تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1678 از 2605 اولاول ... 67811781578162816681674167516761677167816791680168116821688172817782178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,771 به 16,780 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

شاید نزدیک‌ترین شرایط به وضعیت ایران رو استرالیا داره. اونجا هم به خاطر دور بودنش از مناطق اصلی رشد اینترنت (آمریکای شمالی و اروپا) پهنای باند اینترنتش چندان قابل توجه نیست و به همین خاطر سرویس‌های حجمی مشابه ایران داره. اگه کسی علاقه‌مند به دونستن باشه می‌تونه به این سایت سر بزنه ببینه نمونه سرویس‌های استرالیا چه طورین:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اونا از لحاظ موقعیت مکانی مشکل دارن
    ولی ایران میشه نمیخوان

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

2. 3 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

بله تقریبا تمامی سرویس های نامحدود جهان FUP دارن و نمیذارن هرکار دلت خواست بکنی ولی خوب بعضی ها مثل کامکست شرایط سختی رو در نظر میگیرن (که نتیجه سوء استفاده از وضعیتشونه چون کامکست خیلی جاها سرویس ارائه میده که نمونه مشابهی وجود نداره!) و بعضی ها هم مثل ویرجین مدیا FUP هاشون تقریبا یعنی نامحدود واقعی.

مثلا سرویس های Broadband‌ ویرجین مدیا که در لینک زیر میتونید لیستش رو ببینید (از منوی بالا اینترنت خالی رو انتخاب کنید نه اینترنت و تلفن) حداقل سرعتشون ۵۰ مگابیته که ماهی ۳۰ پونده که تقریبا ۱۶۴ هزار تومن به پول ما میشه. ویرجین مدیا دارای FUP هست اما فقط بر روی آپلود ! و دانلود رو میتونید ۲۴/۷/۳۶۵ فول استفاده کنید. این دیگه دست شماست که مثلا در انگلستان از ویرجین مدیا سرویس بگیرید یا از یک شرکت دیگه با یک دهم قیمت ویرجین مدیا بگیرید که ۱۰۰ گیگ FUP دانلود داره. هستن افرادی که سرویسی مثل سرویس فوق رو میگیرن (یا ۲۰۰ مگابیت ۲۲۰ هزار تومنی) و بین واحدهای یک آپارتمان به اشتراک میذارن و در نتیجه با هزینه کمتر به صورت توافقی استفاده میکنن.

سرویس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مصرف منصفانه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا شما بگید سرویس ۵۰ مگابیت بدون محدودیت دانلود در ایران چه قیمتی میشه تهیه کرد ؟! احتمالا اگر مخابرات ۴ مگابیت نامحدود میداد قیمتش همین ۱۶۰ تومن درمیومد.

4. 2 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اونا از لحاظ موقعیت مکانی مشکل دارن
    ولی ایران میشه نمیخوان

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    درسته. حق با شماست. وقتی وزارت ارتباطات اومد یه مقدار پهنای باند رو اضافه کرد و از زیر 100 گیگابیت به 280 گیگابیت رسوند، بلافاصله بعضیا که سرشناس هم هستن این کار رو ممنوع یا بهتر بگم حرام کردن. همین اینترنت با همه این مشکلاتش رو باز هم نمی‌تونیم مثل بچه آدم استفاده کنیم. همین ف.ی.ل.ت.ر.ینگ مزخرفه همیشه رو اعصابه. حرف منم این نبود که اینترنت ایران مشکلی نداره. من فقط به دوستانی که از اعمال محدودیت حجمی متعجب بودن گفتم اصولن اعمال محدودیت یه بحث تکنیکال و فنیه. الزامن ربطی به سودجو بودن ISPها یا سیاست‌های حکومت نداره.

درست مثل جاده چالوس که مواقع تعطیلات چون استفاده کننده ازش زیاد می‌شه، محدودیت تردد داره. خود به خود سرعت ماشینا توش کم می‌شه. پلیس تردد کامیونا رو توش ممنوع می‌کنه یا حتی جاده رو یه طرفه می‌کنه. خوب اینا محدودیت فنی اون جاده است. بیشتر از اون کشش نداره خوب.

ولی اگه همین جاده چالوس کیفیت آسفالتش خراب باشه یا راه به راه جلوی ماشینا رو پلیس بخواد بگیره و ایست بازرسی بذاره دیگه وافعن احمقانه است.

6. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شاید نزدیک‌ترین شرایط به وضعیت ایران رو استرالیا داره. اونجا هم به خاطر دور بودنش از مناطق اصلی رشد اینترنت (آمریکای شمالی و اروپا) پهنای باند اینترنتش چندان قابل توجه نیست و به همین خاطر سرویس‌های حجمی مشابه ایران داره. اگه کسی علاقه‌مند به دونستن باشه می‌تونه به این سایت سر بزنه ببینه نمونه سرویس‌های استرالیا چه طورین:
    استرالیا رو گفتی یاد یه چیزی افتادم !
    من انلاین زیاد بازی می کنم بعد تو انجمن مربوط به بازی دیدم یکی یه تاپیک زده در مورد اینکه مثلا بیاید تست speedtest رو share کنید ببینیم سرعتاتون چطوره بعد دیدم یه شخصی اومده از استرالیا ( پرچمش کنار اسمش زده میشه ) میگه بدترین نت دنیا رو استرالیا داره بعد سر اونم کلی بحث شد که خیلی طولانی میشه اگه بگم !
    اما این که کلا داستان ما تو نت فرق داره و گیر وحوش آدم خوار قرون وسطایی افتادیم که شکی نیست .

8. 2 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

بله تقریبا تمامی سرویس های نامحدود جهان FUP دارن و نمیذارن هرکار دلت خواست بکنی ولی خوب بعضی ها مثل کامکست شرایط سختی رو در نظر میگیرن (که نتیجه سوء استفاده از وضعیتشونه چون کامکست خیلی جاها سرویس ارائه میده که نمونه مشابهی وجود نداره!) و بعضی ها هم مثل ویرجین مدیا FUP هاشون تقریبا یعنی نامحدود واقعی.

مثلا سرویس های Broadband‌ ویرجین مدیا که در لینک زیر میتونید لیستش رو ببینید (از منوی بالا اینترنت خالی رو انتخاب کنید نه اینترنت و تلفن) حداقل سرعتشون ۵۰ مگابیته که ماهی ۳۰ پونده که تقریبا ۱۶۴ هزار تومن به پول ما میشه. ویرجین مدیا دارای FUP هست اما فقط بر روی آپلود ! و دانلود رو میتونید ۲۴/۷/۳۶۵ فول استفاده کنید. این دیگه دست شماست که مثلا در انگلستان از ویرجین مدیا سرویس بگیرید یا از یک شرکت دیگه با یک دهم قیمت ویرجین مدیا بگیرید که ۱۰۰ گیگ FUP دانلود داره. هستن افرادی که سرویسی مثل سرویس فوق رو میگیرن (یا ۲۰۰ مگابیت ۲۲۰ هزار تومنی) و بین واحدهای یک آپارتمان به اشتراک میذارن و در نتیجه با هزینه کمتر به صورت توافقی استفاده میکنن.

مصرف منصفانه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا شما بگید سرویس ۵۰ مگابیت بدون محدودیت دانلود در ایران چه قیمتی میشه تهیه کرد ؟! احتمالا اگر مخابرات ۴ مگابیت نامحدود میداد قیمتش همین ۱۶۰ تومن درمیومد.

اینم قیمت 4 مگابیت نامحدود وایمکس ما

محتوای مخفی: price 

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چند وقت پیش داشتم تو همون تاپیک که گفتم با یه امریکایی حرف میزدم گفت من نت 5 مگ دارم ماهی 45 دلار .
    گفتم چی شوخی میکنی گفت نه من تو بدترین ایالت امریکا زندگی می کنم نیگا بود ( می سی سی پی ) .
    می گفت من اطراف شهرم اینجا هیچ راه دیگه ای هم ندارم مجبورم اینو بگیرم اینو دیگه خود طرف می گفت اما خوب مثلا کسی نمیاد چنین چیزی رو بزرگ کنه بگه پس نت تو امریکا بده الان دیگه همه یه نت معقول دارن اون ور ...
    من دو تا عموهام کالیفرنیا زندگی می کنن خودشون بالای 50 مگ دارن ولی جالبه دختر عموم که 14 سالشه اومده بود ایران تابستون می گفت هیچی نت آلمان نمیشه ! ( تو فرودگاه فرانکفورت رو آی پد استفاده کرده بود ) !
    راستم میگه آلمان نتش فوق عالیه !

11. 2 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بله. همه جای دنیا سرویس بهتر و با کیفیت بالاتر گرونتره. من تو همون چند تا پست قبلیم اشاره کردم که خود گوگل فایبر هم با این که محدودیت مشخصی نداره، اما دست خودش رو تو شرایط سرویس باز گذاشته که اگه یه زمانی به مشکل تراکم پهنای باند برخورد، سرعت یا سرویس کاربران پرمصرف رو محدود کنه.

رفتار متفاوت شرکت‌ها تو کشورهای دیگه دلایل خاص خودش رو هم می‌تونه داشته باشه. الآن تو انگلیس شما اگه بخوای اینترنت DSL داشته باشی باید خط تلفنت هم ما همون شرکت باشه. اونجا شرکت‌ها خدمات مخابراتی و ISP و حتی تلویزیون کابلی رو با هم ارائه می‌دن. یعنی اگه از BT بخوای اینترنت DSL بگیری حتمن باید خط تلفن رو هم از خودشون اجاره کنی که بر خلاف تصور خیلی از ماها اجاره ماهیانه خط تلفن تو اونجا هزینه‌اش قابل توجهه و حتی ممکنه از هزینه خود سرویس اینترنت هم بیشتر در بیاد. من نمی‌دونم این ویرجین مدیا که شما مثال زدی چه سهمی از بازار شبکه مخابرات و اینترنت انگلیس رو داره، اما یه شرکتی مثل BT که قبلنا شرکت ملی مخابرات بریتانیا بوده، شبکه‌اش گسترده است و احتمالن بزرگترین شرکته. طبیعتن ممکنه شرکت‌های کوچکتر برای رقابت با یه همچین شرکت بزرگی مجبور بشن قیمت‌هاشون رو بشکنن یا محدودیت‌های کمتری اعمال کنن.

از این حرفا گذشته، در مورد سروسی 4مگابیت نامحدود، همین الآن، آسیاتک سرویس نامحدود 4مگ برنزی رو با حداقل 160 گیگ ترافیک در ماه (یه چیزی تو مایه همون Data Cap خارجیا) داره می‌ده 190 هزار تومن. یعنی یه چیزی تو مایه 60 دلار در ماه.

راجع به سرویس 50 مگ خونگی هم نمی‌شه حرفی زد. چون هنوز تو ایران متوسط سرعت کاربرا با ADSL2+ زیر 5مگابیته. بنابراین بحث 50مگابیت اصلن محلی از اِعراب نداره.

13. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

استرالیا رو گفتی یاد یه چیزی افتادم !
    من انلاین زیاد بازی می کنم بعد تو انجمن مربوط به بازی دیدم یکی یه تاپیک زده در مورد اینکه مثلا بیاید تست speedtest رو share کنید ببینیم سرعتاتون چطوره بعد دیدم یه شخصی اومده از استرالیا ( پرچمش کنار اسمش زده میشه ) میگه بدترین نت دنیا رو استرالیا داره بعد سر اونم کلی بحث شد که خیلی طولانی میشه اگه بگم !
    اما این که کلا داستان ما تو نت فرق داره و گیر وحوش آدم خوار قرون وسطایی افتادیم که شکی نیست .
    این «وحوش آدم خوار قرون وسطایی» رو خیلی خوب اومدی.

15. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

الان مثلا شاتل گفته می خواد تو دوسال اینده 300 مگ بده البته 300 مگ اینترانت نه نت واقعی !
    ولی اینم وعده ای بیش نیست .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چند وقت پیش داشتم تو همون تاپیک که گفتم با یه امریکایی حرف میزدم گفت من نت 5 مگ دارم ماهی 45 دلار .
    گفتم چی شوخی میکنی گفت نه من تو بدترین ایالت امریکا زندگی می کنم نیگا بود ( می سی سی پی ) .
    می گفت من اطراف شهرم اینجا هیچ راه دیگه ای هم ندارم مجبورم اینو بگیرم اینو دیگه خود طرف می گفت اما خوب مثلا کسی نمیاد چنین چیزی رو بزرگ کنه بگه پس نت تو امریکا بده الان دیگه همه یه نت معقول دارن اون ور ...
    من دو تا عموهام کالیفرنیا زندگی می کنن خودشون بالای 50 مگ دارن ولی جالبه دختر عموم که 14 سالشه اومده بود ایران تابستون می گفت هیچی نت آلمان نمیشه ! ( تو فرودگاه فرانکفورت رو آی پد استفاده کرده بود ) !
    راستم میگه آلمان نتش فوق عالیه !
    راستش از ISPهای آلمانی زیاد اطلاعی ندارم. چون یه ذره هم از آلمانی سر در نمی‌آرم.

18. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •