش استفاده کنم!
    از دوستان کسی این سی دی شماره دو رو داره ؟ اگه کسی هست لطفا این نرم افزار یا حد اقل اسم و مشخصاتش رو بده ممنون میشم.
    خوب سوال بسیار به جایی بود من با سرچ هایی که تو اینترنت کردم این به دستم اومد :

این نرم افزار هم برای اون دسته از عزیزانی که به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارند.
    محیط برنامه بسیار دوستانه و ساده است این برنامه توانایی تبدیل همه فرمتها به شش فرمت از جمله rm رو داراست.
    در صورتی که realplayer روی سیستم شما نصب نباشه فایل HelixSDK.exe رو نصب کنید فایل کرک هم همراه برنامه است.

فقط فراموش نکنید هنگام استفاده برای نمایش در a1200 حتما سایز تصویر رو به 176X144 تغییر دهید کیفیت تصویر رو می تونید با در نظر گرفتن محدودیت حجمی انتخاب کنید. کیفیت صدا رو هم پیشنهاد می کنم گزینه 37 یعنی Pocket PC انتخاب کنید و از کیفیت فایل های تصویریتون لذت ببرید.

فایل اصلی رو برای راحتی دوستان به دو فایل 3.5 مگابایتی تبدیل کردم.
    ابتدا هر دو فایل را دریافت سپس فایل zip را unzip نمایید.

لینک دانلود برنامه اول(WinMPG-Video-Convert-v6.8.zip ):
    کد:
    لینک دانلود برنامه 2(WinMPG-Video-Convert-v6.8.z01):
    کد:
    لینک دانلود فایل HelixSDK.exe:
    کد:

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر گل و بلبل

پيش فرض

دوست عزیز منظورم این بود که اگه گوشیم دست یه نفر دیگه بود اگه دوست دخترم اس ام اس فرستاد نتونه بخونه قفل بخواد مثل v3x
    دوست عزیز شما مجبور نیستی گوشیتو بدی دست کسی . روک بهش بگو گوشی یه وسیله شخصیه.
    شوخی کردم ولی یه راهی داره که یه کد کلی بذاری روئ گوشی و حتی وارد منو های گوشی هم نشه اونم از روش زیر برو:
    اول میری تو منوی اصلی گوشی (یعنی همون بالا سمت چپ)
    بعد روی منوی سمت چپ پایین میزنی(یعنی همون منوی more)
    بعد گزینه ی Phon Lock رو انتخاب میکنی که گوشی قفل میشه و تا بهش کد وارد نکنی وارد هیچ قسمتی نمیشه.
    خدا کنه منظورتون همین باشه.
    چون دیگه راه دیگه ای نداره .
    راستی کد ارجینال گوشی هم "1234" هست که اونم میتونی عوض کنی.
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر گل و بلبل

پيش فرض

با سلام به همگی و عیدتون مبارک _خوب من نقد این گوشی رو خوندم و خوشم اومد فقط چند تا سوال داشتم :
    1.بازار نرم افزار برای این گوشی چهطوری؟

2.من صفحه لمسی برای اس ام اس زدن میخوام آیا مثل پی990 توی ساعت اس ام اس دریافتی مشکلی داره؟
    در مورد ظرفیت اس ام اس یه توضیحی بدین که چه جوریهست چندتا میگیره؟
    آ3.یا درسته که فونتهای فارسی رو نمیشناسه_و اینکهاین گوشی فارسی نمیشه_فارسی برای تایپ اس ام اس میخوام.

4.و من شنیدم که کلا گوشی های موتو _ خدماتی در صورت خراب شدن ندارن آیا درسته؟ من اصفهانم.

و چیزی دیگه اضافه کنم من تا حالا موتو نداشتم گوشی هام نوکیا بودن
    ممکنه کار کردن باش سخت باشه برام_بینهایت سپاس گذارم و ببخشید که زیاد شد
    دوست عزیز 1- بازار نرم افزار این گوشی رو به افزایش هست و روز به روز برنامه های بیشتری میاد .البته نباید برنامه های جاوا رو نادیده گرفت.من میتونم به جرات بگم که اگه نرم افزار های این گوشی زیاد بشه دیگه کسی دور سیستم عامل سیمبین نمیره چون تو اون سیستم عامل احتمال قفل کردن دستگاه زیاده . شاید واسه شما هم پیش اومده باشه که گوشیتون قفل کنه .ولی من تا حالا ندیدم گوشی موتورولا قفل کنه حتی شده همزمان از چند تا برنامه پر کاربرد استفاده کردم ولی هیچ وقت نشده دستگاه زیر دستم قفل کنه اونم به خاطر سیستم عامل لینوکسی هست که روش نصبه.
    2- ظرفیت اس ام اس این گوشی واقعا بالاست من تا هر چی تونستم اس ام اس ها رو پاک نکردم و حدود 900 تا اس ام اس روی گوشی ذخیره هست که هیچ پیغامی هم بهم نداده(میتونی از عکس زیر متوجه بشی.(داخل inbox گوشی 215 اس ام اس و در داخل پوشه sms که خودم درست کردم 130 اس ام اس و در داخل پوشه sent items هم 674 اس ام اس ذخیره شده که فکر میکنم کافی باشه نه؟!!!!!)

