سلام. با تماسی که با دوستان داشتم فعلا این سایت مشکل فنی دارد قرار است به زودی رفع شود.
سلام. با تماسی که با دوستان داشتم فعلا این سایت مشکل فنی دارد قرار است به زودی رفع شود.
ممنون، به این سرعت با دوستانتون تماس گرفتین؟!![]()
آقا رضا یک سوال دیگه هم داشتم، ممنون میشم راهنمایی کنید:
ایرانسل یک مودم جدید ساخت شرکت Gemtek در سایتش قرار داده:
لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روتر LTE رومیزی هست (بدون باطری) که 2 تا پورت LAN و یک پورت USB هم داره.
علاوه بر LTE از TD-LTE و FDD-LTE هم پشتیبانی میکنه. آیا در آینده میشه از این مودم جهت وایمکس TD-LTE ایرانسل استفاده کرد؟
اطلاعات کامل در سایت سازنده:
لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]3GPP Rel 9LTE UE Cat 4TD-LTE Band 38/40/41FDD-LTE Band 1/3/7DC-HSPA+ Band 1/8EDGE Dual BandsRJ-45 10/100/1000 Giga Ethernet x 22x2 11b/g/n Wi-Fi AP (30 users)External Antenna connector (TS-9)[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by iDownload & iGame; 12-11-2015 at 09:06.
سلام. این سوال را قبلا در مورد سایت پرسیده بودید بنده فراموش کردم جواب دهم. یادداشت کرده بودم شما یاداوری فرمودید. بله این مودم خوبی است. تقریبا تمام فرکانسها و تکه باندها را برای نسل 4 ثایت و متحرک پشتیبانی میکند.
ممنون خوش خبر باشید اقا رضا
مگه حداقل شما باعث شید یک حرکتی بکنند درمورد شهرهای خراسان رضوی
دوستان عزیز در اذربایجان شرقی و اردبیل و غربی به علت مسایل اخیر سرعت اینترنت کاهش یافته بود که امروز از ساعت 9 وضعیت اذر بایجان شرقی به وضع عادی رسید . وضعیت اردبیل و ادربایجان غربی هم تا ظهر امروز به سرعت قبلی خواهد رسید.
- - - Updated - - -
دوستان عزیز در اذربایجان شرقی و اردبیل و غربی به علت مسایل اخیر سرعت اینترنت کاهش یافته بود که امروز از ساعت 9 وضعیت اذر بایجان شرقی به وضع عادی رسید . وضعیت اردبیل و ادربایجان غربی هم تا ظهر امروز به سرعت قبلی خواهد رسید.
سلام آقا رضا تهران امیرآباد شمالی 4g ساپورت میکنه یا نه؟
سلام
دوستان من طرح یکساله ایرانسل دارم.
1 روزه 10 گیگ رو فعال کنم از ترافیک اون بسته یکساله کم نمیشه؟ اصلا شدنیه فعال بودن دو بسته 1 روزه و یکساله؟
- - - Updated - - -
Last edited by farshidtt; 12-11-2015 at 15:03.
سلام!!!
ببخشید سرعت اینترنت ایرانسل برادرم حدو 1 مگابایت هست ولی از خودم به زور به 450 میرسه باید چه کار کنم؟!مشکل چیه؟
دوستان یک سوال ، من اون اوایل که این بسته 5 گیگ 6 تا 12 ظهر امده بود ، یکبار گرفتم سرعت دانلودم بین 600-900 بود ، اما الان که بسته میگیرم سرعت ام بین 250-300 هست !
دلیل اش چی میتونه باشه ، به خاطر اینکه شرایط دقیقا مثل قبل هست و هیچ تغییر نکرده ،
به نظرتون سرعتو محدود کردن ؟ یا اینکه استفاده کاربرها تو اون بازه زیاد شده ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)