موفق باشيد!دوست عزيز و محترم....
![]()
عالي
متوسط
ضعيف
موفق باشيد!دوست عزيز و محترم....
![]()
سلام به برو بچز باحال p30world بچه ها می دونستید با اون پچی که برا کوچیک کردن بلوتوث هست میتونی در حالی که یه فایلی برات می یاد بری و پخشش کنی فکرنکنم این امکان در هیچ گوشی دیگه ای باشه منو یه مینی بوس از بچه های محل حال کردیم برا شما هم اینطوریه . (کا810 به دوستان خود هم بگویید)
براي يكي از رفيقامم كه K750 براش هك كردم حالا شده w800 همين پچ رو ريختم همينجوري ميشه اين پچ هم كارش همينه ديگه كه موقع بلوتوث بري تو منو مثل نوكياولي يه نكته اگه بلوتوث روي 20% باشه اهنگي كه امده 20% ميخونه بقيه نه
موفق باشيد!![]()
Last edited by Hadi King; 09-06-2008 at 15:05.
h.vike جون گفتی برا کا 750 درست شنفتم ما که هرچی گشتیم پیدا نکردیم میشه این پچ رو بذاری نکنه باید باالف اینکارش کنی.
هم با پچ ميشه هم با Elf من گفتم k750 بهش هك كردم شده w800 من همون k750 ميگم اين پچ براي w800 هست بزارم كه برا رفيقم نصب كردم...پست بالايي رو هم ويرايش كردم
موفق باشيد!![]()
Last edited by Hadi King; 09-06-2008 at 15:06.
سلام به بچه های باحال سایت پی سی وورد راستش من خیلی استفاده کردم از این سایت و نطرات شما و بیشتر پچ هایی که معرفی کردید رو گوشیم که کا 750 با فریمور R1ca021 و cd49 red نصب کردم که خیلی جالب بودن ولی یه مشکلی پیش اومده که در بعضی موقعها عکسها را در گالری نمایش نمیده و با یک با ریست کردن گوشی عکسها را میتونم ببینم ولی با چند بار دیدن دوباره مثل اول نشون نمیده و به جاش یه آیکن آدم نشون میده اگه میشه کمک کنید مرسی![]()
h.vike قربون دستت زحمتشو بکش ببینم تبدیل به w800 مشکلی برا کار کردش نداره وکدوم فریمور بیشترین پچو داره بازم ممنون .
tornadoo عزيز با اجازه دوستان من جوابتو مي دم اگر موقع تبديل اشتباه نكني مشكلي پيش نمياد در مورد فريم ور هم فريم ور r1bc002 بيشترين پچ (البته تا الان) را داره و فريم ور r1db001 هم جديد تره (من با اين فريم ور مشكل داشتم ولي دوستان همه از اين راض بودند ) و اگر مي خواي الف را نصب كني r1db001 را بايد بريزي
شما دنبال پچ bookmanager بگرد شايد براي k750 هم باشه البته پس از ريختن پچ چون گوشي دو كار را مي خوا هم زمان انجام بده سرعتش يكم مياد پايين مثلا موقع ديدن كليپ كمي حالت پرشي پيدا مي كنه كه طبيعيهh.vike جون گفتی برا کا 750 درست شنفتم ما که هرچی گشتیم پیدا نکردیم میشه این پچ رو بذاری نکنه باید باالف اینکارش کنی.
دوست عزيز من اين مشكل را با تمام فريم ور هاي w800 داشتم و دو احتمال مي دمسلام به بچه های باحال سایت پی سی وورد راستش من خیلی استفاده کردم از این سایت و نطرات شما و بیشتر پچ هایی که معرفی کردید رو گوشیم که کا 750 با فریمور R1ca021 و cd49 red نصب کردم که خیلی جالب بودن ولی یه مشکلی پیش اومده که در بعضی موقعها عکسها را در گالری نمایش نمیده و با یک با ریست کردن گوشی عکسها را میتونم ببینم ولی با چند بار دیدن دوباره مثل اول نشون نمیده و به جاش یه آیکن آدم نشون میده اگه میشه کمک کنید مرسی
1) اين عاديه همه گوشي هاست
2) چون من پچ زياد ميريزم براي اينكه مشكل پردازشي پيدا نكنه و گوشي ري استارت نشه اين كارو ميكنه(البته من چون پچ زياد ميريزم رو گوشي اين احتمال را ميدم و ممكنه هر دو احتمال من غلط باشه )
با اجازه H.VIKE جون
جناب tornadoo همونطور که navidkh عزیز گفتند شما می تونید فریمور r1bc002 رو بریزی که پچ زیاد داره ولی من پیشنهاد می کنم فریمور r1bd001 رو بریز چون هم تقریبا پچ زیاد داره و هم می تونی از الف استفاده کنی
ممنون دوستان كه در غياب ما همديگه رو راهنمايي كردين!{هادي}
موفق باشيد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)