3 - فونت های فارسی به راحتی روی این گوشی نصب میشه و قابل شناسایی هست.فقط شما باید فارسی رو از چپ به راست بخونی که بازم بهتر از چند تا مربع هست. در رابطه با اس ام اس فارسی هم باید بگم که تا حالا روشی براش ساخته شده که میتونی اونم تو لینک زیر ببینی:
    کد:
    در مورد سوال 4 اطلاعی ندارم فقط میتونم بگم که در قبال هیچ نو از مارک های گوشی خدماتی ندارند.شما تا حالا کسیو دیدی که گوشیش از گارانتی استفاده کنه یا اینکه بدون هزینه گوشی خراب رو درست کنن. به نظر من تمام گارانتی ها چرت هستند.

کار کردن با این گوشی واسه کسی مشکله که سونی اریکسون داشته باشه . چون گوشی سونی اریکسون واقعا کار کردن باهاش ساده هست و هر کسی با یک هفته کار کردن تمام جیک و پیک گوشی رو در میاره . اما به نظر من کسی که با نوکیا کار کرده میتونه با موتورولا هم رابطه بر قرار کنه .

امیدوارم مطالب مفیدی ارائه داده باشم
    Last edited by sadegh1366; 30-03-2008 at 14:43.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر گل و بلبل

پيش فرض

بچه ها من فیلم آمریکن پای 6 (American Pie 6 ) رو یه جا با پسوند rmvb و حجم 80 مگابایت دانلود کردم ریختم رو گوشی اول باورم نمیشد اجراش کنه .چون من خودم فیلم رو با برنامه real player رو کامپیوتر نگاه میکردم گفتم بذار بریزم رو گوشی ببینم اجرا میکنه یا نه. دیدم آره با کیفیت بسیار عالی پخش میکنه و حتی وقتی هم میزنی جلو مکس نمیکنه سریع نشون میده.
    خیلی حال کردم از این به بعد فیلم های کامل رو با حجم کمتر از 100 مگ میریزم رو گوشی و میبینم.
    به نظر من خیلی بهتر از mp4 پلایر هست.
    نرم افزار تبدیل فیلم ها هم به پسوند rmvb و rm تو چند تا پست قبل گذاشتم برید بگیرید و حالشو ببرید.

در آغاز فعالیت afsuus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما دو تا کار میتونی انجام بدی:
    1 - یا اصلا بیخیال برنامه های mpkg بشی . که به نظر من تمام برنامه های این گوشی تو همین mpkg هست .
    2 - یا جرات فلش کردن گوشی رو به خودت بدی و از امکانات گوشیت حد اکثر لذت رو ببری.

به نظر من گزینه 2 رو انتخاب کن و حالشو ببر من خودم بهت یه لینک میدم که تمام آموزش فلش رو با تصویر توضیح دادم. هیچ مشکلی پیش نمیاد اگه از روی همون پیش بری.فقط باید سرعت نت بالا باشه چون حدود 6- مگابایت رو باید دانلود کنی.
    فقط حواست باشه که از یک فریمور خوب استفاده کنی که اونم بهت معرفی میکنم چون ممکنه وقتی گوشیت رو فلش کردی نه آنتن بده نه منوی بالا ی گوشیت عمل کنه که اونم مشکلی نیست درست میشه ولی وقتی که گذاشتی واسه دانلود فریمور بیهوده بوده.
    لینک آموزش فلش:(البته تو همین تاپیک هم گذاشته بودم بگردی پیدا میکنی ):
    کد:
    فریمورشم از اینجا دانلود کن بهتره:
    کد:
    موفق باشی
    منون آقا صادق.
    من اون فایل پی دی اف رو دانلود کردم و اگه فلش کنم حتما از همونایی که شما گفتین استفاده می کنم.
    شاید جزو معدود کسایی باشم که همه 167 صفحه رو خوندم! اصلنم وقتم تلف نشده که خیلی چیزها هم یاد گرفتم!
    امیدوارم بقیه کسایی که تازه این گوشی رو میگیرن عجله نکنن و این مطالب رو بخونن!
    در ضمن بابت غلطهای املایی و تایپی پستهای قبلی عذر خواهی میکنم! من بعدا که خوندم خودم متوجه نشدم..شما از کجا فهمیدین من چی گفتم؟؟
    بازم تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خوب سوال بسیار به جایی بود من با سرچ هایی که تو اینترنت کردم این به دستم اومد :

