تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 168 از 358 اولاول ... 68118158164165166167168169170171172178218268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

لازم نيست بحث كنيم كه اين چيه اون چيه
    فعلا بيايد با قوانين فيزيكي كه ما شناخته ايم به برخي سوالات جواب بديم
    همه گي نظرتون رو در مورد اينكه اگه UFO ها وجود دارن و اومدن تا كره ي ما بگيد كه چطوري اومدند؟
    چطوري تو اون وسيله اي كه مساحتش حد اقل 70 متر مكعب هست آزوقه آوردند به زمين
    چطور شده كه از ميان اين همه سياره زمين رو انتحخاب كردند كه بيان
    چرا نميخوان تو سطح زمين پياده بشن و با خبر نگار ها مصاحبه كنن
    (همه اينطور يسوال بپرسيد كه بتونيم به يك جواب كلي برسيم)
    خواهش ميكنم بحق رو تخيلي نكنيد و نگيد كه ما نميدونيم اون چطور اتفاق ميفته و شايد اونا قدرت هاي خارفق العاده دارن
    فقط سعي كنيد تا اونجا كه ميتونيد به همه چيز قالب علمي بديد

2. این کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11 The Metal Library, Los Tayos

اگه چنین چیزی واقعیت داره پس چرا هیشکی تا حالا چنین چیزی رو با تلسکوپش ثبت نکرده...؟
    اگر تخریب یا استتار شده باشه چی؟(دید از فاصله 390000 کیلومتری).
    خوشبختانه تلسکوپا انقدر پیشرفت کردن که چنین چیزی از دیدشون مخفی نمونه...!!!

من اصلاً ویدئویی رو که گذاشته بودی ندیدم چون ارزششو نداشت ولی با این تفاسیر مجبور شدم نشستم نگاه کردم و بهت اطمینان میدم که یه ویدئوی ساختگیه و در ادامه.... :

خوب از در و پنجره ها شروع میکنیم... توی چند تا سایت دیگه ـم همین نظر رو داشتن که چوبه...!!! چوب تو ماه...؟؟؟!!!

این پنجره ـس یا دروازه غار...؟؟؟!!! اون سطح احتمالاً ماه، بسیار ناشیانه اون پشت مونتاژ شده...!

یکی از جالب ترین نکات این ویدئو، نور محیط خارج از پنجره ـهاس که به نظر میاد شخص سازنده اصلاً به این قضییه که ماه جو نداره که نور محیط بیرون انقدر در هوا پراکنده بشه، دقت نکرده... با عکس بالا کمی مقایسه کنید...

یه نکته جالب دیگه اینکه فیلمبردار، بسیار چست و چابک، نرم و نازک و خیلی راحت حرکت میکنه (به حجم و سختی لباسایی که پوشیده بودن دقت داشته باشید که قدرت مانور زیادی نداشتن)، دوربین لرزشی نداره و انگار توی هوا معلقه (عین این بازیای کامپیوتری که دوربین توی تونله میره جلو)... اینجایی هم که عکس گرفتم که آخرشه دوربینه داره پرواز میکنه...!!!

خوب حالا میریم سراغ اون فضانورد (احتمالاً آرمسترانگ) کذایی...

فعلاً به زوایای کوله اکسیژن و همچنین کلاه و جزئیاتش دقت کنید و با عکسای اصلی که کنارشون گذاشتم مقایسه کنید...

عکس زیرم توش توضیح دادم... خط و خطوطای لباس و غیره کوشن...؟؟؟ خط های پشت دو پا کجا هستن...؟؟؟ چرا کفش به نظر میاد به لباس چسبیده نیست...؟؟؟!!! چرا اندازه و قیافه کوله اکسیژن با عکسای واقعی متفاوته...؟؟؟!!! کوله اکسیژن آرمسترانگ در فیلم ساختگی، به نظر میاد ابر، یونولیت و یا یه کوله پشتی خالیه که روش پارچه سفید کشیده شده...

البته در عکسای بالا یه موجود ناشناخته زرد رنگی هست که من نتونستم بفهمم چیه... شما نمیدونید...؟

نیل آرمسترانگ و بقیه فقط به قصد تفریح و ... به اونجا رفتن ...
    من یکی که قبل از همه این رو باور میکنم.
    این منطقه و مناطق اطرافش به پارک ملی (منطقه حفاظت شده و ممنوع از لحاظ ساخت و ساز و غیره) ...تبدیل شدن...
    دیگران خود دانند.در کشور ما هم فعالیت های عدیده ای در پس چنین القابی انجام شده و میشود. متعجب میشم اگر مطلع نباشی.
    شما قضییه رو اشتباه برداشت کردید همچنین درک صحیحی از پارک ملی ندارید... اصلاً اون منطقه منطقه ای بسیار ناپایدار و پر از جنگ های داخلی و قومی قبیله و لب مرز اکوادور و پرو هستش... درواقع علت اینکه پارک ملی شده اینه که اون مناطق رو توی جنگ نزنن داغون کنن... کشورای بی صاحابی هستن ولی به آثار باستانی و طبیعیشون احترام میگذارن...

همچنین معلومه شما اصلاً اون لینکی که در آخر اون پست گذاشته بودم رو نخوندید و اگه با انگلیسی بودنش مشکل دارید مشکل خودتونه...!

اگه کل اون مطلب رو میخوندید متوجه میشدید اصلاً قضییه از چه قراره... حتی اون بخش کوچیکی هم که گذاشته بودم رو هم نخوندید...

اگه متن رو میخوندید، متوجه میشدید در مورد کلیات مسئله، فردی به اسم جارامیلو به اون یکی در مورد جایی میگه که عموش برده بودتش و بعدش اون این اطلاعات رو به ون دانیکن داده و اون کتاب رو در 1973 نوشته... اینا سعی میکردن نام جارامیلو مخفی بمونه و منبع رو نمیگفتن...

