سلام..زنگ زدم پلیس +10 و گفتش که10 روز دیگه میاد انشالله. انشالله بعداز شبهای قدر و 23 جواب اومده به احتمال زیاد..منم مردم از استرس..استرس که نه ولی خب هرکی دوس داره تکلیف خودشو بدونه دیگه
سلام..زنگ زدم پلیس +10 و گفتش که10 روز دیگه میاد انشالله. انشالله بعداز شبهای قدر و 23 جواب اومده به احتمال زیاد..منم مردم از استرس..استرس که نه ولی خب هرکی دوس داره تکلیف خودشو بدونه دیگه
کسی میدونه این مصاحبه گزینش نفت چیه؟از همون جزوه ها می پرسن
بروبچ من بخاطر اینکه کار واجبی داشتم از پادگان یه روز زودتر مرخصی اومد (بدون برق مرخصی "جیم" زدم) در حالی که برگه مرخصیم برای امروز بود... حالا سوالم اینجاست چه شرایطی روز شنبه انتظارم رو میکشه؟
قراره دوشنبه هفته آینده بهمون میان دوره بدن نکنه منو برای تنبه نگه دارن؟ در ضمن نهست خوردن تو آموزشی اضاف داره یا آخرش حذف میشه؟
شما نهست کردی و این نهست تا شنبه ۲ روز میشه به ازای هر روز نهست ۳ روز اصافه خدمت داریم که برای شما ۶ روز میشه. شاید فرمانده بخششه اما توجه داشته باش که افراد میگن آموزشی اضاف نداره که سخت در اشتباه هستند اضاف در دوران اموزشی در پرونده ثبت میشه و پس از تقسیم با انتقال به یگان پرونده شما نیز ارسال میشه.
سلام دوستان. من نیروی زمینی ارتش هستم. کسایی که تو ساری یا دو آب مازندران که زیر شاخه نیروی زمینی ارتش هست خدمت کردن می خوام بپرسم چه جور جایی هستن؟ من آموزشی 02 هستم.
سلام
اگر امکان داره
وظایف پاس بخش توضیح بدین
Last edited by hkali1; 25-07-2013 at 13:59.
پاسبخش وظایف زیر را دارد :
1- تعویض به موقغ پست ها
2- سرکشی به پست ها در طول مدت نگهبانی
3- نظارت بر خشاب گذاری و خشاب برداری
4- اجرای دستورات سلسه مراتب نگهبانی
5-داشتن صورت اسامی پاس ها و شناخت محل هر پست
6- برقراری نظم و آماده نگه داشتن نگهبان یا پاسدار
در کل یعنی اگر نگهبان دسشویی داشت جاش می ایستی تا بره بیاد. اگه مشکلی براش پیش اومد مثل مریضی، میری جاش می ایستی. چند بار بهش سر می زنی و تشنگی و گشنگی و ... رو برطرف می کنی... شب بیدارش می کنی بره سر پستش.
پاسبخش بهترین نوع نگهبانی هستش.باید سر ساعت پستت مثلا پاس 2 بیدار شی تمامی نگهبانهای مربوط به پاس 2رو ببری سر پستاشون بزاری و بهشون تو مدت 2 ساعت پستت سر بزنی که ترک پست نکرده باشن یا نخوابیده باشن.من که پاسبخش میشم فقط بیدار میکنمشون و بعدش میخوابم.البته پاسبخشی تو دوران آموزشی با دورانی که وارد یگان میشی خیلی فرق میکنه ولی کلیتش یکی هستش
تو آموزشی پاسبخشی بهترین نوع نگهبانیه. درست... ولی بسته به یگانی که توش خدمت می کنی پاسبخشی میتونه خوب یا افتضاح باشه.
1- وقتی پاسبخش چند تا سرباز یک آجری و دو آجری بشی و بگیری بخوابی و بهشون سر نزنی و بعد یکیشون به افسر جانشین یا افسر سر بگه پاسبخشم نیومده و 10 روز اضاف خوردی ، اونموقع می فهمی پاسبخشی بدترین نوع نگهبانیه و آرزو می کنی نگهبان باشی تا پاسبخش. بستگی زیادی به نگهبان هات داره.
2- وقتی فاصله ی بین پست هات اونقدر زیاد باشه که فاصله ی اولین پست تا آخرین پست 30 دقیقه اونهم وسط بیابون باشه اونموقع می فهمی پاسبخشی بدترین نوع نگهبانیه.
در غیر اینصورت پاسبخشی خوبه.
البته من تو یگان ماهی سه بار پاسبخشم ولی در بقیه ی موارد افسر گردانم که این نوع نگهبانی از همه ی نگهبانی ها بدتره و بدترین نوع نگهبانیه. دعا کن افسر گردان نشی...البته افسر گردان شدن هم بستگی به جایی که هستی داره. ممکنه یه جا خوب باشه و یه جا بد...
به تعداد سرباز و پست نگهبانی هم بستگی داره؟
Last edited by hkali1; 26-07-2013 at 00:59.
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)