این نرم افزار هم برای اون دسته از عزیزانی که به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارند.
    محیط برنامه بسیار دوستانه و ساده است این برنامه توانایی تبدیل همه فرمتها به شش فرمت از جمله rm رو داراست.
    در صورتی که realplayer روی سیستم شما نصب نباشه فایل HelixSDK.exe رو نصب کنید فایل کرک هم همراه برنامه است.

فقط فراموش نکنید هنگام استفاده برای نمایش در a1200 حتما سایز تصویر رو به 176X144 تغییر دهید کیفیت تصویر رو می تونید با در نظر گرفتن محدودیت حجمی انتخاب کنید. کیفیت صدا رو هم پیشنهاد می کنم گزینه 37 یعنی Pocket PC انتخاب کنید و از کیفیت فایل های تصویریتون لذت ببرید.

فایل اصلی رو برای راحتی دوستان به دو فایل 3.5 مگابایتی تبدیل کردم.
    ابتدا هر دو فایل را دریافت سپس فایل zip را unzip نمایید.

لینک دانلود برنامه اول(WinMPG-Video-Convert-v6.8.zip ):
    کد:
    لینک دانلود برنامه 2(WinMPG-Video-Convert-v6.8.z01):
    کد:
    لینک دانلود فایل HelixSDK.exe:
    کد:
    آقا دستت درد نکنه!
    انصافا نرم افزار خوبیه!
    ولی این rm عجب کیفیتی داره!! من البته با اندازاه 320*240 هم امتحان کردم اصلا با 3gp قابل مقایسه نیست..هم کیفیت تصویر هم صدا!! به بدوستان توصیه میکنم امتحان کنن.ارزشش رو داره.
    امروز با p990 کل انداختم تو کیفیت کم آورد
    به لطف شما امروز کلی حال کردم!! ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض game

گفتم نا مردیه از مطالب دوستان استفاده کنم و خودم چیزی نداشته باشم براشون!
    این فیلی که براتون آدرسش رو میزارم حاویه 12 تا بازی هست به اسامی:
    1-آسفالت(ماشین)
    2-بومبر(بمب گذار)
    3-سودوکو
    4-فیس دریور
    5-فریی فلایت(پرواز آزاد با هواپیما)
    6-جی تی ریسینگ(ماشین سواری)
    7-مید نایت پول(بیلیارد)
    8-ناین هول(گلف)
    9- شاهزاده پارسی
    10-قران
    11-خانه سازی
    12-ورم(کرم)
    من همه اینارو نصب و امتحان کرذم100% کار میکنن
    تو بازی شاهزاده پارسی (که انصافا خوب هست و با گرافیک بالا)کلیدهای ولوم هم استفاده میشه.
    امیدوارم تکراریاش کم باشند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بدروود
    کد:
    Last edited by afsuus; 31-03-2008 at 00:12.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض java program

خوب من طی یک حرکت شهادت طلبانه یه تعداد برنامه جاوا آپلود کردم که براتون آدرسش رو میزارم!
    1-سوپر بلوتوث هک(برای دیدن و احیانا نتقال فایل سایر گوشیها به صورت پنهانی!)
    2-ساعت جاوا
    3-جهت نما
    4-قبله نما
    5-تسبیح دیجیتالی
    6-تشخیص دهنده تصویر در تصاویر گرفته شده توسط دوربین
    7-کیبرد فارسی(اچ تی ام ال)
    8-ارسال کننده اس ام اس
    9-دیکشنری فارسی به انگلیسی(خیلی به درد می خوره)
    10ماتراکس(تست کننده گوشی..اگه زیر 700 بود باید گوشی رو ریستارت بکنید)
    11-ماشین حساب مهندسی

شرمنده اگه تکراری بودند!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کد:

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر گل و بلبل

پيش فرض

به به به به
    دست گلت درد نکنه
    فایل بازی ها رو یه جا دیگه آپلود کن من 3 -4 بار امتحان کردم هر کاری میکنم نمیشه.
    به 99 در صد که میرسه استپ میشه.
    Last edited by sadegh1366; 31-03-2008 at 10:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •