و جایزه خرس طلایی میرسه به های وب
حقه باز ترین شرکت
و جایزه خرس طلایی میرسه به های وب
حقه باز ترین شرکت
ببخشید، جسارت نباشه، ولی مگه قرار بود غیر از این باشه؟
از روزی که صحبت از ترافیک های وب بود قرار بر همین بود،ماهی 275 گیگ بین الملل برای سرویس 16، الآن هم همینه...
اگر من بد متوجه شدم ممنون میشم روشنم کنید.
توی اون جدول مقایسه که توسط زومیت هم ارائه شد، این مسئله عنوان شده، الآن این بیچاره(!) کجاش دزد یا حقه بازه.![]()
از لحاظ حجم که های وب الان اول هست ولی خوب میشد اگه دانلود رایگان شبانه هم به سرویس هاشون اضافه میکردن.
دوستان مسیر اتصالتون به اون ور آب از کدوم کشور میگذره ؟ مال من از امارات رد میشه و پینگم به اروپا از 200ms کمتر نمیشه در صورتی که با مخابرات 100ms کمتر بود . کسی راهی نداره که این پینگ رو بهتر کرد یا تنها راه تخلیه هست ؟
دوست عزیز های وب سرویس گیمینگ نداره و به درد گیمر ها نمیخوره هر چی هم زنگ بزنی پشتیبانی کاری نمیکنه پس بهتره بری از یک جای دیگه اینترنت بگیری.
به نظرم های وب باید شبانه هم اضافه کنه
الان شاتل و پارس آنلاین و فن آوا شبانه هم میدن
من كه يك اشتباه بزرگ انجام دادم و خطم رو اط پارس آنلاين قطع
و به هاي وب منتقل كردم مثل ..... پشيمونم
هر چي هم زنگ ميزنم پشتيباني ميگه شما خطت نويز داره
در حاليكه همين خط و با اين شرايط 8 سال توي پارس آنلاين بودش و نويز نداشت
نريد هاي وب
لطفا دوستانی که میان از کیفیت های وب اظهار نارضایتی می کنن بگن از کدوم منطقه تهران یا شهرستان ها هستن
تا افرادی که میخوان از های وب سرویس بگیرن بدونن تو منطقه اونها وضعیت چجوری
اگر در قوانینی که می توشن یک بند اضافه می کردن که ترافیک رو بر اساس حجم بین الملل باید به مشتری اعلام کنند و حجم داخلی رو بر اساس ضریب، اینجور عنوان های گمراه کننده و گیج کننده رو نداشتیم.....
اعلام کردن هنوز تایید نشده، چند روز دیگر مجدد خرس طلایی دوباره برگذار می شه
من تصمیم دارم به عنوان خط اصلی باسه استفاده روزانه برای چند نفر به احتمال زیاد بین فن اوا و های وب روی یکیشون برم که جوابگوی ترافیک مصرفی باشم... باید همینجور سبک سنگین کنم ببینم در نهایت کدوم مناسب تر میشه که بره خط اصلی![]()
خیلی جالبه
من طرح سه ماهه قرمز داشتم. 3 ماه 3 فشفشه 30 گیگی
الان رفتم تو پنل کاربری دیدم که طرح من رو تبدیل به 8 مگ محدود کردند
سرعتم هم 2 روزه نصف شده.
خوب تکلیف منی که دوست دارم سرعت بیشتر داشته باشم ولی 70 گیگ هم مصرف ندارم چه برسه به 270 گیگ چیه؟
اینجوری باید برای اینکه سرعت قبل رو داشته باشم 2 برابر قبل هزینه کنم.
وقتی هم یه مدت با یه سرعت بالا کار میکنی و عادت میکنی، خیلی سخته که سرعتت رو کم کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)