تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1677 از 4105 اولاول ... 677117715771627166716731674167516761677167816791680168116871727177721772677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,761 به 16,770 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه asroma08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تا جایی که من میدونم دانشگاه آزاد یه ترم بیشتر مرخصی نمیده
    به قول شما به قانون ها هم نمیشه اعتماد کرد،چون هررررررلحظه احتمال برداشتنش هست
    واسه ارشد دانشگاه آزاد چون شهریه هاش خیلی زیاده داوطلب کمه پس احتمال قبولیت همیشه زیاده(من خودم فارغ التحصیل کارشناسی دانشگاه آزادم)
    من اگه جات بودم سربازی رو دودستی میچسبیدم
    مثل الان که بلافاصله بعد از فراغت از تحصیلم فرداش (یعنی دیروز) دفترچه رو فرستادم
    برو خیال خودت رو راحت کن
    من خودم هم همچین دیدگاهی نسبت به دانشگاه آزاد داشتم اما امسال واقعا وقت گذاشتم و احتمالا در دانشگاهی قبول میشم که شاید چندبار دیگه امتحان بدم ، اونجا قبول نشم! اگه دانشگاه معمولی بود مطمئنا حتی 1% هم درنگ نمی کردم اما این یکی واقعا حیفه!

حالا حتما باید فارغ التحصیل شد تا بشه دفترچه رو پست کرد ؟ قبل از تاریخ فارغ التحصیلی امکان نداره ؟ من اواخر شهریور میشه زمان فراغت از تحصیلم!

یک سوال دیگه : میشه همون یک ترم رو مرخصی گرفت و تا بهمن سرباز بود ، کسری رو ثبت کنم و بعد از بهمن برم سر کلاس و سربازی رو نیمه تموم بذارم تا ادامه اشو بعد از پایان تحصیل برم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

دوسته عزیز شما1 بار خالی کردین تو این گرما,ما کله بارای پادگان رو به پادگان دیگه بردیم LOL پس خبر نداری اینکه 02 که داخل افسریه بود به بیابون پرندک منتقل شد تو همین 2 هفته که اومد ! خدا سر شاهده میگم 4 ماه داخل خرم آباد خدمت کردم 35 روز پشته سره هم پست دادم !!!! پاسدار خونه میری 1 شب بخوابی برادر حداقا یک شب در میون استراحت میکنی ! میگم سر پست می خوابی چون خودم همینجور بودم انقدر خسته میشدیم از سره اینکه پشته سره هم نگهبانی میدادن از دیزل هم بد تر بود اصلا D&G باید بهش میگفتی ! مجبور میشیدیم بخوابیم قشنگ یه شب یادمه تو زمستون ملافه بردم جلو در اسلحه خونه که بیرونه اسایشگاه بود باید پست میدادی خداوکیلی پیچیدم به خودم دراز کشیدم خوابیدم حتی خواب هم دیدم = ))) افسر سر هم نیومد ! والا یه جور میگی برجک انگار چیه ! یه طرف برجک همیشه سایست میری اونجا وایمیسی زمستونم میری داخل با پتو متو ROFL !!! حالا شما جاتون خوبه ! همین 3 روز پیش یکی از بچه داخل اسایشگاه داد زد : رتیلللللللللللللللللل ! بلند شدیم دیدیم یه رتیل اندازه کف دست داره راه میره ! میگم که کافیه یه بار جلو تنور بیای یا بری اشپز خونه خدمت کنی به خودت میگی کاش میرفتم پس میدادم دیگ نمیشتم ( 1 هفته داخل اشپزخونه هم بودم ) اهان راستی گفتی تاول !!! هاهاها دسته راستم انقدر داخل تنور رفته انگشت وسطیم پاینش گوشتش انگار آب شده ! انگشته بیلاخم هم تاول زده البته با دستکش !!LOL

پستتم که سره این پسته من ویرایش کردی LOL اهان راستی سربازه رکن هستی داری این حرفا رو میزنی ؟! O: یک بار، بار خالی کردی اوف شدی =))
    دوست گرامی ویراییش کردم ... چون صلاح دیدم اون پست به اون شیوه نباشه بهتره ...

لینک این پست رو بر میدارم به موقع یه نقل قول کامل برات مینویسم تا ببینی چطوری دارم خدمت میکنم ...فقط پست نمیدم.
    این پست خودتون و هم یه نگاهی بندازید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تن برام نمونده که بخوام یکی با دو بکنم با افرادی مثل شما.
    Last edited by microsof; 23-07-2013 at 20:48.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان از بحث و کل کل های بی مورد پرهیز کنید ..
    با تشکر از همکاری شما

4. 6 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nhybgtvfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

من خودم هم همچین دیدگاهی نسبت به دانشگاه آزاد داشتم اما امسال واقعا وقت گذاشتم و احتمالا در دانشگاهی قبول میشم که شاید چندبار دیگه امتحان بدم ، اونجا قبول نشم! اگه دانشگاه معمولی بود مطمئنا حتی 1% هم درنگ نمی کردم اما این یکی واقعا حیفه!

حالا حتما باید فارغ التحصیل شد تا بشه دفترچه رو پست کرد ؟ قبل از تاریخ فارغ التحصیلی امکان نداره ؟ من اواخر شهریور میشه زمان فراغت از تحصیلم!

یک سوال دیگه : میشه همون یک ترم رو مرخصی گرفت و تا بهمن سرباز بود ، کسری رو ثبت کنم و بعد از بهمن برم سر کلاس و سربازی رو نیمه تموم بذارم تا ادامه اشو بعد از پایان تحصیل برم ؟
    برای ارسال دفترچه باید فارغ التحصیل شد،تا یک مدرکی به پلیس+10 ارائه بدی که داری با مدرک لیسانس اعزام میشی
    باید تا آخر شهریور صبر کنی
    سئوال بعدی: فکر نمیکنم بتونی هم از معافیت تحصیلی استفاده کنی و هم بری سربازی(اصلا با عقل جور در نمیاد!!!!)

6. این کاربر از nhybgtvfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

دوسته عزیز شما1 بار خالی کردین تو این گرما,ما کله بارای پادگان رو به پادگان دیگه بردیم LOL پس خبر نداری اینکه 02 که داخل افسریه بود به بیابون پرندک منتقل شد تو همین 2 هفته که اومد ! خدا سر شاهده میگم 4 ماه داخل خرم آباد خدمت کردم 35 روز پشته سره هم پست دادم !!!! پاسدار خونه میری 1 شب بخوابی برادر حداقا یک شب در میون استراحت میکنی ! میگم سر پست می خوابی چون خودم همینجور بودم انقدر خسته میشدیم از سره اینکه پشته سره هم نگهبانی میدادن از دیزل هم بد تر بود اصلا D&G باید بهش میگفتی ! مجبور میشیدیم بخوابیم قشنگ یه شب یادمه تو زمستون ملافه بردم جلو در اسلحه خونه که بیرونه اسایشگاه بود باید پست میدادی خداوکیلی پیچیدم به خودم دراز کشیدم خوابیدم حتی خواب هم دیدم = ))) افسر سر هم نیومد ! والا یه جور میگی برجک انگار چیه ! یه طرف برجک همیشه سایست میری اونجا وایمیسی زمستونم میری داخل با پتو متو ROFL !!! حالا شما جاتون خوبه ! همین 3 روز پیش یکی از بچه داخل اسایشگاه داد زد : رتیلللللللللللللللللل ! بلند شدیم دیدیم یه رتیل اندازه کف دست داره راه میره ! میگم که کافیه یه بار جلو تنور بیای یا بری اشپز خونه خدمت کنی به خودت میگی کاش میرفتم پس میدادم دیگ نمیشتم ( 1 هفته داخل اشپزخونه هم بودم ) اهان راستی گفتی تاول !!! هاهاها دسته راستم انقدر داخل تنور رفته انگشت وسطیم پاینش گوشتش انگار آب شده ! انگشته بیلاخم هم تاول زده البته با دستکش !!LOL

پستتم که سره این پسته من ویرایش کردی LOL اهان راستی سربازه رکن هستی داری این حرفا رو میزنی ؟! O: یک بار، بار خالی کردی اوف شدی =))
    دوست عزیز رتیل؟ من شخصا توی همین برج 4 برام پیش اومده توی 2 ساعتی که توی برجک بودم 3 تا عقرب کشتم! رتیل که هیچ! خدا شاهده بعضی وقتا از بیکاری سر به سر عقرب ها میزارم تا وقت بگذره! برجک های ما سیمانیه.
    از معایب پست دادن یکیش اینه کل سیستم بدنیتو به هم میریزه. دیگه رسما خواب نداری. به خصوص اگه 2-4 و هر روز پست بدی به شدت افسرده میشی و آرزوی یه خواب کامل روی دلت میمونه. من یه مدت 2-4 پست میدادم (الان 2-6 پست میدم)
    وقتی پاسبخش میومد بیدارم کنه بهش میگفتم "من همین الان از پست اومد و حتما داری اشتباه میکنی!!" شبی 2 ساعتم نمیخوابیدم بعد با همون حال صبحش میبرنمون صبحگاه و ورزش و ... در حالی که سربازهای بخش های اداری مثل
    خرس میخوابیدن و از صبحگاه و ... هم معاف بودن. نیروی پستی مظلوم ترین سرباز توی هر پادگانه
    پ.ن: شرمنده این بحثو ادامه دادم ولی هدف فقط اینه دید کسایی که خدمت نرفتن نسبت به جاهای مختلف باز شه
    پ.ن2: هر کی میتونه معاف از رزم بشه بهتره بشه!

9. 4 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

حالا شاید بعضی از دوستان فک کنن قضیه کل انداختن و این حرفاست و کنتورم که نمیندازه !!!

من خودم 2 ماه اول خدمتم در یگان رو مرز ایران عراق تو برجک مرزی گذروندم، جایی که بغیر از 6 نفر آدم هیشکی نبود

از انواع اقسام عقرب و رتیل بگیرید تا مارهای خطرناک همه چی اونجا کشتیم

عصر همین که آفتاب غروب می کرد اگه در برجکو باز میذاشتی حتما یه دونه عقرب میومد تو

همیشه قبل از پوشیدن پوتین باید خوب تکونش میدادی تا جک و جونور توش نباشه

فکرشو بکنید ، روی یه تپه ای که مشترک بین ایران و عراق بود فقط ما برجک داشتیم و بعدا که تو گوگل ارث نگاه کردم دیدم عملا من 2 ماه تو خاک عراق خدمت کردم

همه اینارو گفتم تا بدونید ، وقتی مرخصی اومدم واسه بار اول ، مثل اصحاب کهف شده بودم که بعد از 300 سال از خواب بیدار شده !!!

مثل چی به آدما و ماشینا نگاه می کردم و وقتی کسی با صدای متفاوتی از اون هم خدمتیام صدام میکرد شاخ درمیاوردم !!!

پست هم که دیزل پست بودیم !!! 4 تا سرباز بودیم ، روزا یه نفر پست میداد شبا 2 نفر می شدیم ، یعنی روزا 2ساعت 6 ساعت پست میدادیم اونم تو گرمای بسیاروحشتناکی که تا 45 درجه هم می رسید شبا هم که از ترس پژاک و قاچاقچی های مسلح مشروب آدم خواب به چشمش نمیومد و تمام مدت روزهایی که اونجا بودم این روند ادامه داشت

کاش منم کل خدمتمو تو شهر بودم،تو برجک پست میدادم ، لااقل میدونستم جای امنی پست میدم و 10 کیلومتری پادگان یه ترقه هم در نمی کنن ، ضمن اینکه تو برجک خیلی راحت میشه خوابید اما جایی که من بودم رو خاکریز بدون سنگر سرپا باید فقط راه میرفتی 2 ساعتو
    Last edited by urumchi; 24-07-2013 at 03:03.

11. 11 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام به تمامی دوستان

کسی نرفته پلیس +10 ببینه که کد برج 6 رو زدن یا نه یا؟(آخه مردیم از استرس )

(اصلا مشخص هست که دقیقا چه تاریخی ما کد میخوریم یا نه؟)
    سپاس فراوان
    Last edited by myreza_12345; 24-07-2013 at 08:17.

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

سلام به همگی
    من 31/4/ درخواست اعزام فرستادم
    امروز رفتم پلیس+10 تاریخ اعزامم 1/8/ خورده بود
    حالم گرفته شد،حوصله 2ماه علافی رو ندارم،درخواست تعجیل دادم که 1/6 اعزام بشم
    دعا کنید که موافقت بشه
    بعد از چند روز برم واسه جوابش ؟(استرس دارم)
    شما میگین به احتمال چند درصد موافقت میشه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

سلام به تمامی دوستان

کسی نرفته پلیس +10 ببینه که کد برج 6 رو زدن یا نه یا؟(آخه مردیم از استرس )

(اصلا مشخص هست که دقیقا چه تاریخی ما کد میخوریم یا نه؟)
    سپاس فراوان
    میگن از پنجم تا پانزدهم هر ماه مشخص میشه کجا افتادیم(درکت میکنم)

15. این کاربر از nhybgtvfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •