واسه ما که وصله هست و سرعت هم در حد تیم ملی کم
آقا کجاشو دیدی تازه، واست غیر از بلبل خروس جنگی هم میارن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
واسه ما که وصله هست و سرعت هم در حد تیم ملی کم
آقا کجاشو دیدی تازه، واست غیر از بلبل خروس جنگی هم میارن
این تامل بفرمائید این پشتیبانی فنی خیلی باحاله
من سرعتم با رپیدباز عالیه.
با 116 دانلود میکنم.(گاهی سرعت میاد پایین که با ریکانکت کردن دوباره میچسبه به سقفش )
مشکل همینه دیگه, این آقا سرعتش یکم خوب شده سریع میاد اینجا یه پست میزنه. این سرعتا موقتیه و اصلا جای خوشحالی نداره. متاسفانه هر چقدر میخوان سرویس مذخرف میدن و بعد میگن مخابرات مشکل داره و از حرفا...
چهار نفر رو از سر گذر آوردن بهشون گفتن هر کس زنگ زد یا چت کرد و هر حرفی زد شما فقط مینوسی: مشکل از ما نیست مشکل از مخابرات هست, مشکل از راپیدشیر هست, مشکل ا....
دوستان لطفا اسپم ها رو کمتر کنید.
تا یکی اینترنتش دیسکانکت میشه سریع میاد مینویسه من اینترتم دیسکانکت شد و ... برای یه مدت خوب شده بود و کمتر کسی اسپم میداد ولی...
فعلا وضعیت خوب است.
جز یاهو مسنجر.
برای من که در کمال تعجب همه چی بازه
هم gmail ام باز میشه و راحت کار میکنه
هم yahoo mail هم yahoo messenger
هم -----
از 2 تا سرور هم دان کردم سرعتم 70 بود
نمیدونم چه کاسه ای زیر نیم کاسس![]()
برای من حدود 10 ثانیه از رپید سرعت 120 میشه ولی بعدش میشه 40 ....
همه چی هم بازه .... عجیبه یه کم ...
خوب دوستان yahoo messenger باز میشه ولی وارد روم نمیشه شد
چون اون قسمت که لیست room ها رو load میکنه اصلا هیچی نمیاد و میگه plugin مربوط به اون قسمت مشکل داره
مديرعامل شرکت ارتباطات زيرساخت گفت: عمليات کابل جاسک- فجيره که قطعي آن منجر به بروز اختلال در شبکه اينترنت شده بود، به پايان رسيد و اين شبکه به وضعيت عادي برگشت.
"محمدباقر ظهوري فر" در گفت و گو با ايرنا، افزود: عمليات ترميم و بازسازي 19 بهمن ماه به پايان رسيد و پس از انجام تست ها و آزمايش هاي اصلي اين کابل از ديروز ( 20 بهمن ماه) زير بار رفت.
وي افزود: عمليات ترميم و بازسازي کابل جاسک - فجيره که يکي از ورودي هاي اصلي شبکه اينترنت کشور است، هشت روز طول کشيد.
ظهوري فر گفت: علت طولاني شدن عمليات ترميم صدمه زيادي بود که يک کشتي ماهيگيري ايراني هنگام لنگر انداختن به اين کابل وارد کرده بود و هفت تا هشت کيلومتر از کابل را کنده بود.
مديرعامل شرکت زيرساخت در مورد دلايل کندي اينترنت در روز گذشته با وجود ترميم کابل جاسک - فجيره، گفت: در ايام دهه فجر هجوم کاربران به اينترنت بيش از روزهاي عادي است
و دليل کندي و اختلال هاي احتمالي و مقطعي نيز ناشي از شمار زياد کاربران در اين ايام است.
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
بچه ها این خبر گویا اولین حرف راست دولته ... البته برای من رپید 120 نمی مونه .... برای همۀ شما سرعت درست شده ؟؟؟ اونایی که 1 مگ هستند سرعت 120 دارند ؟؟؟
من کاری به درست بودن یا نبودنش ندارم ولی این رو میگم که الان هم اگر درست کردن, میدونن که اون عده دیگه کاری نمیتوننن چون از الان تا فردا میخوان چی کار کنن و چی رو هماهنگ کنن؟
انگار نه انگار کسی پست من رو ندید:
برای 2 کیلوبیت بالا پایین رفتن که دیگه نیازی به پست زدن نیست. روزی 10 صفحه میره جلو.
Last edited by online_amin; 10-02-2010 at 13:55.
هم اکنون 84 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 84 مهمان)