در سال 1976 آقای Hall یه گروهی رو جمع آوری کرده که برن اونجا رو بررسی کنن و به خاطر اینکه فکر میکردن دارن به سمت یکی از مهم ترین اتفاقات تاریخ بشر میرن، خواستن یه آدم معروف رو هم با خودشون ببرن که قضییه مستند تر بشه... این همون متنیه که برات گذاشته بودم :

How did Neil Armstrong get involved? "The expedition needed an honorary figurehead," Stan Hall said. "The name of Prince Charles, who had recently received a degree in archaeology, was proposed, but I knew Neil Armstrong had Scottish connections. My mother was an Armstrong and via another Armstrong in Langholm, where Neil Armstrong had been made an honorary citizen, I made contact. Months later, I got a reply that Neil Armstrong was more than willing to join us on this mission."

ترجمه :

چطور شد که نیل آرمسترانگ هم بهتون پیوست : Stan Hall : سفرمون به یه رییس افتخاری (با امتیاز ویژه) نیاز داشت. نام "پرنس چارلز" به عنوان کسی که به تازگی درجه ای در باستان شناسی دریافت کرده بود پیشنهاد شد، ولی من میدونستم که نیل آرمسترانگ، ارتباطات خانوادگی اسکاتلندی داره. مادر من یه "آرمسترانگ" بود و من به واسطه یه آرمسترانگ دیگه در لانگ هلم ، جایی که نیل آرمسترانگ یه شهروند ویژه بود، خبر رو بهش رسوندم. چند ماه بعد، پاسخی از نیل آرمسترانگ دریافت کردم که نشون میداد که اون یه چیزی بالاتر از پایه بودنه و خیلی دلش میخواد به ما در مأموریت بپیونده.

-----------

که این گروه به اونجا رفتن و هیچ چیز خاصی پیدا نکردن جز بعضی آثار انسان های گذشته و یه غار طبیعی که این مسئله کمی باعث شرمندگی نویسنده کتاب و بقیه شد که عکساش رو میتونی توی سایت همین Stan Hall که توی پست قبلی گذاشتم ببینی... چند سال بعد که موریکز مرد، آقای هال در صدد این بر اومد که بره و بفهمه منبع موریکز کی بوده...

بعد از گشتنای زیاد، به فردی به اسم جارامیلو میرسه که ادعا میکنه عمو (یا داییش) در سال 1946 وقتی که 17 سالش بوده اون رو بعد از اجازه گرفتن از قبایل اون اطراف، به اون مکان برده که از مختصاتی که آقای هال میگیره معلوم میشه اصلاً اونجایی که آرمسترانگ و بقیه رفته بودن اشتباه بوده...

کلاً قضییه طولانیه و آخرش اینه که وقتی که میخواسته Hall یه گروهی به کمک دولت اکوادور راه بندازه که برن اونجایی که جارامیلو میگه یهو جنگی بین پرو و اکوادور پیش میاد و منطقه نا امن میشه و اینم مجبور میشه با خونوادش برگرده اسکاتلند...

بعد چند سال که برمیگرده تا کار رو ادامه بده، مادر جارامیلو میگه که یه روز که پول زیادی همراه داشته توی خیابون دزدا بهش حمله کردن و کشتنش و قضییه با از بین رفتن کلید اصلی، لنگ در هوا میمونه...

ولی Hall دنبالشو میگیره و میرسه به نقطه ای با مشخصاتی که جارامیلو گفته بوده ولی مشکل اینجا بوده که آخرش توی غار ورودی به نظر میاد زیر آبه و پشتشم مجموعه تو در تویی از دالان های ایجاد شده توسط آب و غیره ـس...

ایشون اشتباه موریکز رو نمیکنه و مختصات مکان و غیره رو کاملاً در معرض دید مردم میگذاره تا هر کی میتونه بهش بپیونده و برن به اونجا و تا به امروزم هنوز نتیجه دقیقی بدست نیاورده و الانم 70 و خورده ای سالشه و بقیه چیزا رو تو سایتش میبینید...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و در پایان بعد از اینهمه که ور زدم، این مسئله یه مسئله باستانشناسی هستش و این چرندیات همه از اون کتابی که ون دانیکن نوشته بوده نشأت میگیرن (که بعدش خیلی چیزا رو تکذیب کرده)...!!! شما جامعه اون زمان آمریکا رو بهش دقت کن (مثل فیلمای Indiana Jones) میفهمی که چرا انقدر داستان ها واسه اینجا ساخته شده...!

و در پایان به جای این چیزا، اینو دریابید و حالشو ببرید... واقعاً زیباس... :

شعور هم خوبه. این توهین به من بود. با یک کلام میتونستی بگی اینجا جای بحث این چیز ها نیست. خلاصه به خاطر جوابی که دادی من هم چیزی نمیگم
    منظور من آقا جنه بود نه شما...

به نقل از روزنامه تلگراف !

Stephen Hawking: alien life is out there, scientist warns

کد:
    آره حرفای اخیر استیون هاوکینگ خیلی جالبه...!!! خیلی بهش ارادت دارم...

Don’t talk to aliens, warns Stephen Hawking

کد:
    Last edited by Cleeev; 25-04-2010 at 17:11.

4. 3 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

به نقل از روزنامه تلگراف !

Stephen Hawking: alien life is out there, scientist warns

کد:
    با سپاس از کاپتان عزیز بجهت ارائه خبر;
    (اگر متن گفته های هاوکینگ رو در این رپرتاژ خونده باشید) میشه گفت نصف جواب اون چیزی که این تاپیک رو به خودش مشغول کرده رو - چنین شخصی که هیچکدام از ما شکی در دیدگاه علمی اون نداریم - داده.

6. 2 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

A
    ... همین نظر رو داشتن که چوبه...!!! چوب تو ماه...؟؟؟
    هیچ اشکالی در چوب بودنش وارد نیست.
    آیا آرمسترانگ از بال یک پرنده ساکن در ماه(!) یک پر کند و همراه یک وزنه " آزمایش گالیله " رو انجام داد؟

B
    این پنجره ـس یا دروازه غار...؟
    اسم و رسم اون هر چی که باشه " در ابعاد بدن انسان زمینی " نیست.

c
    ... شخص سازنده اصلاً به این قضییه که ماه جو نداره که نور محیط بیرون انقدر در هوا پراکنده بشه، دقت نکرده...
    اشتباه میکنید.
    شدت نور در موضع مذکور نشانه پراکندگی نور ماه نیست.
    در دوربین های اون موقع هنوز " دیافراگم اتوماتیک " باب نشده بود ; و دریچه لنز به نور داخل بنا (که دارای نور بسیار کمتری نسبت به محیط بیرون هست) تنظیم شده. و به همین سبب نوری که از روزنه به بیننده میرسه بیش از اندازه شده.
    اگر دوربین فیلمبرداری دارید می تونید در داخل منزل تنظیم نورش رو از حالت اتوماتیک خارج کنید تا بهتر متوجه بشید.

