اقایکی به مشکل ماهم برسه باباخدایی کف کردیم ها
اقایکی به مشکل ماهم برسه باباخدایی کف کردیم ها
من بازی toca raceرو نصب کردم وارد بازی که میشم وسط بازی یه دفه قفل میکنه
سیستمم هم ارتقا دادم. ولی نمیدونم چی کارش کنم
----------------------------------------
اول خدا
دوم الکس
عزيزان ما هم اينجا نشستيما
يادتون نره
از لينك زير كرك بازي رو دانلود كنيد شايد مشكل از كرك باشه...نوشته شده توسط hossein1364
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلطفا يك خورده بيشتر توضيح بديد ... يعني CD2 بازي نصب نميشه؟سلام.
آقا ما Battle Field2 رو گرفتيم .CD2 اين بازي فرمتش TAO هست و باز نميشه.
كسي راه حلي نداره تا بازش كنيم.
شما خودتون يك بار ديگه اخرين ورژن Directx رو نصب كنيد بايد توي خود سي دي بازي باشه!!!سلام من بازي شواليه هاي افتخار مال دارينوس را گرفتم بازي خوب نصب شد و صدا و آهنگي هم حين نصب داشت اما وقتي مي رم تو بازي صدا نداره . چه كار كنم ؟ در ضمن گفته دايركت 9 لازم داره اون را خودش فكر كنم اينستال مي كنه اما تو كنترل پنلم نمي آد از اون نيست ؟
شما يك بار ويندوز رو پاك كنيد و دوباره نصب كنيد شايد مشكل از ويندوز باشه.سلام
با مشكل هاي ما چتورين؟(شوخي)
من بازي گارفيلد 2 (garfiled 2) رو نصب كردم روش كليك ميكنم اين ارور رو ميده بايد چي كار كنم؟
unble to initialize direct 3d . make sure directx 9.0 is correctly configured on your computer
بازي bad boys 2 رو كه ميرم نصب كنم اخرش يه ارور ميده
وسط هاي نصب بازي عصر يخبندان 2 ارور ميده
بازي هري پاتر و جام اتش harry potter and the goblet of fire رو نصب كردم اين ارور رو ميده
failed to create the D3D9 object
شما گفتي كه اين بازي رو دباره نصب كن منم پاك كردم و دوباره نصب كردم ولي باز هم همين ارور رو ميده.
از كمك هايي كه تا اينجا كرديد واقعا ممنونم و حتما يه روزي جبران ميكنم
از لينك زير ميتونيد دانلود كنيد.عزیز جان چه طور می تونم درایو کارت گرافیکیم را اپدیت کنم؟اگه میشه لینک بدید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من سریال بازی وار کرافت 3 (تاج و تخت یخ زده) دارینوس رو می خواستم. واسه سی دی شو البته. ممنون می شم کمکم کنید
براي درخواست كرك و سريال بازيها به تاپيك زير مراجعه كنيد.نوشته شده توسط Encor3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من Company of Heroes بعد از نصب و كليك بر روي ايكون بازي با اين پيغام مواجه ميشم .
ميدونم معنيش چيه . ولي ايا راهي واسه دور زدنش هست .
اخه اين فوضول رم من هستش كه پيغام ميده .
سلامنوشته شده توسط Hossein_Bahal
![]()
نه عزيز راهي نداره
رم سيستم شما براي اين بازي پايين هستش![]()
سلام
این کابل سی دی رام را چطوری میشه در آورد .
من بازی پرنس رو نصب کردم ولی میگه کابل رو در بیارید
میشه به طور کامل توضیح بدهید که چطوری کابل سی دی رام رو در بیارم
ممنون
نه لازم نيست اون را در بياري فقط دمونت رو درست نصب كن و فايل هايي كه بايد به اون بفرستي را بفرست گاهي بايد يه نوع خاص را بفرستي نه هر دو را بعد ديگه نيازي به اين كار نيست من كه در نياوردم.نوشته شده توسط h @ M I D
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)