یک کتاب رو من توی تاپیک دیگه ای هم متذکر شدم ..
کتابانسان روح است نه جسد نوشته دکر روف عبید
بهتون پیشنهاد میکنم بخونیدش ...البته سه جلد هست و بر خلاف بعضی کتاب ها بر اساس سال ها تجربه و تحلیل هست....
یک کتاب رو من توی تاپیک دیگه ای هم متذکر شدم ..
کتابانسان روح است نه جسد نوشته دکر روف عبید
بهتون پیشنهاد میکنم بخونیدش ...البته سه جلد هست و بر خلاف بعضی کتاب ها بر اساس سال ها تجربه و تحلیل هست....
سلام دوستان من چند ماه پیش تصادفی به این تاپیک آشنا شدم و بعضی از صفحه ها رو سیو کرده بودم وبعد از اینکه سرم خلوت شده بود خوندم واقعاً مطالب توش عالی بود از Soshiant عزیز ممنونم .نمیدونم الان هم مشغول نوشتن هست یا نه چون قبلاً نوشته بود که می خواد تعطیل کنه , و حالا میخوام از Soshiantجون بخوام که از دوباره مطالب داغشو بزاره من دیونه ی متافیزیک و چاکرا و از این جور چیزام بر میگره به بچگیم ....!!
ممنون که وقت گذاشتین مطالبمو خوندین .خوش حال میشم منم به جمعتون راه بدین
من سالها بود دنبال این موضوع بودم چون تجربیات جالبی در مورد ماورا دارم
مطالب ارزشمندی دارید
من تاهر جاکه بخوایید شمارو کمک می کنم
در ضمن من هم همون احساس رو سالهاست دارم ودنبال علتش میگشتم
مطالب زیادی به ذهنم اومده که می خوام بگم
سلا م ، دوست دارم سایتی را برای دوستانی که به این تاپیک مراجعه می کنند معرفی کنم . در مورد مطالبی
که در این تاپیک صحبت می شود شاید بتوان از زاویه دیگری نیز نگاه کرد . به هر حال خواندن مقالات و مطالبش
برای نگاه از زاویه دیگر به مسائل شاید خالی از فایده نباشد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اگه از بین دوستان کسی هست که در زمینه پرواز روح اطلاعات داره یا اونو تجربه کرده ممنون می شم برام پیام خصوصی بذاره. پول خوبی توش هست!!!!
یکی اگه بخواد از اولش شرو کنه باید چیکار کنه؟ ay بابا
سلام
خیلی خوشحالم که در جمعی قرار گرفتم که می تونند مطالب زیادی رو به من یاد وآموزش بدهند
سوال من از دوست عزیزم soshant اینکه مطالبی در مورد ملک راهنما و چطور می تونیم با متافیزیکی ها ارتباط برقرار کنیم می دونه ؟
سلام به همه
مثل اینکه دیگه از دوستان قدیمی خبری نیست .
قرار بود مرسدس و نایت مار تمیرنهای دست جمعی راه بیندازند چی شود .
تاپیک توپیه!
سلام
خیلی بی معرفتین!!!
کسی نیست روش پرواز روح رو تلفنی به من یاد بده؟؟ با تاپیک بازی که نمیشه کسی پرواز روز انجام بده!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)