D
    ...فیلمبردار، بسیار چست و چابک، نرم و نازک و خیلی راحت حرکت میکنه ...دوربین لرزشی نداره و انگار توی هوا معلقه ...
    خیلی عجیبه که شما تا حالا حرکات خدمه ماهنورد آپولو رو در تصاویر مستند ندیده باشید.
    کلیه حرکات فضانوردان در سطح ماه به عینه " چست و چابک، نرم و نازک و خیلی راحت " هست.
    فیلم های فتح ماه رو در بیشتر مراکز ترویج نجوم آماتوری میتونید تهیه کرده و مشاهده کنید.

E
    ... خط و خطوطای لباس و غیره کوشن...؟؟؟ خط های پشت دو پا کجا هستن...؟؟؟ چرا کفش به نظر میاد به لباس چسبیده نیست...؟
    جواب این سوال ها , دقیقا جواب مورد C هست.

راجع به قضیه اکتشاف هم باید متذکر شد در چنین جو و محیط شلوغ[ و با معذرت بسیارخر تو خری یی] که اونجا به دفعات متعدد حکمفرما بود(بیش از 100 نفر برای برسی ; اون هم 1976) ; یک گروه خاص درون" گروه مادر " خیلی راحت و بی سرو صدا میتونند هم کار خواسته شده رو به نهایت برسونند ; هم رد گم کنند و هم اینکه راهنمای بقیه باشند.
    گشت های پیشاهنگی در مدارس دول خارجی جزو فعالیت های پایه برای دانش آموزان محسوب میشن.
    از زحمت شما هم ممنونم.
    Last edited by seamack; 25-04-2010 at 21:53. دليل: اصلاح اشتباه تایپی.

8. 2 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

یک مورد جالب:

به این آدرس; در سایت رسمی ناسا برید(نمایی عکسبرداری شده از ایستگاه فضایی بین المللی توسط خدمه شاتل):
    کد:
    در این تصویر محل فلش ها رو زوم کنید:

به ناحیه زیر می رسید:

و در اون "هنر نمایی " ناسا رو در پوشاندن یک تصویر با تصویر موضع بغلی مشاهده خواهید کرد ;(همان فتوشاپ کاری های آشنا!).
    خجالت هم چیز خوبیه.
    Last edited by seamack; 27-07-2010 at 19:47.

10. 2 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

تشکر از Marichka عزیز و شما. لطفا توضیح بده چرا وقتی آب در سیارات شبه زمین یا اقمار پیدا نمیشه دانشمندان اون مکان ها رو سوخته حساب میکنن و دیگه دنبال حیات نمیگردن؟

همچین اینجوریا هم نیست . پیدا کردن آب فقط برای حیات نیست . این پروژه ها که اجرا میشه  هدفهای بیشتری رو هم دنبال میکنن .. اگه توجه کنید بیشتر جستجو ها برای موجودات زنده و آب در دیگر کرات بخاطر فهمیدن گذشته ی احتمالی زمین و بررسی شرایط نزدیک به اون هست . شایدم آینده . من که تا الان ندیدم ناسا یا سازمانی دیگری جایی از منظومه رو سوخته تلقی کنن و بگن اونجا دیگه سر نمیزنیم . بخاطر حیات یا چیزه دیگه . اما به هر حال بودجه های اینا هم محدوده و برای تحقیقات باید دلیل قانع کننده داشته باشن . برای همین آب و یا شرایط زیستی نزدیک به زمین جزو الویت هاست.

-----------------------------------
    من یه سوال اساسی از شما می پرسم که امیدوارم در جواب دادن بهش جدی باشین و از دلایل علمی استفاده کنین . اون سوال اینه :

آیا علم امروزی 100 درصد مدعیه که وجب به وجب زمین از طول و عرض و عمقش رو شناخته و همه موجودات زنده ای رو که وجود دارن شناخته ؟

این رو از این جهت می پرسم که غالبا وقتی درباره مکانهای ناشناخته در زمین صحبت میشه بلافاصله ذهنها به ماهواره ها و نقشه گوگل و پیشرفتهای خارق العاده زمین شناسی و ... معطوف میشه و گفته میشه که ما دیگه وجب به وجب زمین رو می شناسیم و الان دیگه به فضا رفتیم و داریم فضا رو می شناسیم و ...

اما آیا حقیقتا اینطوره ؟ آیا غارهای همه مناطق جهان تا انتها پیموده شدن ؟ آیا اعماق اقیانوسها در حد کف دست شناخته شده اند ؟
    در اعماق کوهها و اعماق زمین چطور ؟ ...

آیا شما مدعی هستید که دیگر نقطه ناشناخته ای باقی نمانده است ؟

بله اینطور هست ... ما هنوز خیلی از نقاط زمین رو نشناخیتم . اما همیشه داستان های عجیب غریب مال همین ناشناخته هاست . شما پاسخ بدید که چرا اینگونه هست؟

به نظر من نمونه های ریگ جن اینقدر تو جهان زیاده که نشون میده همیشه تخیل ها یه جورهایی وصل میشن به ناشناخته های زمان. وقتی انسان میره و بررسیشون میکنه هیچ اثری از اون اتفاقات عجیب نیست . و ی اون اتفاقات تفسیر اشتباه شدن.
    یه جورایی حل مسئله به روش اشتباه هست . چون ما همه جای زمین رو نشناختیم پس حتما یه چیز عجیبی توی اون جاها هست ؟؟ 

بارها گفته شده که اگه موجودات هوشمند ناشناخته وجود دارن چرا نمیان پیش ما و قائم موشک بازی می کنن ، چرا به سران دولتها خودشون رو نشون نمیدن ، چرا نمیان مصاحبه کنن ! ؟ و ...
    ببینید شما یک موضوع اساسی رو باید درک کنید که این موجودات اساسا دنبال هدف خودشون هستن و ما بخودی خود براشون ارزشمند نیستیم . هیچ انسانی نمیاد با رهبر میمونها مصاحبه کنه و وقتی میمونها هیاهو و داد و فریاد کردن احساس کنه که به چه افتخاری ! نائل شده . این خودبزرگ بینی و تکبر ما انسانهاست که گمان می کنیم دیگران باید بیان و به ما توضیح بدن که در سیاره ما چکار می کنن ؟ اصلا کی گفته این سیاره مال ماست ؟ ارث پدری بوده که به ما رسیده و یا ما خالق زمین بودیم . ما چه کاره ایم که میخوایم برای همه دنیا نظر بدیم ؟ برای موجودات هوشمند ناشناخته ای که در سطحی خیلی فراتر از ما باشن فرق نمیکنه که کی کشاورزه ، یا رئیس جمهور ... این بازی ما انسانهاست روی زمین که به بعضی ها امتیاز بیشتر میدیم و ستایششون می کنیم و به بعضیها میگیم رفتگر و جاروکش و ...تحقیرشون می کنیم . واقعا در یک نگاه بی تعصب ما انسانها با هم برابریم چه یک کشاورز روستایی باشیم و چه یک رییس جمهور . موجودات ناشناخته هوشمند هم درک وشعورشون خیلی بالاتره که بخوان بیان توی طبقه بندی ما با دیگران رفتار کنن . اونها ممکنه از یه انسانهای خاصی خوششون بیاد ...شاید یه بچه توجهشون رو بیشتر از هزار آدم بزرگ جلب کنه ، شاید به منطقه ای خاص توجه ویژه دارن ... به خودشون و به استراتژی خودشون مربوط میشه ... 

اخیرا سینما 4 صدا و سیما دو فیلم بسیار جالب پخش کرد که در جایگاه خودشون فیلم های خوبی بودن . اون فیلمها اگه اشتباه نکنم زمانی ساخته شدن که این افکار موجودات هوشمند در حالی شکل گرفتن و بزرگ شدن بودن. متاسفانه چون من در یادآوری اسامی بسیار ضعیف هستم ، اسم فیلم رو یادم نمیاد . اما تصاویر فیلم بخوبی یادمه . تو اون فیلم هم موجودات فضایی وارد زمین ما میشن و همین چیزهایی رو میگن که شما اینجا گفتید (تقریبا).  اون فیلم اصلا قصد نداشت تائید یا ردی بر این موجودات باشه .بلکه می خواست تلنگری بر مردم باشه که به نوع زندگیشون توجه کنن . من هم از حرفهای شما همین رو متوجه میشم . حرفهای مثبتی هست . اما بازم جواب اون سوال نمیشه که گفتید ( چرا نمیان پیش ما و قائم موشک بازی می کنن؟) .
    دو تا نکته در حرفهاتون هست کبا توجه به اونا میگم جوابتون قانع کننده نیست ... 

1. شما از کجا می دونید که این موجودات از نظر معرفتی بالاتر از ما هستن و وقتشون رو هدر نمیدن و مثلا طرفدار فلان تیم فوتبال نیست و ... ؟؟ . چرا دارید مسئله رو به روشی حل می کنید که اصلا از پایه اشتباهه. شما اول اثبات کن که این موجودات اصلا با هم جنگ نمی کنن  . بعد بگو بخاطر این خودشون رو به ما نشون نمیدن. کم کم دارم استدلال میکنم که شما یا بین این موجودات بودی که اینقدر قاطعانه صحبت می کنید ... یا اون قضاوت های دیگر دوستان در مورد شما که بیان کردند درسته.

2. اینکه اگر این موجودات اینقدر معرف بالایی دارن ، خوب چرا نمیان مثل این فیملهایی که گفتن ما رو حداقل یه ارشادی بکنن . شاید عقلمون اومد سرجامون نریم وقتمون رو پای 90 دقیقه فوتبال هدر بدیم یا بیخودی توپ و تانک بریزیم رو سروکلمون. شما اگه آدم خوبی باشی خوبیتون به دیگران انتقال می دی . غیر از اینه ؟؟ 

-------------------------------------------------------------------

12. 7 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

4 Building on the Moon #2

A
    ... همین نظر رو داشتن که چوبه...!!! چوب تو ماه...؟؟؟
    هیچ اشکالی در چوب بودنش وارد نیست.
    آیا آرمسترانگ از بال یک پرنده ساکن در ماه(!) یک پر کند و همراه یک وزنه " آزمایش گالیله " رو انجام داد؟

B
    این پنجره ـس یا دروازه غار...؟
    اسم و رسم اون هر چی که باشه " در ابعاد بدن انسان زمینی " نیست.
    یعنی این موجودات فضایی انقدر ابلهن که سازه هاشون رو با چوب میسازن...؟؟؟!!!

همچنین اگه در ابعاد بدن انسان نیستن پس چرا ابعاد درهای این ساختمون مخروبه کاملاً در ابعاد بدنی انسان هستن...؟؟؟!!!

درضمن یه سؤال اساسی... حاج آقا، اصولاً پنجره در ماه (اونم به این تعداد زیاد) چه کاربردی داره...؟؟؟!!!

c
    ... شخص سازنده اصلاً به این قضییه که ماه جو نداره که نور محیط بیرون انقدر در هوا پراکنده بشه، دقت نکرده...
    اشتباه میکنید.
    شدت نور در موضع مذکور نشانه پراکندگی نور ماه نیست.
    در دوربین های اون موقع هنوز " دیافراگم اتوماتیک " باب نشده بود ; و دریچه لنز به نور داخل بنا (که دارای نور بسیار کمتری نسبت به محیط بیرون هست) تنظیم شده. و به همین سبب نوری که از روزنه به بیننده میرسه بیش از اندازه شده.
    اگر دوربین فیلمبرداری دارید می تونید در داخل منزل تنظیم نورش رو از حالت اتوماتیک خارج کنید تا بهتر متوجه بشید.
    خوب نه دیگه شما دقت نکردی... به خاطر همین گفتم با عکس بالاییش مقایسه کنید... همچنین فقط همون یه صحنه هم نبود...

و باز هم همچنین ، شما نمیتونی شرایط سطح ماه رو با زمین و دوربین در سطح زمین مقایسه کنی... زمین جو داره که پر از ذرات معلقه و به همین خاطر نور در هوا پخش میشه و بیرون پنجره اینطور در دوربین به نظر میاد... ولی ماه نه جو داره نه ذرات معلق پس هیچی وجود نداره که نور بخواد بهش بخوره و منعکس بشه و در محیط پخش بشه...

پس بازم با عکس بالاییش مقایسه کنید...!!!

D
    ...فیلمبردار، بسیار چست و چابک، نرم و نازک و خیلی راحت حرکت میکنه ...دوربین لرزشی نداره و انگار توی هوا معلقه ...
    خیلی عجیبه که شما تا حالا حرکات خدمه ماهنورد آپولو رو در تصاویر مستند ندیده باشید.
    کلیه حرکات فضانوردان در سطح ماه به عینه " چست و چابک، نرم و نازک و خیلی راحت " هست.
    فیلم های فتح ماه رو در بیشتر مراکز ترویج نجوم آماتوری میتونید تهیه کرده و مشاهده کنید.
    چشم... چون شما میگی و من تا حالا ندیدم و از نوک تپه اومدم حتماً همین کار رو میکنم...!!!

توی همون فیلما، خدمه آپولو به خاطر جاذبه کم ماه، هر قدمی که برمیدارن عین یه حرکت جهش به جلو و پریدنه و شما هر چقدرم سعی کنی یواش راه بری بازم خیلی سخت و طاقت فرساس...

به هیچ وجه امکان نداره در اون جاذبه کم با اون حساسیت زیاد حرکتی، دوربین بتونه انقدر آروم و بدون لرزش فیلم بگیره...

فیلمبردار این دوربین انگار داره قدم میزنه و دوربینم به صورتی غیر عادی همیشه در هوا معلقه و تصویر در حال پرواز به اطرافه... یعنی نمیتونی تفاوتش رو بفهمی...؟

E
    ... خط و خطوطای لباس و غیره کوشن...؟؟؟ خط های پشت دو پا کجا هستن...؟؟؟ چرا کفش به نظر میاد به لباس چسبیده نیست...؟
    جواب این سوال ها , دقیقا جواب مورد C هست.
    هیچ کدوم از جواباتون قانع کننده نبودن... حالا نظرتون در مورد عکس زیر، از زاویه ای دیگه و با نور بسیار کمتر چیه...؟ کلاً نظرتون در مورد این فضانورد قلابی چیه...؟ همچنین کل ویدئو و به خصوص همین صحنه عکس زیر که فضانورد قلابی داره نمونه خاک و سنگ جمع میکنه، به شدت Slow Motion میزنن و به طرز فجیعی ضایعن...!!! احتمالاً سازنده خواسته با حرکت آهسته، جاذبه کم ماه رو تداعی کنه...!!!

اینم ویدئوی اولیه و اصلی که تو کف نمونی...

کد:
    راجع به قضیه اکتشاف هم باید متذکر شد در چنین جو و محیط شلوغ[ و با معذرت بسیارخر تو خری یی] که اونجا به دفعات متعدد حکمفرما بود(بیش از 100 نفر برای برسی ; اون هم 1976) ; یک گروه خاص درون" گروه مادر " خیلی راحت و بی سرو صدا میتونند هم کار خواسته شده رو به نهایت برسونند ; هم رد گم کنند و هم اینکه راهنمای بقیه باشند.
    گشت های پیشاهنگی در مدارس دول خارجی جزو فعالیت های پایه برای دانش آموزان محسوب میشن.
    از زحمت شما هم ممنونم.
    متأسفانه پاسخ های شما همگی بر اساس فرافکنی، عوض کردن موضوع، حدسیات و از این قبیل هستش و تنها چیزی که در پاسخاتون دیده میشه سعی در توجیه مسئله به هر روشیه...

پس بهتره دیگه این موضوع رو ادامه ندیم... یه وقت خسته میشیم...

یک مورد جالب:

به این آدرس; در سایت رسمی ناسا برید(نمایی عکسبرداری شده از ایستگاه فضایی بین المللی توسط خدمه شاتل):
    کد:
    در این تصویر محل فلش ها رو زوم کنید:

به ناحیه زیر می رسید:

و در اون "هنر نمایی " ناسا رو در پوشاندن یک تصویر با تصویر موضع بغلی مشاهده خواهید کرد ;(همان فتوشاپ کاری های آشنا!).
    خجالت هم چیز خوبیه.
    آخه اگه NASA میخواست چیزی رو واقعاً سانسور کنه انقدر ابله نمیبود که بگیره ستاره های بغلش رو کپی کنه روش... خیلی راحت میتونستن سیاهش کنن و به هیچ وجه هیچ کسی نمیفهمید... اگه NASA بخواد چیزی رو سانسور کنه یک نفرم نمیتونه تو دنیا بفهمه که اون نقطه سانسور شده...! تازه بعدشم تو سایت عکسای خودش گذاشته...!

دو تا احتمال هست... یکی اینکه مثلاً نقطه ای آشغالی چیزی اون اطراف بوده خواستن جلوی حرف درآوردنا رو بگیرن... یکی هم اینکه یه آدم بیکار توی NASA از عمد این کار رو کرده تا شما و اون سایت منبعتون رو سر کار بزاره و فکرتونو منحرف کنه...!

حالا میخوای تمام عکسای اون یکی دو تا سایتی که پیدا کردی رو یکی یکی بیاری اینجا بگی این چیزه اون چیه...؟ Google چیز بهتریه ها...!
    Last edited by Cleeev; 26-04-2010 at 09:23.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اخیرا سینما 4 صدا و سیما دو فیلم بسیار جالب پخش کرد که در جایگاه خودشون فیلم های خوبی بودن . اون فیلمها اگه اشتباه نکنم زمانی ساخته شدن که این افکار موجودات هوشمند در حالی شکل گرفتن و بزرگ شدن بودن. متاسفانه چون من در یادآوری اسامی بسیار ضعیف هستم ، اسم فیلم رو یادم نمیاد . اما تصاویر فیلم بخوبی یادمه . تو اون فیلم هم موجودات فضایی وارد زمین ما میشن و همین چیزهایی رو میگن که شما اینجا گفتید (تقریبا). اون فیلم اصلا قصد نداشت تائید یا ردی بر این موجودات باشه .بلکه می خواست تلنگری بر مردم باشه که به نوع زندگیشون توجه کنن . من هم از حرفهای شما همین رو متوجه میشم . حرفهای مثبتی هست . اما بازم جواب اون سوال نمیشه که گفتید ( چرا نمیان پیش ما و قائم موشک بازی می کنن؟) .
    دو تا نکته در حرفهاتون هست که با توجه به اونا میگم جوابتون قانع کننده نیست ...

1. شما از کجا می دونید که این موجودات از نظر معرفتی بالاتر از ما هستن و وقتشون رو هدر نمیدن و مثلا طرفدار فلان تیم فوتبال نیست و ... ؟؟ . چرا دارید مسئله رو به روشی حل می کنید که اصلا از پایه اشتباهه. شما اول اثبات کن که این موجودات اصلا با هم جنگ نمی کنن . بعد بگو بخاطر این خودشون رو به ما نشون نمیدن. کم کم دارم استدلال میکنم که شما یا بین این موجودات بودی که اینقدر قاطعانه صحبت می کنید ... یا اون قضاوت های دیگر دوستان در مورد شما که بیان کردند درسته.

2. اینکه اگر این موجودات اینقدر معرف بالایی دارن ، خوب چرا نمیان مثل این فیملهایی که گفتن ما رو حداقل یه ارشادی بکنن . شاید عقلمون اومد سرجامون نریم وقتمون رو پای 90 دقیقه فوتبال هدر بدیم یا بیخودی توپ و تانک بریزیم رو سروکلمون. شما اگه آدم خوبی باشی خوبیتون به دیگران انتقال می دی . غیر از اینه ؟؟
    ( این پست رو ویرایش کردم )
    ...
    شما اول جواب بدین که چرا پست من به این بحث مربوط تشخیص داده نشد و حذف شد ؟
    من معمولا خیلی کم تلویزیون نگاه می کنم ، اون برنامه سینما 4 رو ندیدم .
    در اینجا یک بار دیگه سعی می کنم جوابم رو درباره مخفی بودن موجودات ناشناخته بدم و این بار بهتر توضیح بدم : ( البته اگه موجودات ناشناخته ای که در این انجمن مرموز ! قدرت بالاتری دارند اجازه بدن ! ...)
    ببینید وقتی ما درباره ارتباط دو موجود هوشمند با هم حرف می زنیم چه تصوری رو در ذهن داریم ؟ خوب دقت کنید ،
    چه تصوری از ارتباط وجود دارد ؟
    آیا ما تصور می کنیم که هر ارتباطی لزوما به این شکله که یه سفینه از فضا بیاد و در یه منطقه مثلا مهم در یه فرودگاه رسمی یه کشور به زمین بنشینه و چند تا موجود فضایی از اون تو بیان بیرون و بعد هم انسانهای به اصطلاح معتبری اونجا حاضر بشن و باهاشون دست بدن و دست یکدیگر رو بفشارن ؟ از اونها فیلم بگیرن و مصاحبه کنن و ...
    خب ما انسانها داریم به این فکر می کنیم که تا پنجاه سال آینده اطلاعات مغز انسان رو دیجیتالی کنیم ، داریم به این فکر می کنیم که اطلاعات علمی رو از طریق نانوتکنولوژی و از طریق تزریق منتقل کنیم ، به ارتباطات مجازی در دنیاهای مجازی می اندیشیم و از ارتباطات مغزی و ارتباط رویا به رویا حرف می زنیم ... اینها فقط چشم اندازه چند دهه آینده ماست ، پس چطور ما انتظار داریم که مثلا موجوداتی که چند هزار سال و شاید میلیونها سال از ما جلوترند با ما به همون شکل کلاسیکی که مد نظرمونه ارتباط برقرار کنن ؟ من میخوام بگم که این تصور اساسا مشکل داره و ما در جای اشتباهی داریم فرضی اشتباه رو پیگیری می کنیم .
    من گفتم که ما نباید آسمون رو برای پیگیری موجودات هوشمند ناشناخته رصد کنیم ، باید در زمین و در جاهایی خیلی نزدیکتر به دنبالشون باشیم .
    اینکه گفتم اونها از فوتبال خوششون نمیاد فقط یه مثال بود که روشن کنه ما ظرفیت وجودیمون چقدر بالاست ولی به دنبال چه چیزهایی افتادیم که ما رو از هدف زندگیمون دور کرده ، درباره این هم که گفتم ما در جنگهای جهانی چه کردیم و به جنگهای هسته ای فکر می کنیم قصدم نشون دادن میزان بالای جبهه گیری انسانها در برابر بیگانه هاست و اصلا انسانها آمادگی مواجهه با بیگانه ها و پذیرفتنشون رو ندارند . حالا این بیگانه ها ممکنه موجود یه سیاره دیگه باشه ، یه موجود غیر ارگانیک باشه یا انسانهایی با جهان بینی و هدف تکاملی متفاوت در زندگی باشن .
    مسئله فقط این نیست که اونها با ما ارتباط داشته باشن ، مسئله اینه که ما در سبک زندگی و مدیریت زمین باهم به هیچ وجه تفاهم نداریم . اونها می خوان جور دیگه ای زندگی کنن که زمین تا آسمون با سبک ما متفاوته و به هیچ وجه نمی تونن کنار ما زندگی کنن . البته همیشه استثنا هست ، مثلا بعضی از موجودات غیر ارگانیک از گذشته های دور با بعضی از انسانها همکاری می کردن و خیلی وقتها این موجودات رو با موجودات فضایی اشتباه گرفتیم .
    البته قضیه موجودات غیر ارگانیک مفصله و در بین اونها گونه هایی هستند که در درون ما زندگی می کنن ! اونها البته دشمن ما هستن ...
    اینکه گفتین چرا شعورهای برتر ما رو راهنمایی نمی کنن هم درست نیست ، چون همیشه ما رو راهنمایی کردن و می کنن ولی کسی جدی نمی گیره . انسانها اصلا پذیرای اونها نیستن . دنیای ما هنوز یاد نگرفته که با مورچه ها زندگی مسالمت آمیز داشته باشه . شما حتما دیدین که یه مورچه بیچاره یه دونه شکر رو از میز صبحانه تون برداشته و یه دفعه یه انگشت غول پیکر بر سرش فرود اومده و لهش کرده . واقعا چرا ؟ بنظرتون خیلی عجیبه که چرا ما دوستان صمیمی زیادی در موجودات دیگه عالم نداریم ؟...
    Last edited by DATAGOSTAR352; 27-04-2010 at 10:25.

15. 3 کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

شما اول جواب بدین که چرا پست من به این بحث مربوط تشخیص داده نشد و حذف شد ؟
    ( من معمولا خیلی کم تلویزیون نگاه می کنم ، اون برنامه سینما 4 رو ندیدم . )
    من یک بار دیگه سعی می کنم جوابم رو درباره مخفی بودن موجودات ناشناخته بدم و این بار بهتر توضیح بدم : ( البته اگه موجودات ناشناخته ای که در این انجمن مرموز ! قدرت بالاتری دارند اجازه بدن و دوباره حمله ور نشن و پستم رو توی زباله ها نندازن ! )
    ببینید وقتی ما درباره ارتباط دو موجود هوشمند با هم حرف می زنیم چه تصوری رو در ذهن داریم ؟ خوب دقت کنید ،
    چه تصوری از ارتباط وجود دارد ؟
    آیا ما تصور می کنیم که هر ارتباطی لزوما به این شکله که یه سفینه از فضا بیاد و در یه منطقه مثلا مهم در یه فرودگاه رسمی یه کشور به زمین بنشینه و چند تا موجود فضایی از اون تو بیان بیرون و بعد هم انسانهای به اصطلاح معتبری اونجا حاضر بشن و باهاشون دست بدن و دست یکدیگر رو بفشارن ؟ از اونها فیلم بگیرن و مصاحبه کنن و ...
    خب ما انسانها داریم به این فکر می کنیم که تا پنجاه سال آینده اطلاعات مغز انسان رو دیجیتالی کنیم ، داریم به این فکر می کنیم که اطلاعات علمی رو از طریق نانوتکنولوژی و از طریق تزریق منتقل کنیم ، به ارتباطات مجازی در دنیاهای مجازی می اندیشیم و از ارتباطات مغزی و ارتباط رویا به رویا حرف می زنیم ... اینها فقط چشم اندازه چند دهه آینده ماست ، پس چطور ما انتظار داریم که مثلا موجوداتی که چند هزار سال و شاید میلیونها سال از ما جلوترند با ما به همون شکل کلاسیکی که مد نظرمونه ارتباط برقرار کنن ؟ من میخوام بگم که این تصور اساسا مشکل داره و ما در جای اشتباهی داریم فرضی اشتباه رو پیگیری می کنیم .
    من گفتم که ما نباید آسمون رو برای پیگیری موجودات هوشمند ناشناخته رصد کنیم ، باید در زمین و در جاهایی خیلی نزدیکتر به دنبالشون باشیم .
    اینکه گفتم اونها از فوتبال خوششون نمیاد فقط یه مثال بود که روشن کنه ما ظرفیت وجودیمون چقدر بالاست ولی به دنبال چه چیزهایی افتادیم که ما رو از هدف زندگیمون دور کرده ، درباره این هم که گفتم ما در جنگهای جهانی چه کردیم و به جنگهای هسته ای فکر می کنیم قصدم نشون دادن میزان بالای جبهه گیری انسانها در برابر بیگانه هاست و اصلا انسانها آمادگی مواجهه با بیگانه ها و پذیرفتنشون رو ندارند . حالا این بیگانه ها ممکنه موجود یه سیاره دیگه باشه ، یه موجود غیر ارگانیک باشه یا انسانهایی با جهان بینی و هدف تکاملی متفاوت در زندگی باشن .
    مسئله فقط این نیست که اونها با ما ارتباط داشته باشن ، مسئله اینه که ما در سبک زندگی و مدیریت زمین باهم به هیچ وجه تفاهم نداریم . اونها می خوان جور دیگه ای زندگی کنن که زمین تا آسمون با سبک ما متفاوته و به هیچ وجه نمی تونن کنار ما زندگی کنن . البته همیشه استثنا هست ، مثلا بعضی از موجودات غیر ارگانیک از گذشته های دور با بعضی از انسانها همکاری می کردن و خیلی وقتها این موجودات رو با موجودات فضایی اشتباه گرفتیم .
    البته قضیه موجودات غیر ارگانیک مفصله و در بین اونها گونه هایی هستند که در درون ما زندگی می کنن ! اونها البته دشمن ما هستن ...
    اینکه گفتین چرا شعورهای برتر ما رو راهنمایی نمی کنن هم درست نیست ، چون همیشه ما رو راهنمایی کردن و می کنن ولی کسی جدی نمی گیره . انسانها اصلا پذیرای اونها نیستن . دنیای ما هنوز یاد نگرفته که با مورچه ها زندگی مسالمت آمیز داشته باشه . شما حتما دیدین که یه مورچه بیچاره یه دونه شکر رو از میز صبحانه تون برداشته و یه دفعه یه انگشت غول پیکر بر سرش فرود اومده و لهش کرده . واقعا چرا ؟ بنظرتون خیلی عجیبه که چرا ما دوستان صمیمی زیادی در موجودات دیگه عالم نداریم ؟
    (بخش انتهایی این پست رو ویرایش کردم )
    نکته اول اینکه مدیریت انجمن علمی تصمیم به حذف اون پست گرفتند و به هر حال بهتره اگه اعتراضی دارید بصورت خصوصی مطرح کنید و اعتراض رو با لفظ نامناسب بیان نکنید در اینجا ... 

دوم اینکه شما باز حرفهای قدیمی تون رو تکرار کردید. شما فقط از خود ما انسان ها حرف میزنید و میگید که مثلا از نظر معرفتی پائینیم و هنوز با خودمونم مشکل داریم . اما من پرسیدم شما اونا رو از کجا می شناسید ؟؟ 

نگید که بخاطر پیشرفت های بالایی که دارن حتما شعورشون بالاتر از ماست . ما هم طی زمانه پیشرفت های زیادی کردیم ولی همیشه همزمان با اون شعورمون بالاتر نرفته . 

به نظر من شما در مورد اونا پیش داوری می کنید و اینطور فرض می کنید که اونها موجودات بسیار متمدنی هستند که ما برای اونها مثل میمون های وحشی تو جنگلا هستیم (برای مثال گفتم ). در حالی که اصلا معلوم نیست اینطور باشه . 

در آخر پستتون هم گفتید اونا ما رو کمک و ارشاد میکردند  و میکنند . ما اخر نفهمیدیم اینا میخوان با ما ارتباط برفرار بکنند یا نه . شما خودتون تو پستتون ضد و نقیض حرف میزنید . 

به هر حال کل مطلب اینکه ما که از این موجودا تآشنایی نداریم نمی تونیم اونها رو بالاتر یا پائینتر از خودمون قرار بدیم و بگی به دلیل این اختلاف  با ما ارتباط برقرار نمیکنن. بالاخره اینهمه راه رو کوبیدن اومدن اینجا یه کاری بکنن دیگه . اینا که صبح تا شب فقط میرن تو کویر یه ساعت میشینن دوتا نور نارنجی میفرستن بیرون و میرن . این که نشد کار 

17. 5 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

این موجودات فضایی انقدر ابلهن که سازه هاشون رو با چوب میسازن...؟؟؟... چرا ابعاد درهای این ساختمون مخروبه کاملاً در ابعاد بدنی انسان هستن...؟؟؟...پنجره در ماه (اونم به این تعداد زیاد) چه کاربردی داره...؟؟؟
    انتخاب جنس سازه ; ابعاد اون و نیز کمیت المان های کارگذاشته شده در هر بنا به نوع کاربرد اون بنا برمیگرده.و هیچ ربطی به ابله بودن یا باهوش بودن سازنده اون نداره.
    [سازنده مطمئنا نیازی به پرسیدن نظر بنده و جنابعالی برای نوع استفاده از بنا نداشته].
    ...ماه نه جو داره نه ذرات معلق پس هیچی وجود نداره که نور بخواد بهش بخوره و منعکس بشه و در محیط پخش بشه...
    فکر نمیکنم فیزیک نخونده باشی:
    نور خورشید به پشته ها و برجستگی های سطح ماه میخوره و و از انعکاس متقابل نور بین همدیگه و برآیند اون ها , دسته ای کلی از نور ایجاد میشه و در محیط پخش میشه.

اون علت ذره دار (دون دون) دیده شدن در نواحی مذکور هم برمیگرده به جنس فیلم. فیلم های استفاده شده در چهل و اندی سال قبل پایه ای از جنس سلولوئید شفاف داشت که یک طرف اون رو با ترکیبات نقره (برومور نقره یا کلرور نقره) اندود میکردند و پس از نوردهی حین فیلمبرداری , با ترکیبی از نیترات شستشو میدادند(در لابراتوار) و پس از ظهور تنها چیزی که می موند " دانه " های نقره نور دیده و سیاه شده بر روی سلولوئید بود.
    به این دانه های بسیار ریز رنگدانه یا grain میگند و هیچ ارتباطی به ذرات معلق موجود در اتمسفر اصلا نداره.
    ...شما هر چقدرم سعی کنی یواش راه بری بازم خیلی سخت و طاقت فرساس...به هیچ وجه امکان نداره در اون جاذبه کم با اون حساسیت زیاد حرکتی، دوربین بتونه انقدر آروم و بدون لرزش فیلم بگیره...
    بله برای بنده سخت و مشکل هست.
    اما برای کسی که قرار هست روی ماه حرکت کنه و بخاطر این ماه ها یا سالها درون استخر مخصوص آموزش حرکت در بی وزنی باصطلاح جون به لب شده ; نه تنها مشکل نیست, مفرح هم هست.
    توصیه میکنم با دقت نگاه کنی.

اختلاف نوع لباس یا کوله فضانوردی با تصاویر دیگر هم ممکن هست به اختلاف نوع ماموریت مربوط باشه.

---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------

... خیلی راحت میتونستن سیاهش کنن و به هیچ وجه هیچ کسی نمیفهمید...
    ...ن آشغالی چیزی اون اطراف بوده خواستن جلوی حرف درآوردنا رو بگیرن...
    اگر " آشغالی چیزی " اونجا بوده چرا بقول شما " خیلی راحت " سیاه نفرمودن؟ چرا دو تا کردن؟ در ناسا هرجا سطل آشغالی پر بشه , سطل پر دیگری رو میارن و بغل قبلیه میذارن و میگن " رفع آشغال " کردیم؟
    ... یه آدم بیکار توی NASA از عمد این کار رو کرده تا شما و اون سایت منبعتون رو سر کار بزاره و فکرتونو منحرف کنه...
    اون ناسایی که خیلی ها نزدیکه لوگوی اون رو جای مهر نماز بالای سجاده بزارند(!) یه" آدم بیکار " داره که این کار ها رو میکنه و ناسا ککش هم نمی گزه[کوچکترین توضیحی داده نشده].میلیون ها مالیات دهنده امریکایی هم یک دستشون رو روی شونه ناسا گذاشتند و با دست دیگه برای ما دست تکون میدند!!!
    واقعا زیباست.
    Last edited by seamack; 26-04-2010 at 21:19. دليل: اصلاح اشتباه تایپی.

19. 2 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •