اگه چنین چیزی واقعیت داره پس چرا هیشکی تا حالا چنین چیزی رو با تلسکوپش ثبت نکرده...؟
اگر
تخریب یا
استتار شده باشه چی؟(دید از فاصله 390000 کیلومتری).
خوشبختانه تلسکوپا انقدر پیشرفت کردن که چنین چیزی از دیدشون مخفی نمونه...!!!
من اصلاً ویدئویی رو که گذاشته بودی ندیدم چون ارزششو نداشت ولی با این تفاسیر مجبور شدم نشستم نگاه کردم و بهت اطمینان میدم که یه ویدئوی ساختگیه و در ادامه.... :
خوب از در و پنجره ها شروع میکنیم... توی چند تا سایت دیگه ـم همین نظر رو داشتن که چوبه...!!! چوب تو ماه...؟؟؟!!!

این پنجره ـس یا دروازه غار...؟؟؟!!! اون سطح احتمالاً ماه، بسیار ناشیانه اون پشت مونتاژ شده...!

یکی از جالب ترین نکات این ویدئو، نور محیط خارج از پنجره ـهاس که به نظر میاد شخص سازنده اصلاً به این قضییه که ماه جو نداره که نور محیط بیرون انقدر در هوا پراکنده بشه، دقت نکرده... با عکس بالا کمی مقایسه کنید...

یه نکته جالب دیگه اینکه فیلمبردار، بسیار چست و چابک، نرم و نازک و خیلی راحت حرکت میکنه (به حجم و سختی لباسایی که پوشیده بودن دقت داشته باشید که قدرت مانور زیادی نداشتن)، دوربین لرزشی نداره و انگار توی هوا معلقه (عین این بازیای کامپیوتری که دوربین توی تونله میره جلو)... اینجایی هم که عکس گرفتم که آخرشه دوربینه داره پرواز میکنه...!!!

خوب حالا میریم سراغ اون فضانورد (احتمالاً آرمسترانگ) کذایی...
فعلاً به زوایای کوله اکسیژن و همچنین کلاه و جزئیاتش دقت کنید و با عکسای اصلی که کنارشون گذاشتم مقایسه کنید...

عکس زیرم توش توضیح دادم... خط و خطوطای لباس و غیره کوشن...؟؟؟ خط های پشت دو پا کجا هستن...؟؟؟ چرا کفش به نظر میاد به لباس چسبیده نیست...؟؟؟!!! چرا اندازه و قیافه کوله اکسیژن با عکسای واقعی متفاوته...؟؟؟!!! کوله اکسیژن آرمسترانگ در فیلم ساختگی، به نظر میاد ابر، یونولیت و یا یه کوله پشتی خالیه که روش پارچه سفید کشیده شده...

البته در عکسای بالا یه موجود ناشناخته زرد رنگی هست که من نتونستم بفهمم چیه... شما نمیدونید...؟ .gif)
نیل آرمسترانگ و بقیه فقط به قصد تفریح و ... به اونجا رفتن ...
من یکی که قبل از همه این رو باور میکنم.
این منطقه و مناطق اطرافش به پارک ملی (منطقه حفاظت شده و ممنوع از لحاظ ساخت و ساز و غیره) ...تبدیل شدن...
دیگران خود دانند.در کشور ما هم فعالیت های عدیده ای در پس چنین القابی انجام شده و میشود. متعجب میشم اگر مطلع نباشی.
شما قضییه رو اشتباه برداشت کردید همچنین درک صحیحی از پارک ملی ندارید... اصلاً اون منطقه منطقه ای بسیار ناپایدار و پر از جنگ های داخلی و قومی قبیله و لب مرز اکوادور و پرو هستش... درواقع علت اینکه پارک ملی شده اینه که اون مناطق رو توی جنگ نزنن داغون کنن... کشورای بی صاحابی هستن ولی به آثار باستانی و طبیعیشون احترام میگذارن...
همچنین معلومه شما اصلاً اون لینکی که در آخر اون پست گذاشته بودم رو نخوندید و اگه با انگلیسی بودنش مشکل دارید مشکل خودتونه...!
اگه کل اون مطلب رو میخوندید متوجه میشدید اصلاً قضییه از چه قراره... حتی اون بخش کوچیکی هم که گذاشته بودم رو هم نخوندید...
اگه متن رو میخوندید، متوجه میشدید در مورد کلیات مسئله، فردی به اسم جارامیلو به اون یکی در مورد جایی میگه که عموش برده بودتش و بعدش اون این اطلاعات رو به ون دانیکن داده و اون کتاب رو در 1973 نوشته... اینا سعی میکردن نام جارامیلو مخفی بمونه و منبع رو نمیگفتن...
در سال 1976 آقای Hall یه گروهی رو جمع آوری کرده که برن اونجا رو بررسی کنن و به خاطر اینکه فکر میکردن دارن به سمت یکی از مهم ترین اتفاقات تاریخ بشر میرن، خواستن یه آدم معروف رو هم با خودشون ببرن که قضییه مستند تر بشه... این همون متنیه که برات گذاشته بودم :
How did Neil Armstrong get involved? "The expedition needed an honorary figurehead," Stan Hall said. "The name of Prince Charles, who had recently received a degree in archaeology, was proposed, but I knew Neil Armstrong had Scottish connections. My mother was an Armstrong and via another Armstrong in Langholm, where Neil Armstrong had been made an honorary citizen, I made contact. Months later, I got a reply that Neil Armstrong was more than willing to join us on this mission."
ترجمه :
چطور شد که نیل آرمسترانگ هم بهتون پیوست : Stan Hall : سفرمون به یه رییس افتخاری (با امتیاز ویژه) نیاز داشت. نام "پرنس چارلز" به عنوان کسی که به تازگی درجه ای در باستان شناسی دریافت کرده بود پیشنهاد شد، ولی من میدونستم که نیل آرمسترانگ، ارتباطات خانوادگی اسکاتلندی داره. مادر من یه "آرمسترانگ" بود و من به واسطه یه آرمسترانگ دیگه در لانگ هلم ، جایی که نیل آرمسترانگ یه شهروند ویژه بود، خبر رو بهش رسوندم. چند ماه بعد، پاسخی از نیل آرمسترانگ دریافت کردم که نشون میداد که اون یه چیزی بالاتر از پایه بودنه و خیلی دلش میخواد به ما در مأموریت بپیونده.
-----------
که این گروه به اونجا رفتن و هیچ چیز خاصی پیدا نکردن جز بعضی آثار انسان های گذشته و یه غار طبیعی که این مسئله کمی باعث شرمندگی نویسنده کتاب و بقیه شد که عکساش رو میتونی توی سایت همین Stan Hall که توی پست قبلی گذاشتم ببینی... چند سال بعد که موریکز مرد، آقای هال در صدد این بر اومد که بره و بفهمه منبع موریکز کی بوده...
بعد از گشتنای زیاد، به فردی به اسم جارامیلو میرسه که ادعا میکنه عمو (یا داییش) در سال 1946 وقتی که 17 سالش بوده اون رو بعد از اجازه گرفتن از قبایل اون اطراف، به اون مکان برده که از مختصاتی که آقای هال میگیره معلوم میشه اصلاً اونجایی که آرمسترانگ و بقیه رفته بودن اشتباه بوده...
کلاً قضییه طولانیه و آخرش اینه که وقتی که میخواسته Hall یه گروهی به کمک دولت اکوادور راه بندازه که برن اونجایی که جارامیلو میگه یهو جنگی بین پرو و اکوادور پیش میاد و منطقه نا امن میشه و اینم مجبور میشه با خونوادش برگرده اسکاتلند...
بعد چند سال که برمیگرده تا کار رو ادامه بده، مادر جارامیلو میگه که یه روز که پول زیادی همراه داشته توی خیابون دزدا بهش حمله کردن و کشتنش و قضییه با از بین رفتن کلید اصلی، لنگ در هوا میمونه...
ولی Hall دنبالشو میگیره و میرسه به نقطه ای با مشخصاتی که جارامیلو گفته بوده ولی مشکل اینجا بوده که آخرش توی غار ورودی به نظر میاد زیر آبه و پشتشم مجموعه تو در تویی از دالان های ایجاد شده توسط آب و غیره ـس...
ایشون اشتباه موریکز رو نمیکنه و مختصات مکان و غیره رو کاملاً در معرض دید مردم میگذاره تا هر کی میتونه بهش بپیونده و برن به اونجا و تا به امروزم هنوز نتیجه دقیقی بدست نیاورده و الانم 70 و خورده ای سالشه و بقیه چیزا رو تو سایتش میبینید...
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در پایان بعد از اینهمه که ور زدم، این مسئله یه مسئله باستانشناسی هستش و این چرندیات همه از اون کتابی که ون دانیکن نوشته بوده نشأت میگیرن (که بعدش خیلی چیزا رو تکذیب کرده)...!!! شما جامعه اون زمان آمریکا رو بهش دقت کن (مثل فیلمای Indiana Jones) میفهمی که چرا انقدر داستان ها واسه اینجا ساخته شده...!
و در پایان به جای این چیزا، اینو دریابید و حالشو ببرید... واقعاً زیباس... :

شعور هم خوبه. این توهین به من بود. با یک کلام میتونستی بگی اینجا جای بحث این چیز ها نیست. خلاصه به خاطر جوابی که دادی من هم چیزی نمیگم
.gif)
منظور من آقا جنه بود نه شما... .gif)
به نقل از روزنامه تلگراف !
Stephen Hawking: alien life is out there, scientist warns
کد:
آره حرفای اخیر استیون هاوکینگ خیلی جالبه...!!! خیلی بهش ارادت دارم...
Don’t talk to aliens, warns Stephen Hawking
کد: