تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1679 از 2365 اولاول ... 67911791579162916691675167616771678167916801681168216831689172917792179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,781 به 16,790 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان از نظر قدرت و کیفیت صدا و همه چی

بین پخش پایونر و کنوود موندم قیمت هم برام مهم نیست

ممنون میشم از این دو یکی رو بهم پیشنهاد کنید

ممنون
    سلام
    من 8019 کن وود رو پیشنهاد میکنم.
    حمید جان تو مثبت منفی که شک ندارم درسته چون اولا فیش فابریکها جانمیخوره (منفی باریکتره)ثانیا اگر از اون سمت برعکس باشه صدا واقعا مشخصمیشه که برعکس.
    منم همین فکرو کردم فردا که تعطیل یکبار گین آمپ رو 4میارم تست میکنم یکبار هم مستقیم وصل میکنم .
    حمید آقا من اگه میگم 526قوی نسبت به باندهای کواک میگم قوی یعنی این آمپ ها کلا مخصوص همین کواک هاست. یعنی شما میگید احتمال داره آمپ ضعیف باشه
    طبق rmsخود باند من اگه بخوام آمپ مناسب ببندم باید یه آمپ با خروجی حداقل 110وات وصل کنم که فکر میکن اگه بخواد اینجور وصل کنم یه بار همینو پل میزنم 90تا خروجی میده اینم امتحان میکنم خوبه ؟؟
    آمپت که دو کاناله.چجوری میخوای پل بزنی؟تک کانال ببندی؟
    m526 مگه نیست؟
    CEA-2006 Primary Ratings 60Watts x 2 at 4 Ohms and 1%THD+N
    80dBA (Reference 1Watt into 4 Ohms)
    Rated Power 60WattsRMS x 2ch at 4 Ohms
    75WattsRMS x 2ch at 2 Ohms
    150Watts RMS x 1ch at Bridged 4 Ohms

حمید آقا یه چیز دیگه خروجی 4ولت rca با2ولت یا کمتر بیشتر چه فرقی میکنه تو رنج صدا .
    بیشتر باشه بهتره درسته زیاد فرقی نداره؟؟
    پخشهای های ولتاژ 4 ولت به بالا هستند.
    حسن اینگونه پخشها نویز کمتر تو سیستم و همچنین عدم نیاز به باز کردن زیاد گین آمپلیفایر و در نتیجه کاهش استرس و فشار روی آمپ هست.یعنی آمپ با گین بسته همون کارائی و بلکه بالاتر رو نسبت به یه پخش با ولتاژ نرمال 2 ولتی داره.

2. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

بعید میدونم این آمپ به نسبت هیکلش خیلی قوی.جدا از اون تموم واتهایی که رو باندا میزنن بیشتر جنبه تبلیغاتی دارن تا RMSحقیقی این باند قاعدتا با این آمپ باید کاملا درایو میشد.
    من به چیزی اونم خیلی کم شک دارم پخش X400خروجی های 4ولت میده ولی گین آمپلی فکر میکنم رو2.5تنظیم باشه چون روسیستم قبیلم رو2.5بود موقعی که این سیتم و بستم طرف دید صداش صاف ودرهم ریختگی نداره گفت خوبه ولی وقتی صندلی هارو جازدیم و درصندوق و بستم صدا انگار از تو بشکه میاد دلنگ دلنگ داره تا بیس سنگین نمیدونم میتونم منظورمو برسونم یانه .بیسی سنگین باشه بلرزه اصلا نداره کوبش داره قطع میشه اونم خیلی کم .حتی تیوترهاشم صداش جذاب نیست
    سلام.چیزایی که من تهیه و نصب کردم :پخش کنوود 456، باند 6995ای ایکس، آمپ 502سونی
    انصافا منم راضی نیستم :(
    بیس داره، ماشینم میلرزونه ولی نرم نیست.به دل نمیشینه.صدای تیوترهاش برا من خوبه ولی بیسش نه.هرچی هم با تنظیما ور رفتم زیاد چیزی تغییر نکرد.بیسش به قول شما صدا قابلمه میده.نمیدونم شایدم انتظار من زیاد بوده.
    یه ساعت که تو ماشین گوش میدم سرم درد میگیره!

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام
    من 8019 کن وود رو پیشنهاد میکنم.

آمپت که دو کاناله.چجوری میخوای پل بزنی؟تک کانال ببندی؟
    m526 مگه نیست؟
    CEA-2006 Primary Ratings 60Watts x 2 at 4 Ohms and 1%THD+N
    80dBA (Reference 1Watt into 4 Ohms)
    Rated Power 60WattsRMS x 2ch at 4 Ohms
    75WattsRMS x 2ch at 2 Ohms
    150Watts RMS x 1ch at Bridged 4 Ohms

پخشهای های ولتاژ 4 ولت به بالا هستند.
    حسن اینگونه پخشها نویز کمتر تو سیستم و همچنین عدم نیاز به باز کردن زیاد گین آمپلیفایر و در نتیجه کاهش استرس و فشار روی آمپ هست.یعنی آمپ با گین بسته همون کارائی و بلکه بالاتر رو نسبت به یه پخش با ولتاژ نرمال 2 ولتی داره.
    حمید جان در مورد این دو تا برند پخش میتونی بگی هر کدوم چه نوع صدا هایی رو خوب پخش میکنن؟؟؟

معذرت میخوام حمید جان یکی از دوستان میگه پایونر بهتره من میگم کنوود بهتره

اگر مقدور هست برات اگر فرصت داری میتونی از نظر علمی و هم کیفیت صدا یه کم برام توضیح بدی تفاوت بین این دو تا رو و اینکه کدوم بهتر هست
    Last edited by Mohammad King; 20-12-2014 at 19:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

چه باندی برای پخش x400 بگیرم بدون امپلی فایر صدای خوبی داشته باشه

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان در مورد این دو تا برند پخش میتونی بگی هر کدوم چه نوع صدا هایی رو خوب پخش میکنن؟؟؟
    معذرت میخوام حمید جان یکی از دوستان میگه پایونر بهتره من میگم کنوود بهتره
    اگر مقدور هست برات اگر فرصت داری میتونی از نظر علمی و هم کیفیت صدا یه کم برام توضیح بدی تفاوت بین این دو تا رو و اینکه کدوم بهتر هست
    به نظر من صدای پایونیرهای غیر سریه PRS اصلا کیفیت قدیم رو نداره.البته خیلیها که با تعصب نسبت به پایونیر حرف میزنن به این موضوع معتقد نیستند. ناگفته نماند سریه 9 پایونیر تقریبا قابل قبول هست.اما کن وود از نظر من صدای به مراتب گرمتر ،بدون تیزی در صدا و با قابلیتهای بالا می باشد.همین 8019 یه پخش کامل هست.قابلیت شبکه داره ،DAC 24 bit صدای فلت عالی و کلا همه چیز تمومه.
    پایونیرها اغلب صدای تیز دارن و باعث ناراحتی میشن.نکته مثبت پایونیر کار کردن با منوهاش هست که خیلی راحت و قابل دسترس هست به قول معروف یوزر فرندلی بودنش هست برعکس در کن وود. کار کردن با منوها کمی وقت گیر و نیاز به حوصله داره.
    تن صدا در کن وود گرمتره،صدای بیس قوی حتی بدون آمپ و با متصل نمودن اسپیکر به خروجیهای پخش خیلی قوی و پر قدرت شنیده میشه.
    در انتها باز هم عرض میکنم صدا کاملا سلیقه ای هست و ممکنه مثلا فلان شخص از پایونیر خوشش بیاد و شخص دیگری از کن وود.
    چه باندی برای پخش x400 بگیرم بدون امپلی فایر صدای خوبی داشته باشه
    میزان هزینه؟
    نوع خودرو؟
    اگر ماشینتون صندوق دار هست مثل پراید هلیکس E69X گزینه بسیار خوبیه.ضمنا قابلیت نصب آمپلیفایر هم دارا می باشد.

7. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

خودرو 405
    میزان هزینه هم تا 300 الی 350
    و شنیدم حجم صدای هلیکس E69X کمه, نسبت به باند های هم رده خودش چقدر حجم صداش کمه
    Last edited by snowwolf; 21-12-2014 at 01:16.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام

اساتید عزیز بنده تا مبلغ 300 تومن میخوام یه پخش تهیه کنم.
    خودم برند کنوود مد نظرم هست و کمی هم تاکید دارم روش
    حالا تو مدلش موندم...
    فعلا آمپلی ندارم و فقط یک جفت باند گذاشتم
    اما در آینده آمپلی اضافه خواهم کرد.
    کیفیت صدا و بیس واسم خیلی مهم...

پیشاپیش تشکر...

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.چیزایی که من تهیه و نصب کردم :پخش کنوود 456، باند 6995ای ایکس، آمپ 502سونی
    انصافا منم راضی نیستم :(
    بیس داره، ماشینم میلرزونه ولی نرم نیست.به دل نمیشینه.صدای تیوترهاش برا من خوبه ولی بیسش نه.هرچی هم با تنظیما ور رفتم زیاد چیزی تغییر نکرد.بیسش به قول شما صدا قابلمه میده.نمیدونم شایدم انتظار من زیاد بوده.
    یه ساعت که تو ماشین گوش میدم سرم درد میگیره!
    قبول داری بیس خشک و کوتاه میزنه زود قطع میشه اصلا حالت ویبره ای نداره درصورتی که من انقدر از این باند تعریف شنیده بودم که گفتم فقط این.
    سیستم قبلی من باند معمولی 6984کنوودبود با یه تیوتر کمتر گفتم چنان بیس ویبره ای سنگین میزد هر کی میشست تو ماشین میگفت ساب داره من گفتم خوب این باند 60تومن گرونتراز اونه پس باید خیلی قوی تر باشه یعنی عالی بد جوری حالم گرفته شد
    وقتی از تو صندوق باندو نگاه میکنی باند اصلا بازی نمیکنه یه لحظه میره بالا وسریع بر میگرده این یعنی بیس خشک انگار صدا تو بشکه میپیچه صدای دلنگ دلنگ میده تا اووم اوووم

11. این کاربر از najee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

قبول داری بیس خشک و کوتاه میزنه زود قطع میشه اصلا حالت ویبره ای نداره درصورتی که من انقدر از این باند تعریف شنیده بودم که گفتم فقط این.
    سیستم قبلی من باند معمولی 6984کنوودبود با یه تیوتر کمتر گفتم چنان بیس ویبره ای سنگین میزد هر کی میشست تو ماشین میگفت ساب داره من گفتم خوب این باند 60تومن گرونتراز اونه پس باید خیلی قوی تر باشه یعنی عالی بد جوری حالم گرفته شد
    وقتی از تو صندوق باندو نگاه میکنی باند اصلا بازی نمیکنه یه لحظه میره بالا وسریع بر میگرده این یعنی بیس خشک انگار صدا تو بشکه میپیچه صدای دلنگ دلنگ میده تا اووم اوووم
    دقیقا همینجوریه.بیسش نرم نیست.باید قبلش صداشو میشنیدم.به پیشنهادای تو اینترنت اعتباری نیست.
    ببینم به مرور زمان بهتر نمیشه؟اسپیکر ماشین یه چیزی مثل آب بندی نداره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا نظرتون در مورد کامپ dsk 170.3 شرکت هرتز چی هست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •