سلام به همه دوستان
رم موبایلم یدفه از کار افتاد وصل کردم به کامپیوتر میگه فرمت میخواد ولی فرمت نمیشه!
مدلش micro sd 2gb
یه نرم افزار معرفی کنید که به سون 64بیتی بخوره!
ممنون
سلام به همه دوستان
رم موبایلم یدفه از کار افتاد وصل کردم به کامپیوتر میگه فرمت میخواد ولی فرمت نمیشه!
مدلش micro sd 2gb
یه نرم افزار معرفی کنید که به سون 64بیتی بخوره!
ممنون
بهترین و پر سرعت ترین فلش بازار . silicon power blaze b10 هست. usb 3 هم هست . تست روی usb 2 نشان داد که
19 مگابایت write
30 مگابایت read!
قیمت 16 گیگ با گارانتی مادام العمر 37000 هزار تومن. پاتریوت رو هم میزاره تو جیبش! با اون قیمت کذایی!
سلام ودرود
میخواستم بدونم فلش مموری hdd چیه؟
واینکه ویندوزم فلش مموریم رو وکلا گوشیم رو هم نمیشناسه مشکلش چیه ؟
تورو خدا تعصبی بقیه رو راهنمایی نکنید
این تست فلش منه
قیمتش هم فقط 3 هزار تومان از فلش شما گرون تره.....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من توی دو هفته 4 تا از همینا گزفتم همش خراب شد ( خود مسئول گارانتیش مونده بود چیکار کنه )
تا فرمت میکردیش قاط می زد .
آخرم رفتم پاتریوت گزفتم .
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
من توی دو هفته 4 تا از همینا گزفتم همش خراب شد ( خود مسئول گارانتیش مونده بود چیکار کنه )
تا فرمت میکردیش قاط می زد .
سرعت خوندنش 30 و نوشتنش 65 بود .( با یو اس بی 3 )
آخرم رفتم پاتریوت گزفتم .
معلومه که برند Patriot الکی نیست....
با سلام خدمت دوستان!یه مدت پیش که یه ----- دیجیتال برای دیدن کانال های داخلی به صورت دیجیتال خریدم یه فلش مموری توی بسته بندی بود که روش نوشته شده بود 64 گیگ،به کامپیوتر وصل کردم همین حجم خالی رو نشون داد
ولی متاسفانه بعد از یه مدت دیگه درست کار نمیکه،فرمت xfat داره و و هرکاری میکنم تغییر نمیکنه،با ویندوز سون ارور میده،تنها فرمت مجازش xfat
وقتی پوشه ای توش میریزم بیشتر اطلاعات منتقل نمیشه یا روی بعضی سیستم ها اصلا باز نمیشه
کلا فلش مموری تقلبیه یا مشکل داره؟؟؟
سلام به همگی من سه تا ای دیتا و یه دونه سیلیکون پاور دارم ای دایتا همشون گارانتی ان(خراب شدن عوضشون کردم)ولی اونیکی اصلا مشکلب نداره مرض ای دیتا چیه؟
سلام دوستان من می خواستم بدونم فلش های سونی( 4g) که تو بازار هست در چه حدی هستن و گارانتیشون چه جورین؟ منظورم گارانتی ایران رهجو هستش ، بدرد بخور هست؟ و نمایندگی فروشش کجاست؟
کسی نیست جواب مارو بده؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)