تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1678 از 4105 اولاول ... 678117815781628166816741675167616771678167916801681168216881728177821782678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,771 به 16,780 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام به تمامی دوستان

کسی نرفته پلیس +10 ببینه که کد برج 6 رو زدن یا نه یا؟(آخه مردیم از استرس )

(اصلا مشخص هست که دقیقا چه تاریخی ما کد میخوریم یا نه؟)
    سپاس فراوان
    سلام..زنگ زدم پلیس +10 و گفتش که10 روز دیگه میاد انشالله. انشالله بعداز شبهای قدر و 23 جواب اومده به احتمال زیاد..منم مردم از استرس..استرس که نه ولی خب هرکی دوس داره تکلیف خودشو بدونه دیگه

2. 2 کاربر از majidkorg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shr776's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کسی میدونه این مصاحبه گزینش نفت چیه؟از همون جزوه ها می پرسن

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

بروبچ من بخاطر اینکه کار واجبی داشتم از پادگان یه روز زودتر مرخصی اومد (بدون برق مرخصی "جیم" زدم) در حالی که برگه مرخصیم برای امروز بود... حالا سوالم اینجاست چه شرایطی روز شنبه انتظارم رو میکشه؟
    قراره دوشنبه هفته آینده بهمون میان دوره بدن نکنه منو برای تنبه نگه دارن؟ در ضمن نهست خوردن تو آموزشی اضاف داره یا آخرش حذف میشه؟

5. 2 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

شما نهست کردی و این نهست تا شنبه ۲ روز میشه به ازای هر روز نهست ۳ روز اصافه خدمت داریم که برای شما ۶ روز میشه. شاید فرمانده بخششه اما توجه داشته باش که افراد میگن آموزشی اضاف نداره که سخت در اشتباه هستند اضاف در دوران اموزشی در پرونده ثبت میشه و پس از تقسیم با انتقال به یگان پرونده شما نیز ارسال میشه.

7. 3 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseynn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    motelghoo

پيش فرض

سلام دوستان. من نیروی زمینی ارتش هستم. کسایی که تو ساری یا دو آب مازندران که زیر شاخه نیروی زمینی ارتش هست خدمت کردن می خوام بپرسم چه جور جایی هستن؟ من آموزشی 02 هستم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام

اگر امکان داره

وظایف پاس بخش توضیح بدین

Last edited by hkali1; 25-07-2013 at 13:59.

داره خودمونی میشه global_id's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

اگر امکان داره

وظایف پاس بخش توضیح بدین

1- تعویض به موقغ پست ها
    2- سرکشی به پست ها در طول مدت نگهبانی
    3- نظارت بر خشاب گذاری و خشاب برداری
    4- اجرای دستورات سلسه مراتب نگهبانی
    5-داشتن صورت اسامی پاس ها و شناخت محل هر پست
    6- برقراری نظم و آماده نگه داشتن نگهبان یا پاسدار
    در کل یعنی اگر نگهبان دسشویی داشت جاش می ایستی تا بره بیاد. اگه مشکلی براش پیش اومد مثل مریضی، میری جاش می ایستی. چند بار بهش سر می زنی و تشنگی و گشنگی و ... رو برطرف می کنی... شب بیدارش می کنی بره سر پستش.

11. 4 کاربر از global_id بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lotin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    یه جایی

پيش فرض

سلام

اگر امکان داره

وظایف پاس بخش توضیح بدین

پاسبخش بهترین نوع نگهبانی هستش.باید سر ساعت پستت مثلا پاس 2 بیدار شی تمامی نگهبانهای مربوط به پاس 2رو ببری سر پستاشون بزاری و بهشون تو مدت 2 ساعت پستت سر بزنی که ترک پست نکرده باشن یا نخوابیده باشن.من که پاسبخش میشم فقط بیدار میکنمشون و بعدش میخوابم.البته پاسبخشی تو دوران آموزشی با دورانی که وارد یگان میشی خیلی فرق میکنه ولی کلیتش یکی هستش

داره خودمونی میشه global_id's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پاسبخش بهترین نوع نگهبانی هستش.باید سر ساعت پستت مثلا پاس 2 بیدار شی تمامی نگهبانهای مربوط به پاس 2رو ببری سر پستاشون بزاری و بهشون تو مدت 2 ساعت پستت سر بزنی که ترک پست نکرده باشن یا نخوابیده باشن.من که پاسبخش میشم فقط بیدار میکنمشون و بعدش میخوابم.البته پاسبخشی تو دوران آموزشی با دورانی که وارد یگان میشی خیلی فرق میکنه ولی کلیتش یکی هستش
    تو آموزشی پاسبخشی بهترین نوع نگهبانیه. درست... ولی بسته به یگانی که توش خدمت می کنی پاسبخشی میتونه خوب یا افتضاح باشه.
    1- وقتی پاسبخش چند تا سرباز یک آجری و دو آجری بشی و بگیری بخوابی و بهشون سر نزنی و بعد یکیشون به افسر جانشین یا افسر سر بگه پاسبخشم نیومده و 10 روز اضاف خوردی ، اونموقع می فهمی پاسبخشی بدترین نوع نگهبانیه و آرزو می کنی نگهبان باشی تا پاسبخش. بستگی زیادی به نگهبان هات داره.
    2- وقتی فاصله ی بین پست هات اونقدر زیاد باشه که فاصله ی اولین پست تا آخرین پست 30 دقیقه اونهم وسط بیابون باشه اونموقع می فهمی پاسبخشی بدترین نوع نگهبانیه.
    در غیر اینصورت پاسبخشی خوبه.
    البته من تو یگان ماهی سه بار پاسبخشم ولی در بقیه ی موارد افسر گردانم که این نوع نگهبانی از همه ی نگهبانی ها بدتره و بدترین نوع نگهبانیه. دعا کن افسر گردان نشی...البته افسر گردان شدن هم بستگی به جایی که هستی داره. ممکنه یه جا خوب باشه و یه جا بد...

14. این کاربر از global_id بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

تو آموزشی پاسبخشی بهترین نوع نگهبانیه. درست... ولی بسته به یگانی که توش خدمت می کنی پاسبخشی میتونه خوب یا افتضاح باشه.
    1- وقتی پاسبخش چند تا سرباز یک آجری و دو آجری بشی و بگیری بخوابی و بهشون سر نزنی و بعد یکیشون به افسر جانشین یا افسر سر بگه پاسبخشم نیومده و 10 روز اضاف خوردی ، اونموقع می فهمی پاسبخشی بدترین نوع نگهبانیه و آرزو می کنی نگهبان باشی تا پاسبخش. بستگی زیادی به نگهبان هات داره.
    2- وقتی فاصله ی بین پست هات اونقدر زیاد باشه که فاصله ی اولین پست تا آخرین پست 30 دقیقه اونهم وسط بیابون باشه اونموقع می فهمی پاسبخشی بدترین نوع نگهبانیه.
    در غیر اینصورت پاسبخشی خوبه.
    البته من تو یگان ماهی سه بار پاسبخشم ولی در بقیه ی موارد افسر گردانم که این نوع نگهبانی از همه ی نگهبانی ها بدتره و بدترین نوع نگهبانیه. دعا کن افسر گردان نشی...البته افسر گردان شدن هم بستگی به جایی که هستی داره. ممکنه یه جا خوب باشه و یه جا بد...

به تعداد سرباز و پست نگهبانی هم بستگی داره؟
    Last edited by hkali1; 26-07-2013 at 00:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •