تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 168 از 1404 اولاول ... 681181581641651661671681691701711721782182686681168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,671 به 1,680 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

آها نگو پس اين همه پست از كجا مي آري اول كپي مي كني بعد مي خوني ! در مورد مموري هم اصولا هر چي حجمش بيشتر باشه سرعتش پايين تره بابا يه دو گيگ بخر بشين بازي كن حالشو ببر ... فريم ور هم زود تر آپديت كن بعدا سخت مي شه آپديت كردنشا ... شما كه دوري من چجوري كمك كنم اگه اومدي تهران خبرم كن فايل هاشو بزنم برات رو يه سي دي خودت برو تبديل كن !
    دستت درد نکنه ديگه مسخره ميکنی؟ اینهمه ميرم ميگردم مطلب گير ميارم. حالا بيخيال.
    در مورد مموری هم خوب گفتی اما سخته 2 گيگ . زود پر ميشه . مثلا تو مسافرت چيکار کنم؟
    اما بد نيست. و اینکه يادته 2 هفته پيش بهت ... زدم گفتم الان تهرانم نميدونم چی جوابمو دادی. اما ميخواستم برم دانگريد کنم اما نشد ديگه .
    حالا کسی ميشناسه تو مشهد کجا برم خوب باشه؟ ديدی این شادی چيکار کرد. نامرد . اما اشکالی نداره.بيخيال
    در مورد مموری هم برم همون زير 50 تومانی هارو بخرم؟ حالا لازم نيست حتما اصل باشه نه ؟ عجب اشتباهی کردم رفتم 4 گيگ رو پس دادم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض راهنمایی لطفا

سلام دوستان
    من تازه عضو شدم وفصد خرید یه کنسول بازی ترجیجا psp رو دارم
    از دوستان عزیزی که تا ته این چیزا رفتن و زیر وبم اونو میشناسن می خوام منو تو موارد زیر راهنمایی کنن:
    1- آیا قابلیت اتصال wireless lan رو داره
    2- umd موقع خرید همراش یا اصولا بعد از خرید چقدر باید خرجش کرد تا روبرا بشه
    3- مدلهای مختلف از نظر سخت افزاری داره یا نه
    4-هر چیز دیگه ای که کلا سرم نره

مرسی مرسی

پروفشنال Shadow of Destiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

پیج های قبل رو یه نگاه بنداز. هم زودتر به جوابت می رسی و هم بیشتر از اون چیزی که لازم داری اطلاعات در اختیارت هست... مخصوصا پیچ 11 رو یه نگاه بنداز... و البته >> خوش اومدی...

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

دستت درد نکنه ديگه مسخره ميکنی؟ اینهمه ميرم ميگردم مطلب گير ميارم. حالا بيخيال.
    در مورد مموری هم خوب گفتی اما سخته 2 گيگ . زود پر ميشه . مثلا تو مسافرت چيکار کنم؟
    اما بد نيست. و اینکه يادته 2 هفته پيش بهت ... زدم گفتم الان تهرانم نميدونم چی جوابمو دادی. اما ميخواستم برم دانگريد کنم اما نشد ديگه .
    حالا کسی ميشناسه تو مشهد کجا برم خوب باشه؟ ديدی این شادی چيکار کرد. نامرد . اما اشکالی نداره.بيخيال
    در مورد مموری هم برم همون زير 50 تومانی هارو بخرم؟ حالا لازم نيست حتما اصل باشه نه ؟ عجب اشتباهی کردم رفتم 4 گيگ رو پس دادم.
    مسخره نمي كنم آخه جالب شد ! تو فعلا تو خونه بازي كن حالا مسافرت پيش كش بعدشم دو تا دو گيگ بخر جاي اين كارا ... دو هفته هم فكر كنم بيشتر بود گفتي بياي كه فريم ور رو عوض كني گفتم فريم ور براي ملت عوض نمي كنم يه وقت مي تركه بعد بيا درستش كن ! هنوزم همينو مي گم ...

شادي چيكار كرد شانس ديگه تو هم چون مي ترسيدي اين بلا سرت اومد ديدي بهت گفتم آدم از هر چي بترسه سرش مي آد والا مموري منو كه ديدي اصل نيست ولي هيچ مشكلي نداره بازي GTA هم پرش نداره البته اون فكر كنم اگه CSO ش كنيم به پرش بيافته !

يه چيزي من بهت همون موقع هم گفتم از هر جا دوست داري بگير من فقط پيشنهاد مي دم واسه اين حرفاي بعدش بود ....

سلام دوستان
    من تازه عضو شدم وفصد خرید یه کنسول بازی ترجیجا psp رو دارم
    از دوستان عزیزی که تا ته این چیزا رفتن و زیر وبم اونو میشناسن می خوام منو تو موارد زیر راهنمایی کنن:
    1- آیا قابلیت اتصال wireless lan رو داره
    2- umd موقع خرید همراش یا اصولا بعد از خرید چقدر باید خرجش کرد تا روبرا بشه
    3- مدلهای مختلف از نظر سخت افزاری داره یا نه
    4-هر چیز دیگه ای که کلا سرم نره
    1. wi-fi داره
    2. بله يه يو ام دي همراهش هست خرج ديگه اي هم نداره فقط بايد يه مموري بخريد براي بازي كردن ...
    3. الان دو تا پي اس پي داريم يكي fat يكي اسليم كه اسليم ها جديد ترن ... كه پك هاي مختلف داره كه هر پك امكانات جانبيش با پك ديگه فرق مي كنه
    4. چيزي ندارم بگم چون متاسفانه تو بازار ايران كلاه بردار زياده !

پیج های قبل رو یه نگاه بنداز. هم زودتر به جوابت می رسی و هم بیشتر از اون چیزی که لازم داری اطلاعات در اختیارت هست... مخصوصا پیچ 11 رو یه نگاه بنداز... و البته >> خوش اومدی...
    ضمن تاييد حرف شما فقط خواستم نكته اي رو ذكر كنم كه براي راهنمايي آدرس صفحه نديد آدرس پست بديد چون صفحه ها براي كاربران مختلف فرق داره تنظيمش دست خودمونه !!!!

موفق و پيروز باشيد

جاويد

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در كل به نظر من اون Fat ها بهترن ! البته من اوصلا از كنسول هاي اسليم شده خوشم نمي آد !
    جاويد به نظر من اسليم بهتره . بالاخره من يه ده روزه دارم باهاش بازي ميكنم . بازي هاي سنگيني هم ريختم توش . ولي تا حالا نشده بازي رو بيشتر از 7 يا 8 ثانيه طول بكشه بياره .

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

ضمن تاييد حرف شما فقط خواستم نكته اي رو ذكر كنم كه براي راهنمايي آدرس صفحه نديد آدرس پست بديد چون صفحه ها براي كاربران مختلف فرق داره تنظيمش دست خودمونه !!!!

موفق و پيروز باشيد

جاويد
    you're dead right..

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

من صفحه های قبل رو که نگاه میکردم دیدم یکی گفت که psp phone در کریسمس میاد واقا مازیار منبعشو خواسته بود می خواستم بگم منبع این خبر خود سونی هست وpsp phone عرضه میشه با امکانات خود psp و گوشی های walkman sony ericson

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrasa kateb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینترنتم که لگنه نميتونم فايل های 3.52 رو دانلود کنم. موندم چيکار کنم.
    ميشه کمی کمکم کنی؟ هنوز که هنوزه شايد باورتون نشه من هنوز با پی اس پيم بيشتر از نيم ساعت استفاده نکردم.!!

اگه بخواین خودتون آپدیت کنین من خودم با لگن دانلود کردم بیاید بگیرید

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

من صفحه های قبل رو که نگاه میکردم دیدم یکی گفت که psp phone در کریسمس میاد واقا مازیار منبعشو خواسته بود می خواستم بگم منبع این خبر خود سونی هست وpsp phone عرضه میشه با امکانات خود psp و گوشی های walkman sony ericson
    فقط اینو می تونم بگم که خیلی آشغاله. هیچکی ازش راضی نیست. یخورده سرچ کنید اطلاعات زیادی در موردش هست.

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

جاويد به نظر من اسليم بهتره . بالاخره من يه ده روزه دارم باهاش بازي ميكنم . بازي هاي سنگيني هم ريختم توش . ولي تا حالا نشده بازي رو بيشتر از 7 يا 8 ثانيه طول بكشه بياره .
    منم نگفتم بده !

در مورد PSP Phone :

يه سري PSP هاي چيني هستن كه موبايلم هستن در واقع مي شه گفت يه جورايي من در آوردي چيني هاست كه بدرد نمي خورن ... هر كي خريده بيشتر از سه ماه كار نكرده به نظر من ابعاد PSP براي موبايل بودن يكم زياده !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •