کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مسدود شدن جیمیل، «یک فرصت حساب میشود و بايد مردم كشور به سمت ايميل ملی هدايتشوند»؛
میزان افراد هدایت نشده چقدر توی این نمونه زیاده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مسدود شدن جیمیل، «یک فرصت حساب میشود و بايد مردم كشور به سمت ايميل ملی هدايتشوند»؛
میزان افراد هدایت نشده چقدر توی این نمونه زیاده
اقعا شاهکار کردن. دستشون درد نکنه قابلیت Forward هم داره.
کسی دانلود میکنه ؟
سرعت من 10
ادیت : یکی امتحان کنه ببینه از سایت های مورد تایید شاتل میشه دانلود کرد یا نه . فک کنم اونام رفتن مرخصی
Last edited by Mohaddi; 10-02-2010 at 01:22.
دانلود تو سایت opera رفته تو کما ، اما از kernel سرعت خوبه . بقیه سایت ها هم کماکان سرعت مزخرفه .
![]()
Last edited by persian33; 10-02-2010 at 02:17.
سرعت دانلود من از لینکای مستقیم خیلی وقته که در 90 درصد اوقات خوبه
ولی یه چیزی به نظرم میرسه :
انگار فایلهای با پسوند mkv یا wmv قابلیت دانلود دیگه ندارن...یعنی کمرشونو زدن
کسی چیزی میدونه ؟
چیکار باید کرد ؟
میشه یه چند تا از اون لینکای مستقیمتو پخ کنی من امتحان کنم
آره فرمت های ویدئویی رو نمیشه دان کرد ، دانلودش به هیچ عنوان شرو نمیشه
نظر من : اینا اومدن سرعت رو تو ساعات شبانه Isp ها که مجانی از قصد کم میکنند تا مردم رو بندازن به جون آی اس پی ها . مثل الان ما ، که همش گیر میدیم به شاتل میگیم محدود کرده سرعت رو ، در صورتی که اینطور نیست .
اینی که گفتم یه نظر بود ، شایدم درست نباشه
یه دونه از این لینک مستقیم هاتو که سرعتش خوبه برا من پخ کن . میخوام امتحان کنم ببینم برا منم خوبه یا نه . شاید لینکای من مشکل داره ، اخه با هر پسوندی سرعت بالاتر از 10 نمیره
شاتل پشتیبانیش جواب نمیده فک کنم دیگه راستی راستی شرو شد.
بله فایل های تصویری صوتی رو نمیتونی دانلود کنی
نظر من : اینا اومدن سرعت رو در ساعات مجانی ISP ها به عمد کم کردن که مردم رو بندازن به جون ISP ها ، مثل الان ما که هی داریم گیر میدیم به شاتل که محدود کردی و فلان . در صورتی که اصلا دست شاتل نیست.
اینا همش نظر بود ، شایدم نتیجه گیری من درست نباشه
یه دونه از این لینک مستقیم هاتو که سرعتش خوبه برا من پخ کن . میخوام امتحان کنم ببینم برا منم خوبه یا نه . شاید لینکای من مشکل داره ، اخه با هر پسوندی سرعت بالاتر از 10 نمیره
شاتل پشتیبانیش جواب نمیده فک کنم دیگه راستی راستی شرو شد.
بله فایل های تصویری صوتی رو نمیتونی دانلود کنی
نظر من : اینا اومدن سرعت رو در ساعات مجانی ISP ها به عمد کم کردن که مردم رو بندازن به جون ISP ها ، مثل الان ما که هی داریم گیر میدیم به شاتل که محدود کردی و فلان . در صورتی که اصلا دست شاتل نیست.
اینا همش نظر بود ، شایدم نتیجه گیری من درست نباشه
کاملا تست شده است و من دارم استفاده میکنم . ربطی هم به ------ نداره بلکه به جای استفاده از دانلودر خودش که احتمالا قیلتره از ie برای دریافت و ارسال استفاده میکنه .
من نمیتونم وارد حساب کاربریم بشم
سما چی ؟
سلام دوستان
رپید شیر برا من درست شده واسه شما هم همینطوره؟
من هم نمیتونم وارد حساب کاربری بشم
ورود ناموق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)