تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1677 از 2550 اولاول ... 67711771577162716671673167416751676167716781679168016811687172717772177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,761 به 16,770 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

مش حسین مجبوری چند وقتی مهمان شاتل بشی
    انقدر نا امیده شده بودم که داشتم به شاتل فکر میکردم
    مش حسین الان پیشگامان هم تبریز سرویس میده و هم سرویس محدود تا 10 مگ و نامحدود تا 1 مگ میده که 128 نامحدودش 23.500 تومن هست.اینم تعرفه هاش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اخه اونو نمیدونم سرعتش چقدره !!! یه وقت دیدی مثل های وب در اومد !!! 25 تومن برای 1 ماه میگیره و سرعت همون 16 کیلوبایت هستش

هیچ کدوم درست نیست!
    هم از اتصالات خارجی استفاده نمیکردم رو این سیستم و هم اینکه ست هست بطور کامل.
    ایده دیگه ای نبود؟

در ضمن بلوط مرکز شهریار رو پشتیبانی میکنه،بررسیش کردی؟
    از idownload هم استفاده نمیکردی؟
    دوستان میگن که تک کانکشن بلوط بده و در ضمن چون پهنای باندش رو از مکس نت میگیره تایم اوتش هم عین همون خواهد بود پس ولش کن
    حسین برو بلوط دیگه!(هی میگفتی سرویس خوبی میده مفته کوفته و.....!)
    این بار دوستان قبل از من زحمت تست اون رو کشیدن ولی خوب نبود !!! من فقط به خاطر تایم اوت زیاد از مخارات اومدم بیرون !!! چه لزومی داره که برم بلوط که دوباره تایم اوت داشته باشه

در ضمن دست آخر همین سرویس 128 نامحدود پارس آفلاین رو گرفتم 27 تومن با 15 تومن رانژ کلا نامرد برای یه ماه 44 تومن ازم پول گرفت (مجبور شدم بدم وگرنه من به این لاشخور ها پول الکی نمیدم ) برای ماه بعد میخوام سرویس جشنوارشون رو بگیرم که خیلی ارزونه (زیر 10 تومن با 3 گیگ ترافیک) و تا 9 مگ باز و شبانه دار

2. 5 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

عجب خریتی کردم نامحدود مخابرات رو جمع کردم

سر صبحی شنگول و منگول رفتم صبانت تا نامحدود بگیرم !!! نرفته تو گفت مرکز شهریار پورت خالی نداریم !!! با شنیدن این فاز از کلم پرید گفتم مرکز شهریار کی به کیه !! کی میفهمه اینترنت یعنی چی که پورت خالی نداشته باشه
    برگشت گفت نداریم فعلا و حداقل باید 3 هفته صبر کنی

از اونجا با هزار امید و آرزو رفتم مکس نت این فاصله بین صبا و مکس رو پیاده اودمدم و واقعا یخ بسته بودم
    دختره ازم پرسید بفرمایید امرتون 3 بار خواستم بگم ثبت نام میخوام بکنم ولی همش گفتم ث ث ثبت دیگه بقیشو نتونستم بگم خودم داشتم از خنده میترکیدم
    وقتی بخم باز شد رفتم تو و بعد مشاهده تعرفه گفتم خوب 512 برنزی رو زده 20 تومن منم گفتم همینو میخوام برای یه ماه !!!
    ولی گفت نمیشه باید سه ماهه بگیری !!! منم گفتم خوب 60 تومن هزینه خود سرویس با 5 تومن رانژ خوبه بذار بگیرم ولی وقتی هزینه 3 ماه رو بهم گفت کلا یخم باز شد 89 تومن با اکراه فراوان پول رو دادم !!! بعد از چند دقیقه اومد و گفت که پورت خالی تو شهریار نداریم منم 90 تومنمو گرفتمو فوری از اونجا جیم شدم!!! حالا هم موندم چی بگیرم که هم ارزون باشه و هم خوب باشه

نظر شما چیه ؟
    ارزونترین سرویس نامحدود؟؟؟!!!! میخوام آسیاشت بگیرم البته اگر پورت داشته باشه
    تو که این همه شرکت عوض کردی باس میدونستی که قبل جمع آوری بهتره بخری خودت تو شرکت عوض کردن که پیشکسوتی
    به ماکس 89 تومن دادی 90 تومن پس گرفتی؟ نزولش بود؟
    برگرد مخابرات بیا همون سرویس جشنواره رو بگیر یه ماهی استفاده کن تا صبا وصل شه البته اگه بدن

4. 4 کاربر از TurkOglu1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

تو که این همه شرکت عوض کردی باس میدونستی که قبل جمع آوری بهتره بخری خودت تو شرکت عوض کردن که پیشکسوتی
    به ماکس 89 تومن دادی 90 تومن پس گرفتی؟ نزولش بود؟
    برگرد مخابرات بیا همون سرویس جشنواره رو بگیر یه ماهی استفاده کن تا صبا وصل شه البته اگه بدن
    دیروز که رفته بودم همارا قصدم فقط جمع آوری سرویس جشنواره بود نمیدونم چی شد جو گرتم گفتم نامحدود رو هم جمع کن !!! بعدشم انتظار نداشتم 1 ساعته جمع بشه
    گذشته از اون من همیشه از یه شرکت میرفتم اون یکی و فوری قبل از تخلیه ثبت نام میکردم ولی دیروز ساعت 3 بود گفتم دیگه بخش فروش ندارن بهتره فردا برم که اونم امروز نشد (باو نمیدونی که دفتر پارس آنلاین چه سوژه هایی برای خندیدن بود !!! انقدر سوژه پروندم که اگه یکی بفهمه آبروم میره

خخخخ نرول 90 داد به من منم 1000 برگردوندم به خودش !!! راستش خدا رو شکر کردم که پورت خالی نداشتن چون 90 تومن بدی برای تایم اوت پول زوره دلیل مهمترش اینه که اول من کاسیب بالاسیمه

6. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farshidnaji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یه 300 گیگی از بلوط دانلود کردم

ولی مثل اینکه تاریخ مصرفش تموم شد

کثافتا

اول 400 بعد 370 بعد 280 الان 195

باز جای شکرش باقیه اون همارا اخرا شده بود 124 !

8. 2 کاربر از farshidnaji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انکودرها inceptro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

از idownload هم استفاده نمیکردی؟

نه
    خودمم موندم که کجا رفته این حجم!

10. 2 کاربر از inceptro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

انقدر نا امیده شده بودم که داشتم به شاتل فکر میکردم

اخه اونو نمیدونم سرعتش چقدره !!! یه وقت دیدی مثل های وب در اومد !!! 25 تومن برای 1 ماه میگیره و سرعت همون 16 کیلوبایت هستش
    مش حسین راه برگشت به مخابرات هنوز بسته نشده ها
    حسین امروز منم به پیشگامان زنگ زدم....گفتم 128 نامحددود رو برای وبگردی میخوام و دانلود زیادی ندارم...طرف بهم گفت برات تا 1مگ هم میتونیم ببندیم...ولی از شانس بدم گفت در مرکز ما پورت خالی ندارن!!باید 24-20 روز صبر کنیم تا پورت جدید اضافه کنن
    Last edited by and-roid2; 29-12-2013 at 17:22.

12. 3 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

مش حسین راه برگشت به مخابرات هنوز بسته نشده ها
    حسین امروز منم به پیشگامان زنگ زدم....گفتم 128 نامحددود رو برای وبگردی میخوام و دانلود زیادی ندارم...طرف بهم گفت برات تا 1مگ هم میتونیم ببندیم...ولی از شانس بدم گفت در مرکز ما پورت خالی ندارن!!باید 24-20 روز صبر کنیم تا پورت جدید اضافه کنن
    عمرا برگردم مخابرات

تو تست کن اگه خوب بود من هم میگیرم کاری نیست که (اگه امروز زودتر پارس رو گرفته بودم وصل میشد ولی موند برای فردا)

14. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

عمرا برگردم مخابرات

تو تست کن اگه خوب بود من هم میگیرم کاری نیست که (اگه امروز زودتر پارس رو گرفته بودم وصل میشد ولی موند برای فردا)
    اخه عقل کل برای چی 128 نامحدود ماهیی 12 تومن رو جمع کردی؟!حداقل میزاشتی این یکی خطت فعال بشه بعدش اینو جمع میکردی!!نه اینکه همزمان جفتش رو جمع کنی
    من که میخواستم از پیشگامان بگیرم..ولی معلوم نیست پورتش تا اونموقع اضافه بشه یا نه!!
    تا هفته دیگه صبر میکنم ببینم چی میشه

16. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اخه عقل کل برای چی 128 نامحدود ماهیی 12 تومن رو جمع کردی؟!حداقل میزاشتی این یکی خطت فعال بشه بعدش اینو جمع میکردی!!نه اینکه همزمان جفتش رو جمع کنی
    من که میخواستم از پیشگامان بگیرم..ولی معلوم نیست پورتش تا اونموقع اضافه بشه یا نه!!
    تا هفته دیگه صبر میکنم ببینم چی میشه
    گفتم که جو گرفتم یهو اینم گفتم جمع کنید

18. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال معرفی لیچر و آپلودسنتر vahidcorleone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سرویست چیه؟ سرعت ماکس الان چطوره؟
    من که هنوز 2 ماه از جشنوارم مونده! گاها سرعتم شبا از 100 هم پایین تر میاد. کلا افتضاح شده!
    وی آی پی و همون 439 رو میده و مشکلی نیست.

قبلا 128 نا محدود طلایی داشتم یعنی ممکنه با تغییر سرویس مثلا 512 نا محدود برنزی قطعی مکرر درست بشه؟
    بعیده با تغییر سرویس مشکل اونقدر دی سی حل بشه و باید به فکر پیدا کردن مشکل از جاهای دیگه مثل مودم یا مرکز و سیم کشی و نویز و اینا باشید.

عجب خریتی کردم نامحدود مخابرات رو جمع کردم

سر صبحی شنگول و منگول رفتم صبانت تا نامحدود بگیرم !!! نرفته تو گفت مرکز شهریار پورت خالی نداریم !!! با شنیدن این فاز از کلم پرید گفتم مرکز شهریار کی به کیه !! کی میفهمه اینترنت یعنی چی که پورت خالی نداشته باشه
    برگشت گفت نداریم فعلا و حداقل باید 3 هفته صبر کنی

از اونجا با هزار امید و آرزو رفتم مکس نت این فاصله بین صبا و مکس رو پیاده اودمدم و واقعا یخ بسته بودم
    دختره ازم پرسید بفرمایید امرتون 3 بار خواستم بگم ثبت نام میخوام بکنم ولی همش گفتم ث ث ثبت دیگه بقیشو نتونستم بگم خودم داشتم از خنده میترکیدم
    وقتی بخم باز شد رفتم تو و بعد مشاهده تعرفه گفتم خوب 512 برنزی رو زده 20 تومن منم گفتم همینو میخوام برای یه ماه !!!
    ولی گفت نمیشه باید سه ماهه بگیری !!! منم گفتم خوب 60 تومن هزینه خود سرویس با 5 تومن رانژ خوبه بذار بگیرم ولی وقتی هزینه 3 ماه رو بهم گفت کلا یخم باز شد 89 تومن با اکراه فراوان پول رو دادم !!! بعد از چند دقیقه اومد و گفت که پورت خالی تو شهریار نداریم منم 90 تومنمو گرفتمو فوری از اونجا جیم شدم!!! حالا هم موندم چی بگیرم که هم ارزون باشه و هم خوب باشه

نظر شما چیه ؟
    ارزونترین سرویس نامحدود؟؟؟!!!! میخوام آسیاشت بگیرم البته اگر پورت داشته باشه
    آقا اون همه ماجرای ما واست درس عبرت نشده بود؟

اتفاقا اون موقع که جمع کردم می دونستم کلا صبا تو همه مرکز مشکل نبود پورت خالی داره و اصلا این موردش خیلی مشهوره ولی منم با همون طناب افتادم تو چاه که فکر کردم مگه ماکس چند تا یوزر می تونه تو شهرک داشته باشه!

هیچ کدوم درست نیست!
    هم از اتصالات خارجی استفاده نمیکردم رو این سیستم و هم اینکه ست هست بطور کامل.
    ایده دیگه ای نبود؟

در ضمن بلوط مرکز شهریار رو پشتیبانی میکنه،بررسیش کردی؟
    اتفاقا منم دیشب مشکل داشتم ولی در مورد مشکل شما ایده ای ندارم ولی خواستم بگم که سرویس من تو بازه های اول و دوم با قطع و وصلی همراه بود تا جایی که از حوالی 2:20 بامداد روی پیامگیر هم مشکل رو اعلام کردن و در نتیجه سرعت کمتر ثبت شد و در نهایت هم با 8 گیگ پرونده دیروز بسته شد. می خواستم ببینم شما هم مشکل داشتید یا نه که البته ظاهرا مشکلی از این جهت نداشتید.

20. 2 کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •