عشق چيزي شگفت انگيز است.هيچ گاه نبايد آن را از كسي گرفت و به ديگري داد.عشق هميشه آن قدر هست كه به همه برسد. غذاي روح - جك كانفيلد
عشق چيزي شگفت انگيز است.هيچ گاه نبايد آن را از كسي گرفت و به ديگري داد.عشق هميشه آن قدر هست كه به همه برسد. غذاي روح - جك كانفيلد
عاشق واقعی کسی است که معشوق خود را آزاد می گذارد تا خودش باشد.در عشق اجباری نیست.عشق یعنی امکان انتخاب به معشوق دادن.در این جا سخن از عدم وابستگی است.برای آنکه کسی یا چیزی را بدست آوری رهایش کن. آخرین راز شاد زیستن از اندرومتیوس مترجم:وحید افضلی راد
چه خوب می شد اگر می شد از اینکه زنده ایم همیشه خوشحال باشیم.
----------------------------------------------------------------------------------------------
زندگی جنگ و دیگر هیچ - اوریانا فالاچی
تونل به نويسندگی ساباتو ترجمه مصطفی مفيدیبه طور کلی نوع بشر هميشه به نظرم نفرت انگيز رسيده است.برايم اهميتی ندارد که به شما بگويم که بعد از مشاهده يک ويژگی خصلتی خاص سراسر يک روز نمی توانستم غذا بخورم. يا يک هفته نقاشی بکنم.باور کردنی نيست که تا چه درجه آزمندی،حسادت،کج خلقی،ابتذال،مال اندوزی به تور خلاصه طيف گسترده صفاتی که شرايط رقت بار ما را تشکيل می دهد می تواند در چهره،در طرز راه رفتن،در نگاه بازتاب يابد.فقط طبيعی به نظر می رسد که پس از چنين برخوردی،آدم نخواهد غذا بخورد يا نقاشی کند يا حتی زندگی کند.با اينهمه می خواهم اين را روشن کنم که اين صفت برای من افتخار آميز نيست.می دانم که اين نشانی از غرور و خودپسندی است،و نيز می دانم که آزمندی و مال اندوزی و حرس و ابتذال غالبا نقطه خوشايندی در قلب من يافته اند.ولی همان طور که گفته ام می خواهم اين قصه رو با بی طرفی کامل روايت کنم،و بر اين گفته ام همچنان پابندم.
برنارد شاد:تجربه،اسمی است که آدم ها روی شکست شان می گذارند
آيزاک باشويس:آرزوها اگر اسب بودنند گداها سواره می رفتند
زندگي ما بخشي از يك ماجراي بي نظير است در حاليكه همه ما اغلب فكر مي كنيم جهان كاملا طبيعي است و هميشه در پي شكار چيزهاي عجيب غريب هستيم .
مردم اسرارآميز ترين چيزي را كه در مقابلشان است نمي بينند،اينكه جهان وجود دارد...
چه قدر غم انگيز است كه مردم طوري بار مي آيند كه به چيزي شگفت انگيز چون زندگي عادت مي كنند....
راز فال ورق
یوستین گوردر
در تاپیک معرفی کتاب ، کتاب " وفتی پتی به دانشکده می رفت "رو معرفی کردم ...
قسمتی زیبا از این کتاب :
شما به خاطر داشته باشید که نمی توانید شخصیت تان را در یک لحظه شکل ببخشید . شخصیت گیاهی است که رشد کندي دارد و دانه ها باید زود کاشته بشوند .
وفتی پتی به دانشکده می رفت
نویسنده: جین وبستر
مترجم: سوسن اردکانی
داستان خوبی خدا/مجموعه داستان/امير مهدی حقيقت
تو گرو بگزار،من پس می گيرم/شرمن الکسی:هيچ وقت در آن واحد،دو تا زن نداشتم)حتی هم زمان با دو تا خانم،قرار هم نگزاشتم.(هيچ وقت يک شبه دلی را نشکستم،خرد خرد شکستم.هيچ وقت دری را برای هميشه پشت سرم نکوبيده ام.هميشه يواش يواش محو شده ام.تا همين حالا که همچنان دارم محو می شوم
توی زندگی همینکه وضعمان یکخرده بهتر میشود همهٔ فکرمان میرود دنبال کثافتکاری.
مرگ قسطی / لویی فردینان سلین / مهدی سحابی
هرگز نمیخواستم او را لمس بکنم ،
فقط اشعه نامرئی که از تن ما خارج و بهم آمیخته میشد کافی بود ،
این پیشامد وحشت انگیز که به اولین نگاه به نظر من اشنا امد.
ایا همیشه دو نفر عاشق همین احساس را نمی کنند که سابقا یکدیگر را دیده بودند ؟
بوف کور . صادق هدایت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)