تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1679 از 3195 اولاول ... 679117915791629166916751676167716781679168016811682168316891729177921792679 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,781 به 16,790 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

خوب حالا من چی کار کنم ؟ راستی بعضی از جواب هاتون تو پست قبلی همین صفحه هست ویرایش شده جدید .....
    ای داد بیداد !!!!!!!!!!!

مشکلمون یکی بود حالا 2 تا شد !

دوست عزیز این نرم افزاری که من بهت پیشنهاد کردم از طرف خودم کاملا تست شده.

حالا بریم سراغ مشکل Flash :

Write Protect یک ویروس نیست بلکه یک سیستم امنیتی هست که خود ویندوز اعمال میکنه.

یا باید از Registery خاموشش کنید یا اینکه Flash رو به حالت اول بر گردونید.

این روش رو تست کنید ببینید درست میشه :

وارد Start شده و Run رو کلیک کنید و بعد تایپ کنید CMD . وقتی یک صفحه ی سیاه اومد اسم درایوتون رو تایپ کنید و جلوش : بزارید مثلا :H یا :F

وقتی سیستم رو Flash تنظیم شد این کلمه رو تایپ کرده و Enter کنید :
    CHKDSK

یک سری عملیات روی Flash انجام میشه . سپس Flash رو در بیارید و دوباره بزنید و Format کنید ( با ویندور)

اگه درست نشد راه دوم رو میگم
    Last edited by SamGun; 30-07-2010 at 16:14.

2. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال OM3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

یه سوال فوری:

میخوام Live وصل بشم یکی گفت اگه LT داشته باشی میتونی با خیال راحت وصل بشی...
    حالا میخوام بدونم از کجا میشه فهمید که LT رو کنسولت نصبه یا نه ؟
    آقا جواب مارو کسی نمیده ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

برای اطمینان از داشتن LT فقط و فقط باید دوباره اونو نصب کنید.

5. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

باید درایو رو به کامپیوتر وصل کرد که کار هر کس نیست.
    شما برای اطمینان ببر یه جا که برات بریزه و خیالت راحت باشه.

با سلام و خسته نباشید

من هیچ اطلاعتی از XBOX 360 ندارم و تازه کارم و چند تا سوال داشتم

1- XBOX جدید که سایز کمتری داره و به تازگی تولید شده کی در بازار تهران میاد ؟

2- این ایکس باکس الیت که رنگ مشکی هست و سفید داره ؟

3- ایکس باکس سفید ایا می سوزه ؟ یا نه ؟
    1.اصلا معلوم نیست و اگر بیاد تا مدتی قیمت زیادی داره...حالا هم اومده ولی کپی خور نیست.اما هنوز به طور جدی وارد نشده.
    2.عزیز تمام 360 ها یکی هستند و فقط در لوازم جانبی همراه فرق دارند.الایت یک هارد 120 گیگ همراه داره و رنگ مشکی داره که اگه شما رنگ سفید میخواید میتونید آرکید با هارد جدا بخرید.
    3.در بالا گفتم تفاوتی با هم ندارند...احتمال خرابی بسیار کمه.ولی چون هارد همراه ندارند و شما نمیتونید بازی رو بریزید روی هارد اینجوری باید درایو بیشتر کار کنه و بهش فشار میاد و طبیعطا عمرش کمتر میشه مگر اینکه هارد بخرید...
    در ضمن خرید از جای مطمئن فراموش نشود...
    موفق باشید...
    Last edited by tonypb; 30-07-2010 at 16:30.

7. 3 کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

6

ای داد بیداد !!!!!!!!!!!

مشکلمون یکی بود حالا 2 تا شد !
    دوست عزیز این نرم افزاری که من بهت پیشنهاد کردم از طرف خودم کاملا تست شده.
    حالا بریم سراغ مشکل Flash :
    Write Protect یک ویروس نیست بلکه یک سیستم امنیتی هست که خود ویندوز اعمال میکنه.
    یا باید از Registery خاموشش کنید یا اینکه Flash رو به حالت اول بر گردونید.
    این روش رو تست کنید ببینید درست میشه :
    وارد Start شده و Run رو کلیک کنید و بعد تایپ کنید CMD . وقتی یک صفحه ی سیاه اومد اسم درایوتون رو تایپ کنید و جلوش : بزارید مثلا :H یا :F
    وقتی سیستم رو Flash تنظیم شد این کلمه رو تایپ کرده و Enter کنید :
    CHKDSK
    یک سری عملیات روی Flash انجام میشه . سپس Flash رو در بیارید و دوباره بزنید و Format کنید ( با ویندور)
    اگه درست نشد راه دوم رو میگم
    نه اصلا در قسمت داس قبول نمیکنه نمی شناسه فلش رو
    روش دوم بگو ...با این نرم افزار دوباره فرمت کنیم نمی شه . ===> فرمت کردم باز نشد این نرم افزار write porcted رو فعال میکنه .....

سلام آقای samgun
    مشکلم حل شد به این روش ..
    به وسیله خود کنسول فرمت کردم این بهترین روش است یا با این نرم افزار که هم ضد ویروس هست و قسمتی داره که با اون می تونید write porcted را غیر فعال کنید بعد فرمت کنید این دو روش 100 درصد عملی است
    این نرم افزار هم دانلود کردم خیلی خوبه Smart Virus Remover
    حالا دارم بازی نصب میکنم ببینم نصب میشه کامل خبر میدم ؟
    Last edited by m jax; 30-07-2010 at 17:39. دليل: good

9. این کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

1

بازی فیفا 10 رو روی 60 % خطا داد .... بازی های دیگه هم روی 50 % متغیر بود با این وجود من فکر کنم مشکل از فلش باشه چون توی نصب تمام بازی ها فکر کنم روی یک حجم خواصی پیغام خطا میده ! مثلا بیشتر از 3.8 گیگ گپی نمیشه ..مشکل عجیبی هم هست این طوری نمیشه ببرم گارانتی ..... نظر شما چیه ؟

کاملا مشکل رو فهمیدم مشکل از فلش بود فلش من 16 گیگ هست و حالا بیشتر از 3.8 گیگ فایل کپی نمی شه و خطا یه کپی نمیشه رو میده از تمام نظرات و کمک های تمام دوستان مچکرم رفتم که فردا گارانتی تعویض بدم...
    راستی نصب بازی و اجرای بازی روی فلش ... فلش رو خراب نمیکنه زود ..... 2 تا 8 گیگ بگیرم بهتر نیست ....

و تشکر از sonixax که همون قبل به من کفت مشکل از فلش هست ...... راستی به چنین مشکلی چی میگن ...مثل اینکه بقیه حجم فلش سوخته باشه

درجواب : samgunنه من توی ویندوز 4 گیگ ریختم تو فلش روی 3.8 خطا داد..... دیگه اینقدر هم چی نیست که تو 360 اینطوری بشه ... کاردانی کامپیوتر رو که الکی نگرفتم ! ! !
    Last edited by m jax; 30-07-2010 at 19:04. دليل: ok

11. این کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

نه اصلا در قسمت داس قبول نمیکنه نمی شناسه فلش رو
    روش دوم بگو ...با این نرم افزار دوباره فرمت کنیم نمی شه . ===> فرمت کردم باز نشد این نرم افزار write porcted رو فعال میکنه .....
    سلام آقای samgun
    مشکلم حل شد به این روش ..
    به وسیله خود کنسول فرمت کردم این بهترین روش است یا با این نرم افزار که هم ضد ویروس هست و قسمتی داره که با اون می تونید write porcted را غیر فعال کنید بعد فرمت کنید این دو روش 100 درصد عملی است
    این نرم افزار هم دانلود کردم خیلی خوبه Smart Virus Remover
    حالا دارم بازی نصب میکنم ببینم نصب میشه کامل خبر میدم ؟
    خب خدارو شکر که Flash برگشت.

این نرم افزاری که من دادم به این خاطر ممکن هست این گزینه رو فعال کنه که چون از روش Sector to Sector پاک سازی رو انجام میده

واسه همین زمان زیادی میبره و همه چی رو پاک میکنه.

البته نرم افزار هم داشتم واست ولی خب نمیخواستم یک دانلود هم بیوفته گردنت.

خب حالا که Flashram ات برگشته دوباره همون روشی رو که بهت گفتم تکرار کن تا FlashRam کامل چک بشه.
    بازی فیفا 10 رو روی 60 % خطا داد .... بازی های دیگه هم روی 50 % متغیر بود با این وجود من فکر کنم مشکل از فلش باشه چون توی نصب تمام بازی ها فکر کنم روی یک حجم خواصی پیغام خطا میده ! مثلا بیشتر از 3.8 گیگ گپی نمیشه ..مشکل عجیبی هم هست این طوری نمیشه ببرم گارانتی ..... نظر شما چیه ؟
    والا گارانتی فقط برای PC هست ! حالا باز نمیدونم این مورد رو قبول بکنه یا نه ولی حتما پی گیرش شو.

