تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1678 از 3347 اولاول ... 678117815781628166816741675167616771678167916801681168216881728177821782678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,771 به 16,780 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه smsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    قـــــــــم

پيش فرض

دوستان یک سوال ، من اون اوایل که این بسته 5 گیگ 6 تا 12 ظهر امده بود ، یکبار گرفتم سرعت دانلودم بین 600-900 بود ، اما الان که بسته میگیرم سرعت ام بین 250-300 هست !
    دلیل اش چی میتونه باشه ، به خاطر اینکه شرایط دقیقا مثل قبل هست و هیچ تغییر نکرده ،

به نظرتون سرعتو محدود کردن ؟ یا اینکه استفاده کاربرها تو اون بازه زیاد شده ؟

بعید میدونم سرعتو محدود کنه ایرانسل
    صددرصد به استفاده کاربرای محدوده تون بستگی داره
    همچنین وابستگی زیادی به سروری که ازش دانلود میکنید داره
    برای من سرعت سرور خارجی 1 مگابایته حدودا
    سرورای داخلی حدود 200 کیلوبایت!
    :|

2. این کاربر از smsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hady1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام!!!

ببخشید سرعت اینترنت ایرانسل برادرم حدو 1 مگابایت هست ولی از خودم به زور به 450 میرسه باید چه کار کنم؟!مشکل چیه؟
    سرعت دانلودتون همزمان اینجوری هست یا توی زمان‎های متفاوت؟ از یک سرور اینجوری هست یا از جاهای مختلف؟

بعید میدونم سرعتو محدود کنه ایرانسل
    صددرصد به استفاده کاربرای محدوده تون بستگی داره
    همچنین وابستگی زیادی به سروری که ازش دانلود میکنید داره
    برای من سرعت سرور خارجی 1 مگابایته حدودا
    سرورای داخلی حدود 200 کیلوبایت!
    :|
    آره، بنظر منم بخاطر شلوغ شدن سرعت کم شده. البته اینم در نظر داشته باشید که سرعت دو طرفه هست، یعنی همینقدری که سرعت شما توی سرعت دانلود تأثیر داره، سرعت سروری که ازش دانلود می‎کنید هم مهمه. اکثر سرورهای دانلود پورت 100مگابیت دارن یعنی حداکثر میشه با سرعت 12 مگابایت بر ثانیه ازشون دانلود کرد. یعنی اگه 12 نفر همزمان از یه سرور دانلود کنن، سرعت همه‎شون 1 مگابایت برثانیه خواهد بود.
    از سرور سایت‎های دانلود معروفی مثل دانلودها در هر لحظه تعداد زیادی همزمان دارن دانلود می‎کنن و این سرعت هر فرد رو کاهش میده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

در استان اذر بایجان شرقی
    پوشش شهر سردرود کاملتر شد. و پوشش از ورودی تا پارک جنگلی کامل شد.
    آقا رضا چرا آنتن با کد GSM T5846 واقع در خیابان شهید عابد تبریزی منطقه ایل گلی تبریز را به LTE مجهز نکردین؟ من نگاه میکنم فقط پشت هر کدوم 1 RRU هس

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان.

من وقتی از رایتل استفاده میکنم H+ میگیرم و سرعت تا 2مگ هم تو اسپید تست بالا میره ،اگر اینترنت حرفه ای هم باشه که تا 3.5 بالا میره ولی وقتی از ایرانسل استفاده میکنم یه لحظه H هست لحظه بعد E !
    سرعتم رو3G از 0.50 مگ بالاتر نمیره تو تست ها!
    میخواستم بدونم ایرانسل هم مثل رایتل اینترنت حرفه ای داره که با خریدش سرعت افزایش پیدا کنه؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان.

من وقتی از رایتل استفاده میکنم H+ میگیرم و سرعت تا 2مگ هم تو اسپید تست بالا میره ،اگر اینترنت حرفه ای هم باشه که تا 3.5 بالا میره ولی وقتی از ایرانسل استفاده میکنم یه لحظه H هست لحظه بعد E !
    میخواستم بدونم ایرانسل هم مثل رایتل اینترنت حرفه ای داره که با خریدش سرعت افزایش پیدا کنه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان.

- - - Updated - - -

سلام دوستان.

خیر ایرانسل بر خلاف رایتل و همراه اول فقط یک سرعت رو ارائه میده.

7. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

خیر ایرانسل بر خلاف رایتل و همراه اول فقط یک سرعت رو ارائه میده.
    با طرح های ارزون ایرانسل کیفیت اینترنتش شدیدا پایین اومده...طرح میده باید همزمان پهنای باندم افزایش پیدا کنه که متاسفانه چنین اتفاقی نیوفتاده

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

9. 3 کاربر از reza2700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kourosh4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

يه توضيح مهمی در مورد همزمانی استفاده از بسته ها هست که دوستان بايد توجه داشته باشن! من يک بسته هديه 10 گيگ 3 ماهه روی سيم کارتم بود و يک 10 گيگ شبانه هم خريدم اما هر کاری کردم همش رو از اعتبار 10 گيگ هديه کم کرد و وقتی اون تموم شد رفت سراغ بسته روزانه...تو سايت چيزی در مورد اولويت داشتن بسته ها ننوشته و اينجوری کاشف به عمل اومد...نکته ديگه اينکه رو حرف يکی از کاربرای اينجا من دو تا بسته شبانه خريدم که مانده اش بيفته برای روز بعد که اينم امکان نداره و توی سايت ايرانسل کامل توضيح داده اما فکر کنم جديد هست! خلاصه حواس تون جمع باشه ضرر نکنيد مثل من..

بسته‌های ۵ و ۱۰ گیگابایتی یک روزه تنها در زمان مشخص شده قابل استفاده بوده و حداکثر ۲۴ ساعت پس از خرید اعتبار دارند. به عنوان مثال، اگر بسته قابل استفاده در فاصله ۲ تا ۶ بامداد را، در همین فاصله زمانی (یعنی ۲ تا ۶ بامداد) خریداری کنید، تنها تا ساعت ۶ بامداد همان روز امکان استفاده از آن را خواهید داشت اما اگر آن را پیش از ساعت ۲ بامداد بخرید، در اولین فاصله زمانی ۲ تا ۶ بامداد قابل استفاده خواهد بود. ضمنا اگر بسته را پس از ساعت ۶ بامداد خریداری نمایید، می‌توانید آن را در فاصله زمانی ۲ تا ۶ بامداد روز بعد استفاده کنید.

- - - Updated - - -

يه توضيح مهمی در مورد همزمانی استفاده از بسته ها هست که دوستان بايد توجه داشته باشن! من يک بسته هديه 10 گيگ 3 ماهه روی سيم کارتم بود و يک 10 گيگ شبانه هم خريدم اما هر کاری کردم همش رو از اعتبار 10 گيگ هديه کم کرد و وقتی اون تموم شد رفت سراغ بسته روزانه...تو سايت چيزی در مورد اولويت داشتن بسته ها ننوشته و اينجوری کاشف به عمل اومد...نکته ديگه اينکه رو حرف يکی از کاربرای اينجا من دو تا بسته شبانه خريدم که مانده اش بيفته برای روز بعد که اينم امکان نداره و توی سايت ايرانسل کامل توضيح داده اما فکر کنم جديد هست! خلاصه حواس تون جمع باشه ضرر نکنيد مثل من..

بسته‌های ۵ و ۱۰ گیگابایتی یک روزه تنها در زمان مشخص شده قابل استفاده بوده و حداکثر ۲۴ ساعت پس از خرید اعتبار دارند. به عنوان مثال، اگر بسته قابل استفاده در فاصله ۲ تا ۶ بامداد را، در همین فاصله زمانی (یعنی ۲ تا ۶ بامداد) خریداری کنید، تنها تا ساعت ۶ بامداد همان روز امکان استفاده از آن را خواهید داشت اما اگر آن را پیش از ساعت ۲ بامداد بخرید، در اولین فاصله زمانی ۲ تا ۶ بامداد قابل استفاده خواهد بود. ضمنا اگر بسته را پس از ساعت ۶ بامداد خریداری نمایید، می‌توانید آن را در فاصله زمانی ۲ تا ۶ بامداد روز بعد استفاده کنید.

11. این کاربر از kourosh4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nima.g22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام

دوستان شبکه 4G چهارمی انگار در تهران قابل دریافته

من سرچ زدم چهار شبکه 4G پیدا کرد

به اسم 43212

کسی چیزی در موردش میدونه؟ممکنه برای وایمکس باشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با طرح های ارزون ایرانسل کیفیت اینترنتش شدیدا پایین اومده...طرح میده باید همزمان پهنای باندم افزایش پیدا کنه که متاسفانه چنین اتفاقی نیوفتاده

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
    کاملا درسته متاسفانه جز منفعت خودشون چیزی براشون اهمیت نداره. در ابتدا ی سال با تبلیغات فراوان بسته های بلند مدت یکساله و شش ماهه فروختند.حالا آمدند همون پهنای باندی رو که یکبار در قالب این طرح ها فروخته اند دوباره تحت عنوان دیگر به مردم میفروشند. فروختن طرح های جدید بدون افزایش پهنای باند که منجر به افت شدید کیفیت برای طرح های فروخته شده قبلی هم شده دقیقا مصداق دزدی در روز روشنه.منی که بابت هر گیگا بایت دو هزار تومن داده ام پهنای باندم با طرح هر گیگ صد تومن به اشتراک گذاشته میشه. منطقه ما در ساعات شب تا بالای نود درصد افت سرعت پیدا کرده ایم. از یک مگا بایت به زیر صد کیلوبایت در ثانیه رسیده و جالبه هیچ پاسخگویی هم وجود ندارد. ایرانسل ديگه در دزدی دست همه رو از پشت بسته. این طرحم که تموم بشه سیمکارتش رو میشکنم میندازم دور.

14. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

دوستان يه سوال در مورد بسته ها دارم:
    من الان بسته 6 ماهه 30 گيگ رو دارم ميتونم در همين حين از بسته هاي روزانه 5 و 10 گيگ استفاده كنم؟يا نه اگه اين بسته ها رو بزنم بسته 6ماهم ميپره ؟!!! ميشه يه توضيحي بدين؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •