maxtor فقط diamonmax21 رو بگير حدودقيمت 48 تومان ولي دوستان ميگن samsung f1 و seagate baracuda و western قويتر هست
براي رم هم شما ميتوني ocz gold800 xtc 2g dual 2*1 بگيري
maxtor فقط diamonmax21 رو بگير حدودقيمت 48 تومان ولي دوستان ميگن samsung f1 و seagate baracuda و western قويتر هست
براي رم هم شما ميتوني ocz gold800 xtc 2g dual 2*1 بگيري
تا 60 تومان شما ميتوني 320 يا 250 بگيري كه sata2 هم هست به پيشنهاد دوستان وسترن بهتره ولس مكستور diamonmax21 هم خوبه
مادربورد شما ساتا رو ساپورت ميكنه يا نه ؟
512 كينگ حدود 20 و 1 گيگ پاتريوت حدود 45 قيمت دارم از مشهد
چند سوال در مورد رم دارم :
1) استفاده از دو ماژول 1 گیگابایتی دو کاناله بجای یک ماژول 2 گیگابایتی تک کاناله واقعا" چقدر تفاوت در سرعت حاصله دارد ؟ (از نظر علمی و عملی)
اگر از دو عدد رم های تک کاناله استفاده کنیم بهتره یا بهمان اندازه یک رم تک کاناله ؟ منظورم اینه تقسیم به 2 فقط کارآیی رو در مورد رم های dual channel بهبود میبخشند و استفاده زوجی از آنها در حالت تک کانال بی تاثیر است ؟!
2)چه تفاوتی بین برند های رم وجود دارد ؟ (سرعت - کیفیت - عمر )
3) چگونه میتوان تشخیص داد رم ریمارک نیست و اصل است ؟
4)چه تفاوتی بین رم ریمارک شده و همان برند اصل اش وجود دارد ؟ (بطور کلی ریمارک یعنی چی؟)
سلام من 2 سال پيش يه هارد مكستور 320 گيگ Diamondmax 10 گرفتم با بافر 8 مگ روش نوشته 3Gb/S . حالا ميخوام ببينم اين SATA محسوب ميشه يا SATA 2 ? حالا با Diamondmaxx 21 به غير از بافر چه فرقهايي دارن ؟
قضیه این sata چیه؟ مثلا" samsung f1 و seagate baracuda و western => اینطوریه؟=> sata
با سلام بر تمامی دوستان محترم :
از بین سه مدل رم زیر اولویت با کدام یکی است ؟
الف)2GB kit (1GBx2) crucial
Part #: BL2KIT12864AL1065 • DDR2 PC2-8500 • 5-5-5-15 • Unbuffered • NON-ECC • DDR2-1066 • 2.2V • 128Meg x 64
ب)2GB kit (1GBx2) crucial
Part #: BL2KIT12864AA106A • DDR2 PC2-8500 • 5-5-5-15 • Unbuffered • NON-ECC • DDR2-1066 • 2.0V • 128Meg x 64 • •
ج) kingston
KVR1066D2N7K2/2G 2GB 1066MHz DDR2 Non-ECC CL7 DIMM (Kit of 2)
درضمن فرف الف و ب در چیست؟
باتشکر
با diamonmax21 يكي كه اين از تكنولوژي سيگيت استفاده ميكنه و 2 اينكه فكر مي كنم تعداد پلاتر هاش كم شده و مشكلات diamonmax10 رو نداره
هارد كم صداتر كار ميكنه
تا جايي كه من ميدونم sata2 ميتونه 3 گيگ در ثانيه قدرت انتقال اطلاعات هست
تمام اين هارد هايي كه گفتي همشون sata2 هست
sata نوع پورتي هست كه وسيله به مادربورد وصل ميشه و داره جاي ide رو ميگيره
چند سوال در مورد رم دارم :
1) استفاده از دو ماژول 1 گیگابایتی دو کاناله بجای یک ماژول 2 گیگابایتی تک کاناله واقعا" چقدر تفاوت در سرعت حاصله دارد ؟ (از نظر علمی و عملی)
اگر از دو عدد رم های تک کاناله استفاده کنیم بهتره یا بهمان اندازه یک رم تک کاناله ؟ منظورم اینه تقسیم به 2 فقط کارآیی رو در مورد رم های dual channel بهبود میبخشند و استفاده زوجی از آنها در حالت تک کانال بی تاثیر است ؟!
2)چه تفاوتی بین برند های رم وجود دارد ؟ (سرعت - کیفیت - عمر )
3) چگونه میتوان تشخیص داد رم ریمارک نیست و اصل است ؟
4)چه تفاوتی بین رم ریمارک شده و همان برند اصل اش وجود دارد ؟ (بطور کلی ریمارک یعنی چی؟)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)