تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1678 از 2365 اولاول ... 67811781578162816681674167516761677167816791680168116821688172817782178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,771 به 16,780 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا حمید وقتتون بخیر
    فرقه سابه 2اهم و 4اهم چی هست؟
    سلام
    فرقشون تو کویلهاشونه.زمانی که امپدانس کویل کاهش پیدا میکنه قدرت دریافتی از آمپلیفایر افزایش میابد.
    لینکهای امضاءم رو مطالعه کن.تو این زمینه توضیحات مبسوطی دادم.

2. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا حمید سلام دادا
    حاجی واقعا شوکه شدم نمیدونم چرا...
    پنجشنبه یه جفت 6995EXخریدم با پخش X400وآمپ 526 کنوود که از قبل داشتم شنیده بودم صدای خیلی عالی میده ولی وقتی بردم وصل کردم اصلا جا خوردم صدا قابله میده اصلا نمیدونم چشه صدا بلنده هست تا ولی نه صدای تیوترهاش بلنده نه بیس سنگین میزنه اصلا پاک گیج شدم نمیدونم کجای کار میلنگه .
    این پخش نمیدونم میشه گفت مشکل یا نه قسمت تنظیم بیس وتریبل نداره لود رو هم که روشن میکنی صدازیاد قشنگ نمیشه من تو سیتمهای قبلیم لودو روشن می کردم صدا عالی میشد.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا حمید سلام دادا
    حاجی واقعا شوکه شدم نمیدونم چرا...
    پنجشنبه یه جفت 6995EXخریدم با پخش X400وآمپ 526 کنوود که از قبل داشتم شنیده بودم صدای خیلی عالی میده ولی وقتی بردم وصل کردم اصلا جا خوردم صدا قابله میده اصلا نمیدونم چشه صدا بلنده هست تا ولی نه صدای تیوترهاش بلنده نه بیس سنگین میزنه اصلا پاک گیج شدم نمیدونم کجای کار میلنگه .
    این پخش نمیدونم میشه گفت مشکل یا نه قسمت تنظیم بیس وتریبل نداره لود رو هم که روشن میکنی صدازیاد قشنگ نمیشه من تو سیتمهای قبلیم لودو روشن می کردم صدا عالی میشد.
    سلام
    ممکنه از آمپ باشه چون خیلی ضعیفه.130 وات RMSهست دیگه 100 وات رو باید بهش بدی.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ممکنه از آمپ باشه چون خیلی ضعیفه.130 وات RMSهست دیگه 100 وات رو باید بهش بدی.

بعید میدونم این آمپ به نسبت هیکلش خیلی قوی.جدا از اون تموم واتهایی که رو باندا میزنن بیشتر جنبه تبلیغاتی دارن تا RMSحقیقی این باند قاعدتا با این آمپ باید کاملا درایو میشد.
    من به چیزی اونم خیلی کم شک دارم پخش X400خروجی های 4ولت میده ولی گین آمپلی فکر میکنم رو2.5تنظیم باشه چون روسیستم قبیلم رو2.5بود موقعی که این سیتم و بستم طرف دید صداش صاف ودرهم ریختگی نداره گفت خوبه ولی وقتی صندلی هارو جازدیم و درصندوق و بستم صدا انگار از تو بشکه میاد دلنگ دلنگ داره تا بیس سنگین نمیدونم میتونم منظورمو برسونم یانه .بیسی سنگین باشه بلرزه اصلا نداره کوبش داره قطع میشه اونم خیلی کم .حتی تیوترهاشم صداش جذاب نیست
    Last edited by najee; 20-12-2014 at 11:39.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان من پخش قبلیم فکر میکنم 256کنوود بود واقعا سنگین بود با یه جفت 6984بدون آمپ همچین بیس سنگینی میزد همه فکر میکردن ساب دارم ولی به بلندی صدای ساب نمیرسید که بیرون از ماشین هم صداش زیاد بره ولی داخل اتاق معرکه بود.
    اون پخش تنظیماتش خیلی ساده وعالی بو ترایبل سوا تنظیم میشد باس سوا بود.باس بوست سوا ولودشم سوا واقعا هر کدوم ودست میزدی تو صدا زیاد تاثیر میکرد اما این یکی تریبل سوا وباس سوا که نداره هیچ لود و باس بوست و هم که روشن میکنم یا تغییر میدم تغییر چندانی حس نمیکنم.

نه به بانده می تونم شک کنم نه به پخش چون 6995EXخیلی از 6984 سر تره همون طورX400کنوود که واقعا پخش زیبایی نسبت به U256خیلی می چربه کجای کار میلنگه نمیدونم.
    Last edited by najee; 20-12-2014 at 11:45.

داره خودمونی میشه mft5673's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام پخش پایونیر 9650 bt دارم با امپ کنوود 847 باند عقب 718 ex ولی صدا کمی تیزه بعضی از دوستان میگن به خاطر باند 718 ex صدا تیز شده نظر دوستان چیه
    اگه بخوام عوض کنم چه مدلی پیشنهاد می دین
    اصلا عوض کردنشون کار عقلانی ای هست یا نه از پاسوخگویی شما دوستان متشکرم

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعید میدونم این آمپ به نسبت هیکلش خیلی قوی.جدا از اون تموم واتهایی که رو باندا میزنن بیشتر جنبه تبلیغاتی دارن تا RMSحقیقی این باند قاعدتا با این آمپ باید کاملا درایو میشد.
    من به چیزی اونم خیلی کم شک دارم پخش X400خروجی های 4ولت میده ولی گین آمپلی فکر میکنم رو2.5تنظیم باشه چون روسیستم قبیلم رو2.5بود موقعی که این سیتم و بستم طرف دید صداش صاف ودرهم ریختگی نداره گفت خوبه ولی وقتی صندلی هارو جازدیم و درصندوق و بستم صدا انگار از تو بشکه میاد دلنگ دلنگ داره تا بیس سنگین نمیدونم میتونم منظورمو برسونم یانه .بیسی سنگین باشه بلرزه اصلا نداره کوبش داره قطع میشه اونم خیلی کم .حتی تیوترهاشم صداش جذاب نیست
    526 قویه؟!!
    60 وات در بهترین شرایط خروجی میده.
    کن وود هم تا جائی که من دیدم اکثر اسپیکرهاس استاندارد cea رو پاس کرده.
    در مورد تنظیم گین اگر 2.5 باشه یعنی شما بیشتر از ولتاژ پخشت گین رو باز کردی.باید کم کنی بیاری روی 4 ولت.ولی این ربطی به داستان نداره.
    آمپ مشکل نداره؟بدون آمپ مستقیم وصل کن به خروجیهای پخش ببین صدا رو رولمهای کم چطوره چون ولوم بالا دیستورت میشه.
    حمید جان من پخش قبلیم فکر میکنم 256کنوود بود واقعا سنگین بود با یه جفت 6984بدون آمپ همچین بیس سنگینی میزد همه فکر میکردن ساب دارم ولی به بلندی صدای ساب نمیرسید که بیرون از ماشین هم صداش زیاد بره ولی داخل اتاق معرکه بود.
    اون پخش تنظیماتش خیلی ساده وعالی بو ترایبل سوا تنظیم میشد باس سوا بود.باس بوست سوا ولودشم سوا واقعا هر کدوم ودست میزدی تو صدا زیاد تاثیر میکرد اما این یکی تریبل سوا وباس سوا که نداره هیچ لود و باس بوست و هم که روشن میکنم یا تغییر میدم تغییر چندانی حس نمیکنم.
    نه به بانده می تونم شک کنم نه به پخش چون 6995EXخیلی از 6984 سر تره همون طورX400کنوود که واقعا پخش زیبایی نسبت به U256خیلی می چربه کجای کار میلنگه نمیدونم.
    تو نصب احتمالا مشکل داری.مثبت منفی درست بسته شده؟
    شکی نیست که X400 بهتره.
    سلام پخش پایونیر 9650 bt دارم با امپ کنوود 847 باند عقب 718 ex ولی صدا کمی تیزه بعضی از دوستان میگن به خاطر باند 718 ex صدا تیز شده نظر دوستان چیه
    اگه بخوام عوض کنم چه مدلی پیشنهاد می دین
    اصلا عوض کردنشون کار عقلانی ای هست یا نه از پاسوخگویی شما دوستان متشکرم
    بله 718EX صدای خوبی نداره. کلا 718 اسپیکر جالبی نیست. اگر از نظر مالی مشکل ندارید حتما تعویض نمائید.
    ماشینتون چیه؟
    چقدر میخواهید هزینه نمائید؟
    آمپلیفایرتون هم ضعیفه.تو رنج پائین من هلیکس E69X رو پیشنهاد میکنم.255 تومن.

9. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

دوستان از نظر قدرت و کیفیت صدا و همه چی

بین پخش پایونر و کنوود موندم قیمت هم برام مهم نیست

ممنون میشم از این دو یکی رو بهم پیشنهاد کنید

ممنون

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان تو مثبت منفی که شک ندارم درسته چون اولا فیش فابریکها جانمیخوره (منفی باریکتره)ثانیا اگر از اون سمت برعکس باشه صدا واقعا مشخصمیشه که برعکس.
    منم همین فکرو کردم فردا که تعطیل یکبار گین آمپ رو 4میارم تست میکنم یکبار هم مستقیم وصل میکنم .
    حمید آقا من اگه میگم 526قوی نسبت به باندهای کواک میگم قوی یعنی این آمپ ها کلا مخصوص همین کواک هاست. یعنی شما میگید احتمال داره آمپ ضعیف باشه
    طبق rmsخود باند من اگه بخوام آمپ مناسب ببندم باید یه آمپ با خروجی حداقل 110وات وصل کنم که فکر میکن اگه بخواد اینجور وصل کنم یه بار همینو پل میزنم 90تا خروجی میده اینم امتحان میکنم خوبه ؟؟
    Last edited by najee; 20-12-2014 at 17:00.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید آقا یه چیز دیگه خروجی 4ولت rca با2ولت یا کمتر بیشتر چه فرقی میکنه تو رنج صدا .
    بیشتر باشه بهتره درسته زیاد فرقی نداره؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •