توضیحات کامل را می تونی اینجا بخونی ( البته انگلیسی )
هر جاش را متوجه نشدی بپرسی دوستا راهنمایی می کنندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
توضیحات کامل را می تونی اینجا بخونی ( البته انگلیسی )
هر جاش را متوجه نشدی بپرسی دوستا راهنمایی می کنندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
شمشیر هرناندوم را من اون اوایل که golden saber معلوم نبود با زرنگیزود گذاشتم برا مارکت و 160.000 $ فروختم و دیروز یکی به مبلغ 50.000 $ و الان یکی به مبلغ 42.000 و چند روز قبل یکی هم به مبلغ 40.000 $ خریدم
یعنی الان 3 تا هرناندو دارم
خودشم 132.000 دادم یعنی فعلا 28.000 $ + 2 تا هرناندو اضافه بردم
![]()
کویست روز شکرگذاری برا امسال اکتیو شد ...
منم کفشش را همین الان گرفتم ( برا ست تعطیلات)
سعید واقعا بابت اطلاع رسانی ازت ممنونم
من هم کفشش رو گرفتم![]()
الان bonus شد :
Bonus with 6 items
+36% Luck
یک ایتم دیگه هم برا ست اومده که فقط از کار در می یاد
driling for oil , exploration در اومده تا حالا
فقط شانسش انگار کمه چون بتا همه دارند خودش را می کشند و تا حالا 5-6 تا در اومده![]()
اینه :![]()
این کوئست رو رفتم الان :
+ 3 skill points towards Toughness![]()
همونطور که میدونید هر کاری 5 تا اسکیل میخواد و با ضرب اونا بهت لابور میده. اما فورت 7 تا اسکیل داره که به صورت مخفی هست. اینم اسکیلهاش. البته این مال دفاع هست برای حمله به جای 2 تا هیدن 2 تا استامینا داره..
![]()
مطمئنی هایدینگ/استانینا و لیدرشیب هر کدومشون 2 تا محاسبه می شوند ؟
اقا کوئست امروز اومد که..خوب شد همه ایتم ها رو داشتم.تموم شد دیگه گرفتم چکمه ها رو..الان 3 تا ایتمش رو دارم.هر 3 رو پوشیدم رفتم grave robber دنبال اون Sled
سعید فکر کنم یکی رو دستت داره بلند میشه برو ترورش کنمطمئنی هایدینگ/استانینا و لیدرشیب هر کدومشون 2 تا محاسبه می شوند ؟
GOOOD منم داشتم نمیدونم یکدونه گوجه ام کجا رفت 2 ساعت علاف شدماقا کوئست امروز اومد که..خوب شد همه ایتم ها رو داشتم.تموم شد دیگه گرفتم چکمه ها رو..الان 3 تا ایتمش رو دارم.هر 3 رو پوشیدم رفتم grave robber دنبال اون Sledاما آخر گرفتم
فعلا دارم لیست کار هامو مشخص میکنم که اونا رو برم زود تر کوئست های درست ترمونو تموم کنم
محتوای مخفی: اینم زنگ تفریح :دی جاتون خالی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)