تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1679 از 2605 اولاول ... 67911791579162916691675167616771678167916801681168216831689172917792179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,781 به 16,790 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این «وحوش آدم خوار قرون وسطایی» رو خیلی خوب اومدی.
    البته مرگشون خیلی نزدیکه من اون روز می بینم اینو مطمئنم و همه اون روز رو می بینن به امید اون روز که زوتر بیاد .

2. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

الان مثلا شاتل گفته می خواد تو دوسال اینده 300 مگ بده البته 300 مگ اینترانت نه نت واقعی !
    ولی اینم وعده ای بیش نیست .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این اینترانت و اینترنت تو کشورهای دیگه هم معنا داره. مثلن تو همین تاپیک چند وقت پیش، یکی از دوستان نتیجه اسپیدتست دوستش که فکر کنم دانشجو بود تو سوئد رو گذاشته بود که نزدیک به 1000مگابیت سرعتش بوده. خوب این سرعت، عملن سرعت اینترانت داخلی اونجاست نه سرعت اینترنتش. شبکه سونت تو سوئد یه شبکه داخلیه که بین چند تا شهر که دانشگاه دارن ایجاد شده و امکان ارتباط بسیار پرسرعت داخلی بین این مراکز دانشگاهی رو به وجود آورده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کار شاتل هم همین طوریه. منتهی مشکل ما اینه که ما محتوای به درد بخور داخلی خیلی کم داریم. بنابراین عمده اتکامون به همون پهنای باند بین‌الملله. اما آمریکا و اروپا خیلی از سرویس‌هایی رو که مصرف بالایی هم دارن رو به شکل محلی و منطقه‌ای دارن و خیلی اثر پهنای باند بین‌المللی براشون پررنگ نیست مثل ایران.

4. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

چند وقت پیش داشتم تو همون تاپیک که گفتم با یه امریکایی حرف میزدم گفت من نت 5 مگ دارم ماهی 45 دلار .
    گفتم چی شوخی میکنی گفت نه من تو بدترین ایالت امریکا زندگی می کنم نیگا بود ( می سی سی پی ) .
    می گفت من اطراف شهرم اینجا هیچ راه دیگه ای هم ندارم مجبورم اینو بگیرم اینو دیگه خود طرف می گفت اما خوب مثلا کسی نمیاد چنین چیزی رو بزرگ کنه بگه پس نت تو امریکا بده الان دیگه همه یه نت معقول دارن اون ور ...
    من دو تا عموهام کالیفرنیا زندگی می کنن خودشون بالای 50 مگ دارن ولی جالبه دختر عموم که 14 سالشه اومده بود ایران تابستون می گفت هیچی نت آلمان نمیشه ! ( تو فرودگاه فرانکفورت رو آی پد استفاده کرده بود ) !
    راستم میگه آلمان نتش فوق عالیه !
    بله المان جدای از سرعت عالیترین کیفیت نت رو داره .

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این اینترانت و اینترنت تو کشورهای دیگه هم معنا داره. مثلن تو همین تاپیک چند وقت پیش، یکی از دوستان نتیجه اسپیدتست دوستش که فکر کنم دانشجو بود تو سوئد رو گذاشته بود که نزدیک به 1000مگابیت سرعتش بوده. خوب این سرعت، عملن سرعت اینترانت داخلی اونجاست نه سرعت اینترنتش. شبکه سونت تو سوئد یه شبکه داخلیه که بین چند تا شهر که دانشگاه دارن ایجاد شده و امکان ارتباط بسیار پرسرعت داخلی بین این مراکز دانشگاهی رو به وجود آورده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کار شاتل هم همین طوریه. منتهی مشکل ما اینه که ما محتوای به درد بخور داخلی خیلی کم داریم. بنابراین عمده اتکامون به همون پهنای باند بین‌الملله. اما آمریکا و اروپا خیلی از سرویس‌هایی رو که مصرف بالایی هم دارن رو به شکل محلی و منطقه‌ای دارن و خیلی اثر پهنای باند بین‌المللی براشون پررنگ نیست مثل ایران.
    دوست من بود آره اینترانت که دارن اما اینو در نظر بگیر اونجا گرفتن سرعت 400-500 مگ خیلی راحته وقتی اون یکی دوستم آلفرد می گفت ماهی 40 دلار میده واسه 300 مگ خوب مسلما تازه این خیلی ارزون با income که اونا دارن تو یوتیوب سرچ کن با 17 دلار تو رومانی نت یه گیگ میدن واقعی نه اینترانت چون رومانی رتبه اول رو داره تو دنیا .

7. 2 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

بله. همه جای دنیا سرویس بهتر و با کیفیت بالاتر گرونتره. من تو همون چند تا پست قبلیم اشاره کردم که خود گوگل فایبر هم با این که محدودیت مشخصی نداره، اما دست خودش رو تو شرایط سرویس باز گذاشته که اگه یه زمانی به مشکل تراکم پهنای باند برخورد، سرعت یا سرویس کاربران پرمصرف رو محدود کنه.