مطمئنا مشکل از Flash هست ولی خب این مشکل یا از Config با Xbox هست و یا از خود رم.
    Last edited by SamGun; 30-07-2010 at 18:56.

13. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hirad HRD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان من از علاقه مندان بازی لایو هستم و همش خونه دوستم لایو با ps3 بازی میکنم حالا میخواهم با ایکس باکسم به لایو وصل بشم ولی میترسم بن بشم فریمور دستگاهم LT و از دیسکهای مطمئن استفاده میکنم سرعت اینترنت هم 512 هستش و مشکلی از این بابت ندارم دوستان میگن اگه بن بشی در ماه نوامبر بن میشی حالا:
    1-اگه بن بشم فقط قابلیت بازی رو هارد رو از دست میدم و دیگه نمیتونم به لایو وصل بشم البته این دومی رو 100% می دونم (یکی از بچه ها میگفت جدیداً آبدیتی اومده که اگه بن بشی میتونی بازی رو رو هارد بریزی تایید میکنید) لطفاً یک راهنمایی برادرانه کنید
    2- دستگاهم رو جدیداً خریدم بنابراین نمیتونم بعد از بن شدن یکی دیگه بخرم چی کارکنم بچه ها لایو تو روان منه تصمیم گرفته بودم برم ps3 بخرم ولی ایکس باکس یک چیز دیگه است و توانایی خرید بازی های ps3 هم ندارم

مشاوره مشاوره خواهشن ممنونم

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

کاملا مشکل رو فهمیدم مشکل از فلش بود فلش من 16 گیگ هست و حالا بیشتر از 3.8 گیگ فایل کپی نمی شه و خطا یه کپی نمیشه رو میده از تمام نظرات و کمک های تمام دوستان مچکرم رفتم که فردا گارانتی تعویض بدم...
    راستی نصب بازی و اجرای بازی روی فلش ... فلش رو خراب نمیکنه زود ..... 2 تا 8 گیگ بگیرم بهتر نیست ....

و تشکر از sonixax که همون قبل به من کفت مشکل از فلش هست ...... راستی به چنین مشکلی چی میگن ...مثل اینکه بقیه حجم فلش سوخته باشه

درجواب : samgunنه من توی ویندوز 4 گیگ ریختم تو فلش روی 3.8 خطا داد..... دیگه اینقدر هم چی نیست که تو 360 اینطوری بشه ... کاردانی کامپیوتر رو که الکی نگرفتم ! ! !
    نه دوست عزیز نسوخته ، فلش یک حافظه دیجیتالی هست و اگر خراب بشه همش با هم خراب میشه ، من الان یه دونه اینطوریشو دارم . اگر امکان رایت از روی فلش شما از بین رفته باشه که فاتحه ، ولی اگر اینطوری نباشه که نیست ، شما با فرمت کردن فلش باید بتونید دوباره ازش استفاده کنید .
    البته اگر چیپ های فلش شما بیش از یکی باشه ، مثلا 4 تا 4 گیگی ، و 3 تاش خراب شده باشه یا چیپ شماره 2 خراب شده باشه هم اینطوری میشه ، ولی این مدل فلش ها دیگه توی بازار نیست .

16. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نه دوست عزیز نسوخته ، فلش یک حافظه دیجیتالی هست و اگر خراب بشه همش با هم خراب میشه ، من الان یه دونه اینطوریشو دارم . اگر امکان رایت از روی فلش شما از بین رفته باشه که فاتحه ، ولی اگر اینطوری نباشه که نیست ، شما با فرمت کردن فلش باید بتونید دوباره ازش استفاده کنید .
    البته اگر چیپ های فلش شما بیش از یکی باشه ، مثلا 4 تا 4 گیگی ، و 3 تاش خراب شده باشه یا چیپ شماره 2 خراب شده باشه هم اینطوری میشه ، ولی این مدل فلش ها دیگه توی بازار نیست .
    حرف شما درست اون وقت ویندوز نمیشناخت من فکر کردم سوخته .... چون میگن فلش های 16 گیگ با مشکل زیاد رو برو میشه و اون فلش های کم حجم هست که اگه خراب بشه کلی خراب میشه ... این فلش مثل یک ساختمان 4 طبقیه 4 واحده است که واحد های بالا تخریب شدن....

40$ تومان آب خورده فلش برای من .... من فلش رو با 3 تا نرم افزار و با ویندوز و هر چی دیگه فرمت کردم نشده همون قزیه چیپ هست چون فلش دیگریم هم هست ولی چنین مشکلی نداره ..
    فردا به سمت گارانتی .....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •