ایول
گزارش ها خیلی باحال بود
ایول...
کلی حال کردم
ایول
گزارش ها خیلی باحال بود
ایول...
کلی حال کردم
من سعي ميكنم كه قرار بعدي بيام . اگه قسمت بود .
خوش باشيد .
بهروز جان ایکاش میومدی
دست ووکمن هم میگرفتی میتونستیم زیارتتون کنیم..
سلام.خيلی دوست داشتم بيام.نشستم پشت کامپيوتر پست هارو ميخونم و گريه ميکنم.. تورو خدا چند تا عکس برام ميل کنيد و اسم هرکی رو بالايه سرش بنويسيد.
به پی اس پی بازان هم خوش گزشت؟ راستی منو که ديدين پس ديگه چرا اینقدر اسرار ميکنين که بيام؟!!!
خلاصه خيلی دلم ميخواست بيام. با آقا بابک يه اختلاط بکنيم(درست نوشتم؟)
خوب به عنوان پيشنهاد به مديران این تاپيک رو هرچه زودتر قفل کنين تا يه تاپيک جديد برای قراره جديد در اواخر مرداد يا شريور بزاريم
ایول داداش گل گفتیبابا نازشون رو نکشید . کی اصلا خواست عکس شما رو نگاه کنه![]()
خوب دوستان لطفا ناز ما رو نكشيد پيغام خصوصيم تركيد از بس Pm اومد كه عكس ها رو بدم !!!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
گابانا برای اینکه به همه ثابت کنه کارش سخت افزاره کی بورد سیستمش رو هم آورده بود سر قرار
يه گوني هم روي كولم بود كه توش خرت و پرت سخت افزاري بود ! خوب شد اونو باز نكردم ! وگر نه فكر مي كردي مغازه با خودم آوردم !!
مخلصيم !Gabana : زیاد برخوردی با هم نداشتیم .... ولی مدیر انجمن سخت افزار بهش میاد
![]()
سیلام
آقا شما ها چرا اینقدر آشنا به نظر میاین ؟
شما رو جایی ندیدم ؟
قرار از زاویه دید Amin
آقا ما رسیدیم سر قرار دیدم جمعیت عضیمی جلوی حوض جمع شده ... اول فکر کردم تظاهرات شده ... جوگیر شدم ... اوووومدم شعار بدم که مصطفی عشقی و الفین رو شناسایی کردم ... اووومدم بپرم بغلشون که مهرداد منو گرفت گفت خطرناکه امین ... منم بیخیال شدم خلاصه
این رضا و مهرداد بسیار شبیه بودن به طوری که منو موقع کتک زدن دچار اشتباه کرده بودن ... منم بنا به احتیاط واجب جفتشون رو میزدم
اسم چند تا از بچه ها رو 5 بار پرسیدم تا سیو کردم آخر سر ... ماشاا... تعداد زیاد بود تا به آخرین نفر میرسیدم اسم اولی فراموش میشد
آقا مهدی و سپهر (بالاش از اووونا داره) اینقدر گل بودن که نگو ... ساکت و کم حرف (برعکس رضا که مخ همه رو خورد)
lovelyman رو دیدم کلی شوکه شدم ... نسبت به قرار قبلی خیلی بزرگ شده بود ... قرار قبلی که ساک همراهش بود که توش شیشه شیر بود ... خودم بغلش کرده بود بهش شیر دادم خوابوندمش آخر قرار هم بیدارش کردم که برو خونتون
روحیه wisdom جان منو کشته بود ... چند روز قبل اعزام آدم اینقدر خوش اخلاق و خنده رو باشه ... مگه میشه ؟
عمو بابک سر قرار فقط داشت آسمون رو رصد میکرد ... فکر نکنم هیچ کدوم از بچه ها رو دیده باشه
جاوید جان با کلی تکنووژی اووومد ... تو کشور ما هنوز از این چیزا نیومده ... هر چی خواهش کردیم بده یه کم بازی کنیم محل نزاشت گفت به جاش فیلم میخوام منم دیدم نمی صرفه ازش فاصله گرفتم
منو مهرداد یه سری دی وی دی عوض کردیم با هم که فکر کنم امنیت روانی جامعه به خطر افتاد
سامان جان هم همه رو خجالت داد رفت شام بگیره دویدم دنبالش گفتم نههههههههههههههههههههههه ! تو نباید این کارو بکنی (با صدای دوبلور آمیتا باچان بخونین !) بعد کلی اصرار راضیش کردم یه شام سبک بگیره که "نی" داشته باشه
گابانا رو زیاد نتونستم زیارت کنم ... تا من اووومدم در رفت ... فکر کنم ترسید ... آره دیگه
مهدی جان همکار گرافیک هم زحمت کشید در حالی که یه کاغذ A4 دستش بود .... اسم همه بچه ها رو توی یه کاغذ 2X3 (سانتی متر) نوشت
مصطقی عشقی هم رکوردار حضور در جام جهانی قرارهاست و فکر کنم فقط برای اینکه من این عنوان رو ازش نگیرم شرکت میکنه
چتد تا عزیز دیگه هم تو قرار بودن مثل روزبه و یه عزیز دیگه که تو انجمن سخت افزار فعالیت میکنند و سعید رونالدو و ... (شرمنده اگه اسمی رو فراموش کردم)
متاسفانه رضا هم اووومده بود جدیدا reload شده !
خلاصه ساعت 8:20 اینجوریا بود که خداحافظی کردیم و به سمت منزل راه افتادیم
من ساعت 9:45 شام نخورده رسیدم خونه ... ببخشید یادم رفته بود ... شام صرف شده بود
نکته جالب این بود که با وجود اینکه تعدادمون زیاد بود اما زحمت کشان !! نیروی انتظامی هیچ گونه تذکری بهمون ندادن !
فکر کنم دفعه های قبلی هم فقط به خاطر مهدی بست گیر میدادن بهمون
خودتون یه سری شکلک تو این پست تصور کنید حالشو ندارم
جدا اینقدر من کم حرف بودم؟
خوب باشه !!!
دفعه بعد اونقدر حرف میزنم که از دستم فرار کنین...![]()
من كلا با شما سر جمع پنج دقيقه حرف نزدم چقدر نتايج گرفتي از من اون پنج دقيقه هم چهار دقيقهش در مورد فيلم تايگر كيج بود راستي پيدا نكردي ! اون Psp هم تو ايران اومده ها !!! از بس فيلم مي بيني تكنولوژي يادت رفته !! به هر حال به من گفتن Psp بيار بازي كنيم كه كسي نياورد !!!جاوید جان با کلی تکنووژی اووومد ... تو کشور ما هنوز از این چیزا نیومده ... هر چی خواهش کردیم بده یه کم بازی کنیم محل نزاشت گفت به جاش فیلم میخوام منم دیدم نمی صرفه ازش فاصله گرفتم
براي بار دوم خواهش تقاضاي دريافت عكس ها رو نكنيد !!!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)