رفتار متفاوت شرکت‌ها تو کشورهای دیگه دلایل خاص خودش رو هم می‌تونه داشته باشه. الآن تو انگلیس شما اگه بخوای اینترنت DSL داشته باشی باید خط تلفنت هم ما همون شرکت باشه. اونجا شرکت‌ها خدمات مخابراتی و ISP و حتی تلویزیون کابلی رو با هم ارائه می‌دن. یعنی اگه از BT بخوای اینترنت DSL بگیری حتمن باید خط تلفن رو هم از خودشون اجاره کنی که بر خلاف تصور خیلی از ماها اجاره ماهیانه خط تلفن تو اونجا هزینه‌اش قابل توجهه و حتی ممکنه از هزینه خود سرویس اینترنت هم بیشتر در بیاد. من نمی‌دونم این ویرجین مدیا که شما مثال زدی چه سهمی از بازار شبکه مخابرات و اینترنت انگلیس رو داره، اما یه شرکتی مثل BT که قبلنا شرکت ملی مخابرات بریتانیا بوده، شبکه‌اش گسترده است و احتمالن بزرگترین شرکته. طبیعتن ممکنه شرکت‌های کوچکتر برای رقابت با یه همچین شرکت بزرگی مجبور بشن قیمت‌هاشون رو بشکنن یا محدودیت‌های کمتری اعمال کنن.

از این حرفا گذشته، در مورد سروسی 4مگابیت نامحدود، همین الآن، آسیاتک سرویس نامحدود 4مگ برنزی رو با حداقل 160 گیگ ترافیک در ماه (یه چیزی تو مایه همون Data Cap خارجیا) داره می‌ده 190 هزار تومن. یعنی یه چیزی تو مایه 60 دلار در ماه.

راجع به سرویس 50 مگ خونگی هم نمی‌شه حرفی زد. چون هنوز تو ایران متوسط سرعت کاربرا با ADSL2+ زیر 5مگابیته. بنابراین بحث 50مگابیت اصلن محلی از اِعراب نداره.
    بسیار هم خوب که BT رو مثال زدید من اون شرکت رو عنوان نکردم چون از فبریه ۲۰۱۳ تمامی محدودیت ها رو برداشته و FUP حجمی/زمانی رو حذف کرده. کلا برای دیدن وضعیت FUP تمامی شرکت های مطرح در انگلستان میتونید از لیست زیر استفاده کنید :

و البته بله در ایران ۵۰ مگابیت و بالاتر معنی نداره اما خوب وقتی میخواید مقایسه کنید میبینید که شرکت مثلا BT اصلا ۴ مگابیت نداره که من بیام با اون مقایسه کنم ! و همین BT هم که هیچگونه محدودیت نه در دانلود و نه در آپلود نداره برای سرعت ۱۷ مگابیت نامحدود (که سرویس حداقلیشون هست) ۷/۵ پوند برای سرویس اینترنت و ۱۸ پوند هم برای خط تلفن ماهانه میگیره که جمعش میشه کمتر از ۱۴۰ هزار تومان ما و سرویس ۳۸ مگابیت هم با هزینه خط ۱۶۰ هزار تومان که میبینیم چندان هم تفاوتی با ویرجین مدیا نداره.

سرویس ها : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پ.ن : برای اینکه پست آف تاپیک نشه، مخابرات پینگش نسبتا رو به نابودی کامله ؟! قبلا چند وقت به چند وقت بهتر میشد ولی الان کلا نابوده دیگه

9. 2 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ایا الان مخابرات تهران اینترنت با دانلود رایگان شبانه میده؟

- - - Updated - - -

ایا الان مخابرات تهران اینترنت با دانلود رایگان شبانه میده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedhashemee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

قیمت های ای اس پی های اینترنت استرالیا(همه نامحدود و با سرعتهای بسیار بالا) دوستان دقت کنید که تلفن رایگان هم روشه

قیمت های دو ای اس پی در امریکا(همه نامحدود و با سرعتهای بسیار بالا )

قیمت 500 گیگ اینترنت 100 مگابیت در کانادا(دقت کنید دلار کانادا 2700 هست و در اینترنت جستجو کنید مبیند شرکتهای بسیاری در کانادا جتی محدویت دانلود با این حجم بالا هم تازه ندارند

کلا این اقایی که مشغول ترویج دروغ در فروم هست حتما علتی داره

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان به این لینک بروید و تعرفه اینترنت زیر ساخت ایران که به ای اس پی ها داده میشه رو ببینید(یک pdf یک مگی هست)

تعجب نکنید اینترنت 1 مگ نامحدود ماهی 780 هزار تومان یا 220 دلار

اینترنت 100 مگ نامحدود ماهی 28 میلیون تومان یا 9000 هزار دلار

مقایسه کنید با اینترنت جهانی

صدهها برابر قیمت

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اینترنت نامحدود در امارت ماهی 500 تومن با سرعت 50 مگ

14. این کاربر از saeedhashemee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

تو قطر هم همینقدره
    اصلا لزومی نداره با المان و امریکا مقایسه کنید
    با ترکیه امارات قطر مقایسه کنید و ببینید چقدر اونجا ها ارزونتره

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

16. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •